A választási törvénybe ütközhetnek a választási hirdetésnek álcázott reklámok. A kormánypropagandához megszólalásig hasonló hirdetések lepték el az internetet, melyek sok esetben álhíreket terjesztenek, másrészt pedig nyílt politikai kampányüzenetek a bevándorlás ellen. A szinte teljesen egyforma videókat viszont nem politikai pártok fizették, hanem a TV2 és az Origo, sőt, legújabban az állami pénzből működő közmédia, ami törvényellenes lehet – írja a Napi.hu. Ezek a médiumok ugyanis nem jelentkeztek az Állami Számvevőszéknél, hogy politikai hirdetéseket akarnak közzétenni, tehát lemondtak a lehetőségről. Így tett a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Mediaworks, a Matolcsy Ádám tulajdonában levő Origo-csoport és Andy Vajna TV2-csoport is. Utóbbiak ennek ellenére aktívan részt vesznek a kampányban, még ha nem is banneren teszik ezt. Kihasználják azt a lehetőséget, hogy a független hirdetéskezelőkön (ilyen a Facebook és a Google) keresztül hirdetéseik eljutnak bárhová. A...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
Álhíreket bárhol lehet találni, az ellenzéki pártok is előszeretettel alkalmaznak ilyeneket, aztán a bizonyítás meg sehol.
mackoka46
@peterkelemen: A siralomházban, a death row-n.
karma1
@division: Aranyom, CSAK EGYET! EGYETLEN ALHIRT tegyel be, amit az ellenzek oriasi mediafeluleten sulykol a kozvelemenybe!

EGYETLEN EGYET!
division
@karma1: Én most nem feltétlenül az óriási médiafelületekre gondoltam hanem úgy általában. A választásokig ez is fog menni.
karma1
@division: Nincs "altalaban"... Ezt tudod nagyon jol... Es hat az origo meg az index meg a vajna cegcsoportok,...Hat bizony ok elegge torvenysertok,...

Te nem szoktal mellebeszelni, mondom, csak EGY alhirt linkelj be, amit az az aljas ellenzek probal belecsenni az agyak melyebe...:o))) Nem olyan nagy keres ez, de megadom Neked a menekules utjat: joejszakat...:o)))
division
@karma1: Nem is akarok mellébeszélni, de addig minden vádaskodás rágalom amíg nem nyer bizonyítást. Ilyenekből meg van bőven. Jó éjszakát:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.