Bőven vannak a történetben ellentmondások és ferdítések. Például az, hogy Kósa azt mondja, soha egy fillért nem fogadott el, miközben a közjegyzői papírban szerepelt egy 800 milliós ajándék Kósa édesanyjának. Aki - mint a sertéstelepes sztori óta tudjuk - nem stróman. Kedden reggel robbantotta a bombát a Magyar Nemzet: bemutatott egy közjegyzői dokumentumot, amely szerint Kósa Lajost 2013-ban megbízta valaki azzal, hogy kezeljen 1300 milliárd (!) forintot, az összegből a megbízás alapján magyar államkötvényt kellett volna vásárolni, amit a megbízó nevén vezetett befeketetési számlán helyeztek volna el. A lap azt írja, az Orbán-kormány minisztere a dokumentum szerint pénzt vehetett fel a számláról, átutalásokat végezhetett, és teljes körű számlaügyintézést bonyolíthatott le, Egyedül a számla megszüntetésére nem kapott jogosultságot. Kósa Lajos beleállt a sztoriba, a közjegyzői dokumentum hitelességét nem vitatta, de azt mondta, nem kezelt számlát, a történet...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ja, még ez is van a témához: szintén Buta Lajosról szól!

"Kósa Lajos novemberben még együtt támogatott egy iskolát a „csengeri szélhámosnővel”
hvg.hu/gazdasag/20180324_Ki_ez_az_eltitkolt_milliardos_szamlaval_hirbe_hozott_fideszes

Belebuktál, parazita, pottyás, sunyi tetű!
Sámannus
Erre hivatkoznak, hogy pénzmozgás nem volt.
Hát, ha minden talicskát számba vennének egy GPS-el látnák el talán akkor lehetne követni. Mivel a bankoknál nincs rendszeresítve ez az eszköz, nem is lehet követni a pénzt. A talicska pedig működik, mert a muslicák alaposan körbe vették Laját, mint a méhek a királynőt, és ment nektár csepegtetés, ő meg építgette a saját kaptárát is szorgalmasan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.