Migránsokat és Soros Györgyöt emlegetette virágvasárnapi rádióinterjújában Orbán Viktor, aki szerint lassan eléri az ország a teljes foglalkoztatottságot.

Az április 8-ai választás legnagyobb tétje az, hogy bevándorlóállammá válik-e Magyarország, és sikerül-e megőrizni a biztonságot, az európai kultúrát és életmódot – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Orbán: első körben tízezer migránst kaphat Magyarország

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A kormányfő szerint a terrorveszély fokozódása és a közbiztonság romlása összefügg a migrációval. Elfogadhatatlannak nevezte, hogy a bevándorlás veszélybe sodorja az európai kultúra egyik sarokkövét, a női egyenjogúságot, és kijelentette: Magyarország álláspontja szerint a kontinens megtelt, a határokat meg kell védeni, a migránsokat pedig Európán kívül kell tartani. Ha megszűnik az illegális migráció, nem lesz kiket szétosztani, és ezzel a kvótavitáktól is megszabadulna az EU – tette hozzá.

Orbán Viktor közölte, hogy Brüsszel az európai pénzek jelentős részét a migránsokra akarja költeni, az új uniós előterjesztés szerint pedig Magyarországra már az első körben 10 ezer migráns érkezne.

Az ehhez előírt fejenkénti 9 millió forintos ellátás tönkretenné a nehezen elért gazdasági eredményeket, vagyis nemcsak kulturális okokból nem szabad migránsok tízezreit küldeni egy-egy tagállamba, hanem azért is, mert meghaladná az országok teherbírását – tette hozzá.

A miniszterelnök fontos fejleménynek nevezte az olaszországi változásokat, hiszen – mint mondta – az EU három nagy tagállamának egyikében az emberek túlnyomó többsége már a bevándorlás ellen foglalt állást, és ennek a hatása az EU központjában is érezhető.

Európa legfontosabb kérdése tehát a bevándorolás, hiába cenzúrázzák hát a migrációról és a terrorizmusról szóló híreket az interneten is – mondta. Hozzátette, hogy a magyarországi ellenzék pártjai – amelyek szerinte Soros György megbízásait teljesítik –, továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy a problémáról nem szabad beszélni.

Soros György menjen haza Amerikába

A kormányfő továbbra is arra számít, hogy a választásokra a kormány jelöltjeivel szemben egyetlen ellenzéki jelölt áll majd. Utóbbiak eszközének a rejtőzködést nevezte, hiszen – mint mondta – az ellenzék mögött álló erők valódi céljai ellentétesek az emberek akaratával, ezért nem állnak ki nyíltan, leplezik magukat, miközben beépültek döntéshozatali központokba és ott vannak Brüsszelben is.

Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy a "Soros-hálózat" ellen a leleplezés a legjobb eszköz, vagyis meg kell mutatni, mit akarnak valójában elérni ezek a szervezetek, a választások után pedig átláthatóságra kell kényszeríteni őket, és meg kell tiltani a migráció támogatását.

Soros Györgynek Amerikába kellene mennie ahelyett, hogy Magyarország sorsát akarja megváltoztatni – tette hozzá. A miniszterelnök szerint nem lehet többé kitenni azokat, akik bejönnek Magyarországra, ezért a migráció kérdésére nem szabad rossz választ adni. Megjegyezte: amíg a magyar választók a jelenlegi kormányt tüntetik ki a bizalmukkal, mindez nem fog bekövetkezni.

Orbán Viktor az interjúban kiemelte azt is, hogy elérhető közelségbe került a teljes foglalkoztatottság, felépült az új, munkára épülő gazdasági rendszer, 10 millió ember összefogásának köszönhetően pedig Magyarország 2010 után kikerült a csőd fogságából.

A kormány azonban nem az elért eredményekkel, hanem a jövő kérdéseivel kíván foglalkozni – mondta a miniszterelnök.

