Lázár Jánosnak is milliói bánnák, ha tényleg megállítanánk Brüsszelt: a Miniszterelnökséget vezető miniszter ugyanis 1,7 millió forintot nyert tavaly a milliószor ekézett Európai Unió agráralapjából. A támogatást nemhogy nem verte nagy dobra, de a vagyonbevallásában sem tüntette fel. Egyelőre nem tudni, hogy feledékenység vagy más áll-e a háttérben, Lázár János ugyanis nem válaszolt a kérdéseinkre. Ötezer forint híján 1,7 millió forintnyi vissza nem térítendő nemzeti és uniós támogatást felejtett ki januárban leadott, legfrissebb vagyonbevallásából Lázár János. Az államkincstár agrártámogatásokat nyilvántartó adatbázisa szerint a Miniszterelnökség vezetője uniós forrásból 1 millió 200 ezer, nemzeti forrásból pedig 212 ezret forintot kapott erdőszerkezet átalakítására, további 276 ezer forintot pedig az Európai Mezőgazdasági Garanciaalapból területalapú támogatásként.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Az 1.7 millcsi ott van a "nem az enyém vadász-villában" a tarlón!
Yoda69
Nehany milla ide vagy oda, mit szamit. A masik fideSSes malemuk 1,3 milliardot nem tuntetett fel, amit velhetoleg a manyup penzekbol lopott el.
lampa laz
A milliárdokhoz képest csodálkozom, h ennyiért is képes volt lehajolni...
kisrigó
A fene tudja számon tartani, hogy mi az a pénz, amiről dokument van! Egyébként is, a római út a kísérőmmel sokba került, mégse vihettem egy útszéli motelbe! Tehát, az a pénz már nincs meg, miért kellene bevallani? Tisztelt bíróság, ennyit tudok mondani!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.