A Fidesz hatalma megdöntésének egyik legnehezebb kérdése, össze lehet-e Orbán eltávolításához fogni a JobbikkTalán segít a döntésben, ha felidézzük, az elmúlt években a Jobbik volt az egyik legsikeresebb párt. Nem is feltétlenül a relatíve magas támogatottságára…

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
A Jobbik annak ellenére kitartóan nyalogatja az egyébként Orbán szavazó határon túliakat, hogy a múlthéten Vonát megjdenm meglincselték a határon túliak + a Jobbik azt állítja és ez igaz, hogy a fideSS ellpota az ő programjukat. Na már most ha ellopta, akkor ez a program egy népnyúzó, rasszista buta program hisz láthatjuk az elmúlt nyolcév fideSS programja hova vezetett. Itt csak a DK, MSZP-Párbeszéd jöhet szóba, mert a törpe pártok sokkal inkább csak akadályozzák az összefogást.
peterkelemen
A Jobbik átlátszóan hazudik ugyanis egyrészt továbbra is nyalogatja a határon túli Orbán szavazók seggét, másrészt ugye volt egy puccs felhívás Vona ellen, aminek során Novák Előd puccsal fenyegette meg és láss csodát Novák Előd neje kicsoda? Dúró Dóra, aki továbbra is a Jobbik soraiban és legelöl ténykedik. Vajon miért nem rúgta ki Vona azonnal? KI az a marha aki egy puccsistát tart maga mellett? Kilóg a hazudozás lólába és nem kicsit, de nagyon. Nem beszélve arról, hogy a törzsközönségük továbbra is zsidózó, cigányozó, migránsozó agyhalott.
karma1
@peterkelemen: Ezert irtam egy masik Propis cikk ala egy kommentben, hogy en mar egyaltalan nem vagyok abban biztos, hogy Romaniabol aki atszavaz, az mind a futyiszre fog majd szavazni. Nem hiszem mar el, mert szerintem oda is igert a potrohos fut-fat, - amit aztan vagy nem teljesitett, vagy az ottani magyar partpotentatok ugyanolyan korrupt modon eltuntettek a lovet, mint a magyarorszagi kollegaik...
Van egy olyan erzesem, hogy lesznek itt meg az utolso pillanatban oriasi nagy meglepik...
Béla333
Hogyne szavaznának a Fideszre a határon túli magyarok, amikor az elmúlt hónapokban csalódtak a Fideszben, akkor rögtön az élre penderült a Gyurcsány és elkezdte ezt a barom kampányát a szavazati jog megvonással.
Annyit elért, hogy az erdélyi magyarok újra összeálltak a Fidesz támogatására!
Nessy
@karma1: Meglepi, amit mi nem fogunk megtudni, tekintve, hogy az egész levelezőtagozatos vircsaft ellenőrizhetetlen, és ellenőrizetlen!
Itt a fidesz majd annyi szavazatot jelent be, amennyire szüksége lesz a hatalomhoz. Ha már itthon is "holt lelkek" írják alá a jelölő íveket, mi lesz majd odakint a levél visszaküldéseknél?
peterkelemen
@Béla333: Hülyeség. A határon túliak nem mst álltak össze hanem 2010 óta összeálltak. A magyarság szégyenfoltjai! Takarodjanak!
Béla333
@peterkelemen: 10.30
Te itthonról honnan tudod hogy hülyeség!?
A HVG-ben írt egy véleményt egy erdélyi magyar újságíró, pontosan ezt és így írta le. (Csak a nyomtatott változatban van meg a cikk, nekem megvan valahol!)
Azt írta, hogy az erdélyi magyaroknak elegük lett abból, hogy a Fidesz számolatlanul öntötte a pénzt, de ugyanúgy ahogy itthon, ott is az oligarhákhoz nyomta a pénzt, a kisemberek meg egyre jobban utálták a Fideszt.
Ezen az egészen változtatott az, amikor Gyurcsány elkezdte a szavazati jog megvonásával kapcsolatos kampányát. Ez újra összerázta az erdélyieket, a Fidesszel szembeni berzenkedésük ellenére is.
A cikkíró következtetése az volt, hogy Gyurcsány ahol tud - segít! A Fidesznek!
kereső
Na már megint megvan a kisnyúll! Nem érdekes,hogy 2014-ben a határontúliak szavazatinak 96%-a fideszre ment, pedig a nyúl akkor még nem is találta ki az ellenük folyó hülye kampányát.
kiscsillag66
Csak tudnám, egyes csatornák miért nyomják annyira a Jobbikot.
kereső
Amugy meg a lényeg nem is érdekes,hogy az elmultnyolcévben orbán megvalósitotta a jobbik 2007-es,és 2010-es programpontjait. és akkor tessék megmondani,Hogy mindezekről mit mond a jobbik egy esetleges kormányra kerülése esetén?Tudjuk?Nem.Lehet.hogy ezért nem vitázik Vona miniszterelnökjelöltként?Nem akarja,hogy tudjuk?
karma1
Mintha nem ugyanezt irtam volna le. Az viszont mar egyaltalan nem logikus, hogyha mar egyszer begurultak orbanra, akkor most miert jonnenek, es miert szavaznanak a fideszre? Ez egy oltari nagy baromsag. Es persze az aktualis Gyurcsany-fobia. Csak tudnam, hogy miert szavaznanak a Fideszre, ha oket is atkurta?
A szekelyt csak egyetlen egyszer lehet becsapni. Megegyszer mar biztosan nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.