(MTI)

(Címlapi kép: MTI/Czeglédi Zsolt)

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Akkor most itt idegeskedik? Már több mint húszezren vagyunk túl!
Ismét árultok kötvényt, lesz az több is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Akkor most itt idegeskedik? Már több mint húszezren vagyunk túl!
Ismét árultok kötvényt, lesz az több is!
papa.49
Az első körben a kukásautó jöjjön a nyakadra, aztán meglátjuk mi lesz tovább !!!
RonaGyuri
jó vastag bőr van a pofádon? az európai kultúra egyik sarokkövét, a női egyenjogúságot???
vagy csak ezzel is azt mondod, hogy szerinted sem vagy európai? =))
szaboria1
Mekkora hazug!!! Most nem is a migránsok elosztása volt a szó az EU-ba Jávor is megmondta egész más volt a téma. Igaz így útba eset haza fele a Grazi klinika meglátogatása.
magyarbakancs
Ki hozza ide őket?
Ha kényszer betelepítés akkor kihozza és mely bíróságok hozzák meg a jogerős végzést.
hol őrzöd?
Csak amire kíváncsi lennék mert önként ide nem jön senki az biztos.
ila51
@Nessy: már megvoltak az első körök , többszörösen
1magyar
mérekell mellé telepítsék mind! Nekünk nem kell! Haragszom a fideszre mert nem csökkenti a nyugdíjkorhatárt 60-ra, de el kell menni szavzni rájuk, hogy ne jöhessenek ide a migrik.
desiro
@1magyar: Igazad van el kell menni szavazni és g. orbánt el kell kergetni az anyjába az összes fidesznyik fasszal együtt
1magyar
@desiro: Én ha elmegyek, rájuk szavazok.
justhpeter
Kb. ennyit tud az országról Orbán. Mindenki döntse el április 8.-án, hogy ez elég-e ahhoz, hogy tovább vezessék az országot.
Szerintem a fideSS-kdnp-nek most már áramot kellene vezetnie a továbbiakban.
peterkelemen
Vízummal meg már régen az jön be aki nem akar. Például Cipruson bármilyen uniós útlevelet meg lehet vásárolni a fekete piacon. Vízummentesség Magyarországra történő beutazás esetén - Tippek migránsoknak(?) justpaste.it/1i8jh
papa.49
@1magyar: Egészségedre, csak aztán ne jajgass mikor már megbántad !!!
vadnarancs
Grazban összekeverték a gyógyszereket... Az elmebeteg megint elszabadult...
nemkati
@1magyar: " Én ha elmegyek..."
Inkább ne menj el.
kokopelli
@Nessy: nem értem!Ezzel az erővel öven- vagy hatvanezret is mondhatott volna!
A nyaloncai minden beßopnak! Ő is szerénységét szereti magában leginkább!? ;-)
Eladott Ország
Mindenki nyugodjon le, ezt Orbán is tudta hogy így lesz hisz ő is aláírta, csak gondolta kell a cirkusz a népnek úgy a választások előtt!
24.hu/kozelet/2016/10/04/orban-tenyleg-alairta-a-kvotareferendumot-de-van-am-ebben-egy-csavar/
Béla333
"Orbán: első körben tízezer migránst kaphat Magyarország"

