MINDEN IDŐK LEGBORNÍRTABB ÖTLETE!!! Politikai szándék kérdése a támogatható célok, intézmények körének szélesítése. Nem ördögtől való ötlet, hogy a sport és a kultúra mellett a honi egészségügyre és az oktatásra is kiterjesztenék a 2011-ben bevezetett társaságiadó-kedvezmény rendszerét – vélik a lapunk által megkérdezett sportközgazdászok Varga László szocialista képviselő minapi kezdeményezéséről. Szabados Gábor szerint a tao egy részét a két új ágazat egyedi jellegű támogatására, például iskolák felújítására vagy orvosi eszközök beszerzésére lehetne felajánlani. Fenntartására vagy a béremelésre nem, az a központi költségvetés feladata. – Ha a rendszert bővítenénk az egészségüggyel és az oktatással, az biztosan ösztönző hatású lenne azon cégeknek, amelyeket a sportban való megjelenés nem érdekel. Igaz, a legtöbb pénz továbbra is a sportba vándorolna, ugyanis a tao jelentős részét adó nagy cégek célzottan támogatják a szövetségeket. Így kérdés, mennyit lehetne átirányítani a...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
NEM, sőt nagyon nem! Nem kibővíteni kell, hanem megszüntetni! Főleg, ami az állami cégeket illeti!
kereső
Mi az,hogy meglehetne???,Nem az országgyűlés szavaz az adótörvényekről?Ki a fene döntött úgy,hogy a TAO -t ne az állami költségvetésbe fizessék be a cégek,hanem adják oda sportfinanszirozásra a fizetendő adó 70%-t. Uraim-és hölgyeim,ki az aki megszavazta ezt az eszement ötletet? Nem tudták,hogy mit szavaznak meg? Nem tudták,tudják,hogy mi az adó funkciója? Ha nem tudták,miért nem kérdezték meg?Erre külön kapnak költségtéritést,hogy szakértőket vegyenek igénybe.Mire költötték? Amugy meg ,ez az egész megszavazása ennek az "ötletnek"-ami eddig alsó hangon is 450 milliárd Ft-hűtlen kezelés.Főleg úgy,hogy akik kapták ezeket a pénzeket még jogerős birósági itélet ellenére sem hajlandók kiadni az elszámolással kapcsolatos iratokt.Szóval Hölgyeim,Uraim-úgy gondolják,hogy ez a felelős magatartás egy országgyűlési képviselőtől?Minek vannak/voltak ott?
A megszüntetés csak egy törvénymódositást igényel.Máskor ezt el tudták intézni 24 óra alatt.
Akkor miről is beszélünk.Ja,hogy nem illik az dótörvényeket éven belül módositani?Amikor ez a kormányzó hatalom érdeke,akkor lehet? És nem csak egyszer,hanem többször is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.