Az újabb megváltónak kikiáltott kapitány sem tudta megtanítani a botlábú magyar focistákat arra, hogy legalább két egyenest tudjanak a labdába rúgni. Péntek este, a „világverő” Kazahsztán válogatottja okította a zselézett hajú, belőtt sérójú nemzeti csapatunkat.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yeromos
Pedig mindent megtettek a győzelemért még egy migráns is játszott a csapatba.
kereső
Váro tisztelettel mindazon országgyűlési képviselők jelentkezését,akik megszavazták a Társasági adótörvény ez irányú módositását,hogy a fizetendő adó 70%-a a látványcsapatsport támogatására mehet.Mert egy adónak ez a funkciója ugye?Ez eddig 450 milliárd Ft hűtlen kezelés Hölgyeim és Uraim.Önök felelősséggel tartoznak a szavazatikért,no nem a pártjaiknak, hanem nekünk magyar állampolgároknak.
ideje elkezdeni!
Nessy
Majd a választás után, ha lesz kedve a fideszes honatyáknak és honanyáknak megjelenni a munkahelyükön, hoznak egy törvényt, miszerint megnövelik az ellenfél kapuméretét, a mienket csökkentik, ergo átlagban minden a helyén lesz. Minden, az ellenfél által rugott gól csak 0,1 gólnak minősül, minden általunk rugott gól háromnak számít!
De lehet majd levélben is szavazni, hogy az ellenfél gólja ne számítson.
Így talán sikerül nyerni a fiuknak!
peterkelemen
Ezt az értelmes emberek Puskásék óta tudják. Csak ugye vannak az eszetlenek, meg a teljesen agyatlan szurkolók (sokkal inkább csürhe), akik nem képesek felfogni.
Eladott Ország
Ezeket a magyar labdarúgókat már az arabok sem fogják leszerződtetni egyetlen egy klubba se. Az ilyen lóf*sz teljesítményekért meg idehaza havi több milliót fizetnek. A jegybevételekből a több száz milliárdból felépített stadionoknak a villanyvilágítási költsége sem jön ki, nem még a futball analfabétáknak az eltartása. Az adófizetőknek még a pályák üzemeltetési költségét is állni kell. Szánalmas!
Nessy
Ezeket a focistának becézett falábúakat, régen még a grund közeléből is elzavarták volna a rongylabdával focizó gyerekek!
Sámannus
Azért a fizetésér én is elvállalnám ezeknek a töketlen munkakerülőknek az irányítását, és előtte megnézném az előttem eredményesen szereplő edző munkáját, aki feltehetően ismerte a feladat minden csínját, nem is volt régen. Dárdai ugyanis a védelem összerázása után küldte előre a csapatát. Ez a szenilis vénember, mint a dedóban előre zavart mindenkit.
nihil
Magyar fociedzésen: "Gyere, fussunk el... legalább odáig. Csak pár méter. És vissza már nem kell."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.