Már több mint huszat kaptunk a letelepedési kötvények által bejöttekből!
Meg még vagy 1300-at csak úgy suttyomban, hogy senki ne tudjon róla!
cikicakk55
Nem csoda,hogy a rádióban tud már csak beszélni,hisz ott nem látszik az ideges rángása. Ennyit hazudni büntetlenül elég megterhelő lehet.Már nem Orbán lelkiismeretére gondolok,mert az neki nincs,hanem arra,hogy tudja,hogy hazudik és azt is tudja,hogy inog a trón alatta.nagyon remélem,hogy az eddigi évekig passzív szavazásra jogosultak és a bizonytalanok is észre veszik,hogy itt már az ország,a gyerekeink,unokáink jövője a tét és elmennek szavazni. nem szabad az ellenzék töketlen kakaskodását figyelembe venni.Mindegyik nyerni akar és egyeduralkodóvá válni.Azt mindenki láthatja,hogy egyik párt sem áll olyan jól,hogy egyedül alakíthasson kormányt.Amennyiben Orbánt sikerül iűzni a politikából és beűzni a börtönbe az egész holdudvarával együtt,az ellenzék akkor is knytelen lesz kompromisszumot kötni,lehet nem is egy párttal,hisz a legtöbb csak 10% támogatottság alatt áll. Talán a jobbik az amelyik kiemelkedik támogatottságban,de Ők is rászorulnak majd legalább egy pártra,ahhoz,hogy kormányt válthassanak. Számomra még mindig bizonytalan,hogy kire fogok szavazni,de 3 tagú a családunk és megyünk és szavazunk.Addigra majd csak megtudom,itt Hódmezővásárhelyen melyik pártnak van a legnagyobb támogatottsága. Az biztos,hogy csak a nép akaratán múlik most minden,mert az ellenzékre semmilyen szinten nem számíthatunk..
Hellcat
10ezer az még a fele sincs annak amennyit ti beengedtetek már bazdmeg.
iluminati
Ha Ha Ha...el érjük a teljes foglalkoztatást...igen mert annyian elhagyták az országot, hogy még kevesen is vagyunk...A kispolgárokat teljes szívől utálja pedig belőlük él...és a szavazatot is tőlük várja... Migránsokból azok kellenek akik pénzt adnak neki meg a csapatának...
csipetke
és erről az EU is tud?Vagy ez megint csak Orbán üldözési mániája?Volt már ilyen,beigért mittomén mennyi migránst,Brüsszelben meg nem is tudtak róla...
csipetke
@1magyar: 10:40 Senki nem áll a hátad mögött pisztollyal,hogy a fideszre szavazz...
Eladott Ország
@csipetke: Legutóbb az EU se tárgyalt a migránsokról, mégis hajnali 2-kor a "keresztény Európa" megmentője, a csúti kancigány bejelentette, hogy későbbre halasztották amit napirendre se vettek.
lampa laz
Ezt is mondta ez a dög, egy másik cikk kitért rá de ezt pik-pakk leventte a propi...

""Az egész európai kultúra a nők egyenjogúságára épül, ez a sarokköve” – mondta Orbán Viktor. Mindig megadjuk a nőknek kijáró tiszteletet, "sőt, többet is, mint ami kijár". ""

"sőt, többet is..." ja, ilyenkor pofoz duplán, h több legyen...
lampa laz
@justhpeter: Igazad van, ha a hülyeség áramot tud termelni akkor energia nagyhatalom leszünk, mert ezek túl sokan vannak, és akkor Puyin földughatja magának Paks2-t.
Eladott Ország
@lampa laz: "Az egész európai kultúra a nők egyenjogúságára épül, ez a sarokköve” – mondta Orbán Viktor. Mindig megadjuk a nőknek kijáró tiszteletet, "sőt, többet is, mint ami kijár ."
Orbán: Nőügyekkel nem foglalkozom...mikor a nagykövet buktatásáról kérdezték.
24.p3k.hu/app/uploads/2015/02/szemerkenyi-reka-e1453293884228.jpg
simmering73
Első körben ezt már megkaptuk tőled, more.
wagabund
..."Orbán: első körben tízezer migránst kaphat Magyarország"...

hát kérem, ez bizony be van jelentve..akinek van szeme, az lássa(sic), akinek van füle az hallja...
valami történhetett ott brüsszelben, amiről a pleb's még nem tudhat..

