Az európai uniós fejlesztési forrásokat veszélyezteti az a korrupciós kockázat, aminek Magyarország ki van téve – mondta Szombathelyen.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
2010-2013 között Magyarország nettó 4 597,86 milliárd forint uniós támogatáshoz jutott hozzá. Ötször annyi pénzt kaptunk vissza, mint amennyit befizettünk. 2014-2020 között 8 000 milliárd forint körüli nettó forrást kapunk – jórészt már kaptunk, mert Orbánék minden fillért idő előtt le akarnak hívni, ameddig még biztosan ők vannak kormányon -, ez nyolc év alatt több mint 12,5 ezer milliárd forint. Ebben a nyolc éves ciklusban tűnt el a magánnyugdíjkassza közel 3 000 milliárdja is. Ha ezt a pénzt összeadjuk és elosztjuk egymás között, minden egyes magyar állampolgárra több, mint 1,5 millió forint jutna. Mészárosék és még pár család pénze már meg is van, de hol a mi pénzünk?
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/02/t%C3%A1m.png
Eladott Ország
Az uniós szakbizottság jelentése szerint el kell indítani Magyarország ellen a 7-es cikkely szerinti eljárást, és ha nem csatlakozunk az európai ügyészséghez, fel kell függeszteni az EU-pénzek folyósítását. Ezt most nem örömömben írom pirossal. Senki nem boldog, ha az országát korruptnak látja az Unió is, mégpedig annyira, hogy amennyiben Magyarország (és Lengyelország, ugyanis ketten ücsörgünk a szégyenpadon) nem hajlandó együttműködni a korrupció feltárásában, akkor szívás van. Függetlenül a 7-es cikkelytől. Tehát hivatalosan is szétlopják az uniós forrásokat, nem az ország fejlődésére, hanem a klientúra gazdagodására folyik el a rengeteg pénz. Bár ez a propagandát nem fogja érdekelni és ezerrel óbégatják majd, hogy Soros és a hazaárulók intézték el, megtámadva így hazánkat, ez hazugság. A Fidesz pártcsaládjának tagja nyújtotta be a javaslatot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.