A helyi sportkluboknak utalt tao-pénzek nyilvánossá tételéről is megállapodtak a hétfői vásárhelyi közgyűlésen. Erről a fideszes sporttanácsnok fog gondoskodni. Egyébként meg tovább folytatódik a szkander. „Fekete Ferenc képviselőtársam ígéretet tett arra, hogy sporttanácsnokként gondoskodni fog arról, hogy a helyi kluboknak utalt tao-pénzek felkerüljenek a város honlapjára” – számolt be Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere a hétfői közgyűlésen történtekről. A polgármester tudomása szerint 1,2 milliárd forintot utaltak cégek a helyi sportélet számára, ebből információi szerint egymilliárd érkezett „külsősöktől”, a maradék 200 millió forintot a helyi vállalkozások fizették be a központi költségvetés helyett a sportra. Márki-Zay Péter egyebek mellett arról is beszélt, hogy a hétfői közgyűlés után arról döntött, hogy az általa aggályosnak tartott, de a közgyűlésen a fideszes képviselők által megszavazott előterjesztést újra tárgyalják, ennek kezdeményezésére három nap...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nagyon helyes derüljön ki minden amit a fütyisz művelt !!!
A hangfelvétel készítésről meg annyit majd ha ombuci a telefontársaságok, meg mindenféle szervezet jogát is korlátozza akkor, de csak akkor akarja korlátozni egy polgi jogát, hogy egy beosztottjával történt beszélgetést felvegye !!!
papa.49
@Horizont: Teljesen mindegy a párt hovatartozása eddig EMBER és ez a lényeg !!!
Borsodi
Majd félre állítják Orbán emberei.mint minden becsületes polgár mestert aki nem volt fideszes, helyükre betenni egy besúgó fideszest.Az Országnak nincs szüksége a normálisan dolgozó munkával pénzt kereső emberekre,értelmes tanult fiatalokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.