szarügy.
Eladott Ország
@wagabund: orbán is aláírta, csak itthon játssza az agyát a szarházi.
lampa laz
@Eladott Ország: Ennek a féregnek a nők iránti tisztelete a bunyóban merül ki. Kíváncsi lennék rá h nemzetes asszony mivel érdemli ki nála ezt a nagy tiszteletet, amikor kénytelen "a napszemüveg öltöztet" stílust magára öltenie...
wagabund
@Eladott Ország: hát ez az...csak még nem tűnt fel senkinek...de ami késik, nem múlik. ..akkor viszont késő lesz.
papa.49
@lampa laz: Épp olvasom a ,,nők iránti tiszteletről,, hazudik szeretném látni a nejét élőben most !!!
mackoka46
Csúti g€ci annyi migránst hozhatsz, amennyit csak akarsz, mind egy szálig kimenekül innen.
kereső
@Nessy: nem azt "jövendölte" meg most? Igy szokta nem? Ennyi jelentkezőről tud.
kereső
@Eladott Ország: mi lehet az a "sőt többet is,mint ami kijár"?
Kijárni a pofon,vagy egy kiadós verés szokott.Hibbant ez,vagy mi?
evacica
Ennek milyen vastag bőr van a képén!Nem szégyelli magát, ennyit hazudni a népnek, egy gátlástalan gerinctelen senki, aki csak ahhoz ért, hogy az embereket butítsa és összeugrassza!
advocat
És erről valami "papír"? Ki döntött így és miért? Lépjünk ki. És akkor nem kell befogadni. Ja! Akkor ugrik a pénz! legyen következetes szeretett miniszterelnökünk! Hogy ez így nem megy? Háááát?
quadrocopter
Geci! Nem akartok emigrálni a sunyi kesegyerekkel és a maffia famílyddel együtt?
Mondjuk Fél-Ázsiába'!
tudode
Ennyire telik, a MIGRÁNS, SOROSÜGYI "keresztaputól"?
.
www.youtube.com/watch?v=eQNl_xAyYOc
.
Mintha zavar lenne "ott" vállon felül!
.
quadrocopter
@durbincs: Mit szenvedsz megint, csicska?
Hányszor akarsz még belebukni a baromságaidba?
Betshookolhacc a "román társszerveiddel együtt" !

Gatyaturkesz volt már?
Szádba is jutott?
Szőrszálakkal, csicska?
Matyar még nem menni stupid?
Ha megsimizik buta fejed, akkor elköpöd magad, csicska?
quadrocopter
@durbincs: Mit szenvedsz megint, csicska?
Hányszor akarsz még belebukni a baromságaidba?
Betshookolhacc a "román társszerveiddel együtt" !

