Ízes magyar trágársággal reagált egy jobbikos képviselő levelére Kubatov Gábor. Valószínűleg véletlenül.

Kubatov félrenyomott, most már mindenki olvashatja trágár válaszát
Fotó: Kovács Tamás/MTI

A hvg.hu írta meg, hogy Bencsik János kispesti jobbikos képviselő levelet írt Földesi Gyula helyi fideszes képviselőjelöltnek, amelyben egy közös programbemutató vitát javasolt Kispest-Pesterzsébet választói előtt.

Földesi ezt elutasította, majd leveleztek még egy kört, mire Bencsik nem várt személytől, nem várt reakciót kapott.  Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója egy valószínűleg rosszul megcímzett válaszlevele találta meg a jobbikost:

"Magyarázkodik a kisköcsög"

- írta Kubatov az érintettnek is, ami úgy történhetett, hogy a "válasz mindenkinek" gombra nyomva valószínűleg elfelejtette kiszedni a címzettek közül Bencsiket.

Bencsik János Facebookon osztotta meg az eltévedt levelet:

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
A jól szituált kubaszov elvtárs...Másra fogja az identitását... :)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@nihil: bocsánat...pontosítanék, Petőfi írta volt..

"Foglalod a kurvanyádat,
De nem ám a mi hazánkat!

... ha Petőfi élne, hogy reagálna a mostaniakra?...hát nem finomkodna, az biztos..tudott ám ő beszélgetni a kocsisokkal is..
nezelodo
Mostanában nagyon sértve érzik magukat a fijjuk, kicsit félrecsúszott ez az autószétszerelő is! Pedig még van hátra két kínos hét, amikor a hitehagyott fideszes párt főpénztárnok jóvoltából tovább ismerkedhetünk az Orbán-féle országmentők viselt dolgaival. Mindezek tetejébe még ott van a sokmilliárdos befektetéssel elért fényes futballgyőzelem! Még egy stadiont a ropilábúaknak a következő két hétben, az egyensúly helyreállítására! Na meg előírni nekik, meg a fidesznek is, hogy kötelezően járjanak misére! Ott legalább a volt békepapok megdicsérik a focistákat is, meg Orbán emberi rendszerét is az egekbe magasztalhatják. A mise végén meg egyenkénti feloldozást adjanak a tolvajoknak, ha igyekeznek, év végére talán végeznek a narancsszínű kígyózó sorokkal a papok...
CsipkeRózsa
Úgy emlékszem az 1. Orbán kormány idején is volt egy hasonló esete, a ki nem kapcsolt mikrofonnal.
Sámannus
Nem most nyomott félre, hanem eddig. Ugyan mi volt ebben az emberben eddig más?
nihil
Köszönöm a pontosítást.
Így már sokkal jobb nekem is, meg azoknak is, akiknek a jó kurva anyját, hogy megbolondították a magyar embereket, és önérdekből képesek szétzülleszteni egy egész országot.
Sámannus
@nihil: Én nem a lopással magyarázom a bűnüket, hanem amit erkölcsileg és szellemileg okoztak. Ezt a kambodzsai népirtáshoz lehet hasonlítani. amiben a kínai befolyás is szerepet játszott.
Nálunk a muszkák szép szemétől gőzölt be orbán, akik mindent elkövetnek, csak hogy dolgozni ne kelljen nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.