Az előrejelzések szerint jelentős melegedésre van kilátás, és következő hétvégén már 20 fok is lehet napközben.

Húsvétra beköszönt a tavasz
Fotó: Sóki Tamás/MTI

Az Időkép előrejelzése szerint jövő héten először lassan, majd a hét másik felében erőteljesen melegszik majd a levegő, és az ünnepekre igazi tavaszias idő köszönthet be.

Húsvétra beköszönt a tavasz

Csütörtökön ugyan egy hidegfront hozhat átmeneti megtorpanást a melegedésben, hétvégére azonban erős délies áramlással meleg levegő zúdul be az országba, eltehetjük a nagykabátokat

- írja a portál.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Húsvétra beköszönt a tavasz"...

jó, de melyikre?
papa.49
@wagabund: Hát valamelyik elkövetkezőre )))))))))))))))))))))))))
simmering73
Csak jövőhét közepétől jön a jelentősebb melegedés. Rögtön utána megint jelentősebb megtorpanás körvonalazódik. Húsvét hétfőre 14 fokot prognosztizál a külföldi előrejelzés Budapestre.
Mivel nincs riogatós hangulatban az OMSZ érdekességképp megemlítem, hogy ma közel húsz fokkal volt alacsonyabb Budapesten a maximum hőmérséklet (és nem a János-hegyen), mint tavaly ezen a napon. Ma 3,7 fok, tavaly ezen a napon 21,7 fok. De a közelmúltban volt ennél hidegebb is, 2013-ban ezen a napon 0,9 fok volt a maximum hőmérséklet Dél-Budapesten.
papa.49
@simmering73: A meteorológia már kicserélhetné a ,,levelibékáját,, egy újabbra, mert a mostani már PONTATLAN )))))))))))))))))))9

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.