Gatyaturkesz volt már?
Szádba is jutott?
Szőrszálakkal, csicska?
Matyar még nem menni stupid?
Ha megsimizik buta fejed, akkor elköpöd magad, csicska?
juttka
@1magyar: Te beteg vagy, de nagyon, akár a G.O.V.
quadrocopter
@durbincs: Gatyaturkesz volt már?
Szádba is jutott?
Szőrszálakkal, csicska?
Matyar még nem menni stupid?
Ha megsimizik buta fejed, akkor elköpöd magad, csicska?
terlasz
@Béla333: Te most biztosan a Béláné lehetsz, mert a nick mögül ritkán látunk józanságot előbújni. Ez most az üdítő kivétel. Gyere sűrűbben!
Eladott Ország
@szép új világ: tegnap, 17:53; A csúti kancigányt nem Grazba kell vinni, hanem a rabkórházba és Magyarország megújul. A bűnöző fideszes banda ellen már az FBI is nyomoz, mivel 3-4 ezer miliilárd € -ót ( vagy a Jóisten tudja még mennyivel többet) kisíboltak az országból. Polték meg csak kussolnak, hallgatnak, nem válaszolnak.
cdn.blog.hu/sa/sajathir/postimage/253278_188748234610238_805708157_n_1368442808.jpg?width=600
juttka
@1magyar: Aki a fideszre szavaz, az az elmeroggyant! Ha rájuk szavazol a migránsfóbiád miatt, csak sajnálatra méltó vagy. Itt még a menekültek sem szeretnének maradni, nem ám a migránsok. Tájékozódj egy kicsit, aztán gondolkodj, ha tudsz.
hemami
@Hellcat: Évente kb. tízezerről van szó.
kokopelli
@juttka:(12:20) hátha még ki tudná számítani,hogy egy emigráns,vagy egy "olajra-lépett"
magyar gazdasági emigráncs a Merkel maminál 25 év meló után a nyugdíj többszörösét
kapja,mint az Orbániában gályázó átbaxott melós 45 év alatt! (azonos szakma mellett)
(..az EÜ-i állapotokat,az egyéb juttatásokat és az éves szabit ne is említsük) ;-)))))))))
advocat
És ezt mikor és ki mondta? Ha válaszolna.
1magyar
@juttka: Kire szavazzak? Melyik párt ígéri a 60-as nyugdíjkorhatár?
advocat
Ez azért gond, mert ezek ingyen jönnek. Ha jönnek. Mert nem jönnek, csak ha beengedik. És beengedik. Ha még kötvényt is vesz. A pénz meg megy a baráti körnek.
kisrigó
A hazugságai közt egy gyöngyszem: én azt olvastam, hogy azt a kilencmilliót az EU adná a migránsok ellátására, nem az országnak kellene fizetni. Nem mintha ezzel azt szeretném sugallni, hogy jőjjenek a menekültek, de nem kellene már ennyit lódítani! A kötvényeken kaszált milliókról miért nem beszél ez a hazugovics?!
tudode
Ne szórakozzon, ne nézze hülyének az állampolgárokat, már ami a MIGRÁNSOKAT illeti-
.
- egyet sem,
- aztán kiderül, hogy ÖTVENEZRET fogadtak be!
.
hirtv.hu/ahirtvhirei/dk-a-fidesz-50-ezer-migranst-fogadott-be-2442474
.
Nézze már hülyének a TÁNCOS NÉNIKÉJÉT!
.
Hogy a francba fogadnak be ENNYI, MEG ANNYI, MEG KI TUDJA KI HÁNY menekültet akkor, amikor már naponta CSAK EGY MENEKÜLTNEK NYITJÁK meg a gyilkos kapujukat!
.
.444.hu/2018/01/27/naponta-mar-csak-egyetlen-menekult-lephet-be-a-tranitzonaba
.
EMBEREK EZEK???
Kookas
@1magyar: azért ne törj le mire 63 leszel majd akkor fel emelik 70 re a nyögdíj korhatárt .
quadrocopter
Jól van, akkor lassan összejön a 40.000 az illegálisokkal együtt, igaz, Geci?
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, román "migri"?

Látod barom, piti trükkel etetnek meg téged, mert buta vagy! Lesül rólad a primcsiség!
Bruhahahahah...hihihihi..

Gatyaturkesz volt már?
Szádba is jutott?
Szőrszálakkal, csicska?
Matyar még nem menni stupid?
Ha megsimizik buta fejed, akkor elköpöd magad, csicska?
papa.49
@durbincs: Belém szerettél köcsög én a lányokat szeretem, a buzikat utálom !!!
nyanya001
Első körben Orbán már annyira megzakkant, hogy elfelejtette
ők mennyi migráns gazembert engedtek be az országba,
akiket rászabadítottak Európára.
mno.hu/belfold/migransfrasz-fejkendoje-miatt-igazoltattak-egy-csongradi-not-2456715

Ennyi faszfej is csak ebben a retardált országban van.
papa.49
@durbincs: Köcsög kiakadtál ???
Menj a ,,Kék Osztriga,, bárba )))))))))))))))
papa.49
@durbincs: Menj a Kék Osztriga bárba ))))))))))))
Buzgancs!!!
nyanya001
@Béla333: Van azért amiben egyetértünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.