Elfogadhatatlan eszközökkel próbálta "kezelni" a fülfájós kisfiút – azóta megváltak a doktornőtől.

Megpofozta Danikát a csepeli gyermekorvos, kirúgták a doktornőt

Fotó: Pixabay

Komoly fülfájdalmakra panaszkodott egy csepeli kisfiú, ezért nagymamája és a család egyik barátja elvitte a csepeli Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat fül-orr-gégészeti részlegére – írta meg a Bors.

A rendelőben viszont az ügyeletes gyermekorvos – a család elmondása szerint – rendkívül türelmetlenül bánt a gyerekkel.

A fájdalomtól síró gyereket nem sikerült megnyugtatni, de időközben a doktornő is hisztis lett, és 

megrángatta Danika jobb karját, megfogta az állát, és egy pici pofont is adott neki

- állítják a kisfiú kísérői, akik feljelentést tettek a rendőrségen. Egy másik orvos később megállapította, a gyerek középfülgyulladástól szenvedett.

A Bors információ szerint a doktornő azóta már nem dolgozik az intézményben.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hát igen ez a narancs-csepel, Rezsi Sziszi birodalma! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Eladott Ország: Valoban, meg is tagadhatnak a tanuvallomast , de akkor meg miert jelentettek fel a doktornot?
Egyebkent az egesz sztori santit, de nagyon.
Hat majd meglatjuk...:o)))
division
@karma1: Manapság már divat komoly vádakkal illetni embereket, főleg ha azért még pénzt is kilehet csikarni, bizonyos rétegek ezt nagyon jól tudják. Mindenesetre derüljön ki az igazság, és ha valóban így történt akkor többet ne praktizálhasson a doktornő, ellenkező esetben viszont...na ezt inkább nem írom le:-))
karma1
@division: Sajnos, nagyon igazad van... Egy idoben nagyon sokat kellett korhazban lennem egy sulyos baleset miatt, es lattam, hogy mi folyik az osztalyon. Engem a balesetin egy olyan orvos mutott, aki akkor 36. !!! oraja volt szolgalatban, igy is lenyomott nalam egy 4 es feloras mutetet. Minden tiszteletem neki es a tarsainak. Aztan bekerultem a 4 agyas szobaba, ahol az egyik tarsunk roma volt. Naluk pedig az a szokas, hogy azonkivul, hogy nem tartjak tiszteletben egyaltalan a latogatasi idot, az elso latogatonak MEG KELL VARNIA A KOVETKEZO LATOGATOT A BETEGAGYNAL, mert nem hagyhatja egyedul a beteget! Hidat fogtunk mindannyian a szobaban, "szerencsere" kaptam egy komoly fertozest, amivel atszallitottak a Koltoiba az Antiszeptikus Osztalyra a kovetkezo mutetre. Ott mar ketagyasban kaptam helyet, es nem volt roma szobatarsam. Az orvosok RETTEGNEK a roma betegektol, az esetleges halalhir bejelentesehez nem is latnak hozza egyedul.
Hat ez van. Azert mondom, nagyon kivancsi lennek az osszes korulmenyt megtudni, elvegre nem hiszem, hogy egy ROSSZ orvosrol lenne szo. A gyermekorvosok az orvosi kaszton belul is rendkivul jo helyen szoktak lenni.
division
@karma1: Nem is kell mondanod. Ha meg még meg is hal a beteg akkor jön a teljes rokonság agyonütni az orvost még éjjel is. Nálunk a kórházban ezért kellett a fél rendőrséget egyszer mozgósítani:-)
Eladott Ország
@karma1: Például ha a gyerek füle váladékos és azt le kell szívni, akkor nem mozoghat a gyerek, le kell fogni a fejét, ha rakoncátlankodik, vagy csak ha bele akarnak nézni a fülébe. Lehet hogy a "réti négerek" ezt erőszaknak vélik.
karma1
@Eladott Ország: Maximalisan egyetertek, en is igy gondoltam,. hogy valoszinu a nagymama meg a masik rokon csaj nem birtak lefogni a gyereket, a doktorno nagy valoszinuseggel megfogta az arcat, hogy ne mozogjon, hiszen igy a "nezokejet" se tudja betenni a fulkagyloba, mert az kulon nem is faj. csak nem a legkellemesebb.
A rokonoknak a gyereket fel kellett volna kesziteni az orvosi latogatasra, elmondani neki, hogy nem lesz kellemes, de nem fog fajni a vizsgalat (mert nem faj), viszont a doktor neni vagy bacsi egeszen biztosan meg fog gyogyitani.
Egy ertelmes 6 evesnek ezt el lehet magyarazni, hiszen mar iskolas ebben a korban, vagy legalabbis kozvetlenul elotte van az iskolanak, es mar ekkor is van egy bizonyos intelligenciaja.

Hat a "reti negerek" nem fogjak elmagyarazni sem, es a gyerek fejenek az erinteset is "pici pofonnak" minositettek.
(Asszem eloszor a fogalmakat kellene definialni, ki mit ert ezalatt.
Egy no peldaul a kozmetikusnal "pici pofonokat" kap a kozmetikustol arcmasszazs kozben, amivel elenkitik a verkeringest. Vajon azt minek minositene a nagymama?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.