Az igazságszolgáltatás – mint a jogállam egyik legfontosabb alappillére – elleni támadás a Csongrád Megyei Főügyészség épületének festékkel történő megdobálása – közölte az MTI-hez eljuttatott sajtóközleményében a Legfőbb Ügyészség.

A Csongrád Megyei Főügyészég épületét szombaton azt követően rongálták meg, hogy Szegeden a belvárosban tüntetést tartottak Czeglédy Csaba mellett.

A közleményben hangsúlyozzák: "az úgynevezett Czeglédy-ügyben visszatérően megfogalmazott – az igazságszolgáltatásba vetett bizalmat megingatni törekvő, minden alapot nélkülöző, és most már a verbális mellett fizikai erőszakba is átcsapó – közéleti megnyilvánulásokat visszautasítva, ezúton is felhívjuk a figyelmet arra a körülményre, hogy az ügyészség által kialakított jogi álláspontot mind az első, mind a másodfokú bíróság osztotta."

Hozzátették: a kérdés közjogi vetületében pedig az NVB, a Kúria és az Alkotmánybíróság is az ügyészségével azonos álláspontra helyezkedett.

A Csongrád Megyei Főügyészség az e héten kiadott sajtóközleményében tételesen cáfolta a Czeglédy-ügyben megfogalmazott, alaptalan állításokat, melyek az ugyeszseg.hu oldalon olvashatók.

(MTI)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
" a kérdés közjogi vetületében pedig az NVB, a Kúria és az Alkotmánybíróság is az ügyészségével azonos álláspontra helyezkedett." Melyik nem áll fidesz irányítás alatt?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Nálunk? Igazságszolgáltatás? Röhej!
Fideszes pártkatonák szarpasszírozása. Ez az amit Polték csinálnak!
quadrocopter
Milyen szolgáltatás? Gazság, nem?
Mire vinnyog a Legfőbb Bűnöző Párt-ügyészség?
Equus1
" a kérdés közjogi vetületében pedig az NVB, a Kúria és az Alkotmánybíróság is az ügyészségével azonos álláspontra helyezkedett." Melyik nem áll fidesz irányítás alatt?
papa.49
Nem tudtam hogy a szÜgyészség szent és sérthetetlen NAHÁT )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kereső
Én meg úgy gondolom,hogy a legfőbb ügyészség tevékenysége az, amelyik leginkább támadja-sőt,ellehetetleniti a magyar igazsságszolgáltatást.
Ami meg a hivatkozott "ügyészségi" közleményt illeti,csak azt nem tudjuk meg belőle,hogy miért is volt arra szükség,hogy egy évekkel ezelőtt lezárt ügyben/végrehajtási/,amiben egyébként a Czeglédy cég volt a károsult,egy "szavahihető" tanú bejelentése alapján új hivatkozási alapot találni az előzeteshez.
Nem tudjuk,hogy az alapügyben Czeglédy bűnös-e vagy,sem.Lehet,hogy még önök sem tudják, azt viszont látjuk,hogy azon bűnözők esetében,akikről bizonyitékok állnak az ügyészség rendelkezésére,semmi sem történik az önök részéről.Elhallgatjuk,tehát nincs ügy? Ezek után csak úgy kérdezem,ki okoz nagyobb kárt,és ki az aki jobban támadja a magyar igazságszolgáltatást, a festékdobálók,vagy az ügyészség. Ezeket látva,igencsak megrendül az egyszerű ember bizalma önökben.
Pálinkás Pál
Nagy tévedésben vagytok polpotista gazemberek...ez legfeljebb ellenetek volt támadás,nem a jogállamiság ellen,mert ti azt nem képviselitek!!!Gondoljatok bele,mi lesz veletek kormányváltás után,mert a széltyúk nem rúg labdába!!
Pálinkafőző Rézüst
Az igazságszolgáltatás elleni támadás maga a Legfőbb Ügyészség...
szép új világ
"Az igazságszolgáltatás – mint a jogállam egyik legfontosabb alappillére – elleni támadás"
Ha felcseréljük a szórendet, mindjárt igazzá válhat az állítás:
a jogállam mint egyik legfontosabb alappillér elleni támadás az igazságszolgáltatás
mackoka46
Sajnos itt tartunk, támadni kell a gazságszolgáltatást. Rothadt narancs maffiózók.
bencemacska
Az épület csak azért "vitte el a balhét", mert a gazságszolgáltatás fejei megközelíthetetlenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.