Panasszal keresték meg az adatvédelmi biztost amiatt, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester diktafonra veszi a beszélgetéseket. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálatot indít. „Valóban érkezett panasz” – erősítette meg Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vezetője a vásárhely 24 hírportálnak. A helyi internetes oldal azt is megtudta az ombudsmantól, hogy vizsgálatot indítanak a hódmezővásárhelyi ügyben. A Vásárhely 24 már korábban is megkereste az adatvédelmi biztost, amikor Márki-Zay Péter a polgármesteri hivatal átvétele után rögzíteni kezdte a munkatársaival folytatott beszélgetéseket. Akkor Péterfalvi azt mondta a portál újságírójának, hogy aggályos a polgármester tevékenysége, és azt is hozzátette, hogy a hangfelvétel készítése akkor is felvet kérdéseket, ha annak tényét előre közli a felvételt készítő, annál is inkább nem releváns, mivel a hivatal alkalmazottairól van szó. A hangfelvételek készítéséről Márki-Zay...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Akcióban a ronggyá vert szutyok horda!

Rejtve kell hazsnálni a hangfelvevőt, nem lemondani róla, tuti, hogy szükség lesz rá valamikor!
Equus1
Ez még csak az előhad. Jön majd a NAV, az ügyészség, a gyámhatóság. Lesz 13 milliárd eltitkolt jövedelem, embercsempészet, pedofília, gyermekbántalmazás, asszonyverés és csúnya beszéd is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.