Az LMP társelnöke szerint félremagyarázták a legfőbb ügyészről szóló Facebook-posztját, de ígéri, többet nem viccel ilyennel. Hisz a kormányváltásban, és esze ágában sincs együtt dolgozni Orbán Viktor embereivel. „Ha én kormányon leszek, és kétharmadom lesz, akkor azonnal megy Polt Péter” – szögezte le Szél Bernadett a műsorban, és hozzátette: ha nem lesz kétharmados többsége, akkor jogilag nehezebb lesz a dolguk – erre gondolt a posztjában –, de nem hajlandó továbbvinni az orbáni politikát. „Elhiszem, hogy emberek nem értik meg a szatírát. Ne nézzük már egymást tökkelütötteknek, nem akar senki együtt dolgozni ezekkel az emberekkel. Orbán Viktorral kell inkább foglalkozni, de soha többet nem fogok ilyennel viccelni” – jelentette ki a politikus. A műsorban arról is beszélt: hisz abban, hogy lesz Szél-kormány, és nagyon sajnálja, hogy nem tudtak megállapodni a teljes körű koordinációról.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Hogy széllelbélelt kisasszony milyen beképzelt, magabiztos! Méghogy neki 2/3-ad!? Valamikor sokra tartottam, de ma már sem a kommunista palánta Schiffert sem a Bernikét semmire! Mert akinek a célja nem a kormányváltás, hanem 5% bejutás a parlamentbe, az menjen a jó büdös francba! Akit lehet, azt mindet lebeszélem a Szél kisasszonyról! Hová lett a józan ész, a szerénység? Jobb lenne ha kicsit lazítana, a gyűlölködés láthatóan árt a szépségnek ))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mackoka46
Itt annyi maffia tagot kell egyszerre elszámoltatni, hogy Európa összes szabad börtönét ki kell bérelni.
bencemacska
Micsoda szirénhangok a szavazatokért.
Ez biztos Vágó ingyenes tanácsa!
Aki Én
@Béla333: Néha úgy hisztizel itt mikor az LMP-t meri kritizálni valaki, hogy már azt gondolom, csak a Berni lehetsz személyesen. Azt azért láthatnád, hogy @Manhattan: véleményét valamivel többen osztják, mint a tiédet.
bencemacska
@Aki Én: ma, 11:52
Talált, süllyed! .:DDDDD
Manhattan
Ezek akarnak egyedül kormányozni? Inkább a Jobbik után futnak? Valójában pedig a Schiffer utasításai szerint akadályozzák meg a demokratikus ellenzék egységét. Végleg el kell felejteni ezt a kompániát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.