Már csak Fekete-Győr András Momentum-elnök, az LMP-s Csárdi Antal, a jobbikos Losonczy Pál és a párbeszédes V. Naszályi Márta indul a fideszes Hollik István ellen.

Juhász Péter döntését a Képviselői Irodaház előtt tartott sajtótájékoztatóján jelentette be. Azt kéri szavazóitól, szavazzanak az Együttre listán.

Juhász a Facebookon azt írja, hogy az Együtt ezzel példát szeretne mutatni a pártoknak. „Teljesen mindegy, hogy milyen pártérdek miatt nem hívják vissza pártok a jelölteiket, azzal a Fideszt segítik hozzá a győzelemhez, vagy ha így folytatják, akár a kétharmadhoz”  – írja Juhász.

Címlapkép: Facebook/Juhász Péter

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
nem jókedvében lépett vissza... de bölcsen tette.
Eladott Ország
Így is necces, nagyon megoszlanak az ellenzéki szavazatok. Már csak...
Eladott Ország
Fekete-Győr András Momentum-elnök például, hogy akar nyerni? A Momentum szavazói bejelentkeznek az V. kerületbe? Akkor a többi választókörzettel mi lesz? Vagy még nőni/erősödni kell a fidesz csicskapártjának?
szep napot
Egy gyava zsido szardarab. Csak a balhet szereti meg a hazudozast. Amikor elerkezik a megmerettetes ideje elbujik a megalazo vereseg elol.
CsipkeRózsa
@szep napot: Nem gyáva, egyedül ő volt, aki évek óta vizsgálta a fideszes disznóságokat és ki is merte mondani azt.
Honnan tudod, hogy milyen vallású, és ha akármilyen, nem mindegy?
Nem a vereség elől bújik el, hanem a cél érdekében, hogy kevesebb ellenzéki induló legyen, mert így nagyobb az esély az egyéni mandátum megszerzéséhez, és a fidesz legyőzéséhez.
Ezt kellene másoknak is követniük, hogy az esélyesebb ellenzéki jelölt egyedül maradjon a győzelemhez.
szep napot
@CsipkeRózsa: Az osszefogas az fontos egy jo cel erdekeben ( bar itt egy kicsit keso mar).
Ugyanakkor azt erzem, hogy Juhasz egy nem tul nepszeru, politikai troll akivel szemben nagyon sulyos vadak is elhangzottak. En egy nagy adag gyavasagot (is) erzek ebben a visszalepesben.
JAJMÁR
Bírom a Juhàsz Pėtert. Gratulàlok a döntėsėhez.
cikicakk55
Nagyon nem jó amit az ellenzéki pártok cdinálnak. A legegészségesebb az lenne,ha mindenhol 1 Fideszes állna szemben egy ellenzékivel. Azzal az ellenzékivel akit abban a választó kerületben a legtöbben támogatják. Miért nem veszik figyelembe Hódmezővásárhelyt? Ott 50%- ban az ellenzék háttérbe vonulása segítette az embereket. Az is sokat számított,hogy minden előzetes egyeztetés nélkül sok ember úgy döntött,hogy a saját ismerősi,rokoni, és szomszédi ismertséget felhasználva minden szabadidejét arra használta,hogy a megrögzött nem szavazókra rászálltak. Épp így a bizonytalanokra is. Nem véletlen,hogy az eddigi 10- 12.000 szavazóból most majd 22.500 ember szavazott. Az eredmeny keményen megrengette a Fidesz önbizalmát. Ne felejtsétek. 3 dolog kell a Fidesz leverésére.
1; Az ellenzék visszavonulása. Most nem az egójuk,hanem az ország jövője a tét,és csak egy napig kell a fegyverszünet
2; Minél több emberrel megértetni,hogy minden egyes szavazat amit az ellenzék kap egy szög a Fidesz koporsójában. 3: Aki csak él és mozog szavazzon. Ne felejtse el senki,az utulsó szabad választás az idei. Még 4 év Fidesz és a demokratikus szavazásnak még az emlékét is megsemmisítik. Nincs több békés dobásunk. A Fidesz menni fog,de nem mindegy mennyi véráldozat,hány fiú és unoka halála àrán. Orbánnak most már nem csak a hatalma elvesztése a tét. A szabadsága és az összes rokona ( felesége,gyerekei,szülei) szabadsága is a tét. Bár mire képes,hogy ezt elkerülje . Figyeljetek a csapdákra Hajrá Magyar nép!
cikicakk55
@Pegero: Fogalmam sincs,hogy ha sikerül Orbánt leváltani,ki kerül a M.E. posztra. Gondolom nem egy párt fogja irányítani az országot.Az biztos,hogy így nem mehet tovább. Nem 2,2 millió lakosa van Magyarországnak. Már pedig Orbán csak annak a 2,2 millió embernek kedvez,a többi csak nyűg neki. Bízom benne,hogy egy olyan kormány alakul ahol nem azértiniszter valaki,mert rokon vagy barát. Bízom abban is,hogy hozzá értő emberek kerülnek a megfelelő helyre. Orbánt és Polt Pétert kell sürgősen eltávolítani. Lehet te jól érzed magad ebben a kizsigerelt országban,de úgy nem lehet egy országot vezetni,hogy nem létező ide telepedni akaró migránsokkal félelembe tartanak 7 millió embert,és minden kudarcot Sorosra kennek . Ezt hallja csak a nép,miközben elveszik a jövőnket azzal,hogy hozza nem értő rokonok barátok nyerik sorra a tendereket,ami aztán 3 x- os túlárazással szarul csinálnak meg. Hazudnak az ország állapotáról,ami talán még a 2,2 millió Fideszes sem mind hisz el Volt 8 évük és amit addig az MSZP nem rontott el( többek közt pont azért mert a Fidesz ellenzékben minden építő ötletet letámafott) azt ök gyorsan ellopták. Az unokáink köpködni járnak majd a sírjainkhoz,mert a mi gyávaságunk miatt fizetik azokat a kölcsönöket vissza amit az oroszoktól és a Kínaiaktól felvettek, pedig az Uniótól kapott pénzből is rendbe lehetett volna tenni az egészségügyet,csak nem stadionokra kellett volna költeni a többit meg ellopni.
Eladott Ország
@Pegero: Akkor szagold a csúti csüngőhasú kancigányt b*zdmeg, te fideszes tahó!
" AZ ŰR VESZÉLYES HELY . FŐLEG , HA A KÉT FÜLED KÖZÖTT VAN ."
uploads.disquscdn.com/images/a00b4fead0c973548ed9fd822dfdc1d2aeafba949dd65da233fc6a4ceeb43055.jpg?w=600&h=604
hirhatar.com/wp-content/uploads/csak_a_fidesz.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.