Hajdú Péter mindig könnyen alkalmazkodott az éppen aktuális politika szélfúváshoz és eddig sem rejtette véka alá, hogy ezt a tulajdonságát az Orbán-érában sem változtatja meg. Amit most csinált az még az ATV mostanság nem éppen pártatlan vezetése sem tűrte.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hirtelen nem is tudok dönteni, hogy melyik szereplő NEM LÁTÁSÁNAK örülök jobban. Ha mindkettő úgy elvész, hogy többé sose látnám, akkor se mennék be az ATV-be, hogy kérjek egy kazettát róluk.
RonaGyuri
„családi” ellentétek,

vagy csak Tompika már az ATV-nek is sok(k)

Az utóbbi idők tapasztalatai alapján – akár a tulajdonos egyház, akár maga a média megnyilvánulásait tekintjük – alapvetően meglepő a hír. „Nem kerülhet adásba a tervezett időpontban a Deutsch Tamással készített interjú az ATV Frizbi című szórakoztató műsorában”. Németh S. Szilárd, az ATV általános vezérigazgatója elmondta, hogy „Hajdú Péter műsorvezető, erősen alákérdezős, politikailag részrehajló beszélgetést készített” és „Ha az interjú a felvett formában került volna adásba, akkor teljesen jogosan értek volna bennünket támadások. Az ATV még a látszatát is szeretné elkerülni a kiegyensúlyozatlanságnak. Ezt mindenki megértette házon belül ”.

Nos nem állom meg, hogy ne tegyem hozzá szép-emlékű Géza-barátom, aki gyermekként holokauszt túlélő volt, örökbecsű mondatát, mikor ilyen alakokat (Hajdú és Deutsch) látott/hallott: igencsak meg tudom érteni az antiszemita indulatokat! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.