Nem várt helyen tűnt fel Orbán Viktor miniszterelnök VW Transportja. A fekete kisbuszt Graz egyik előkelő magánklinikájának hátsó, zárt parkolójában kapták lencsevégre. A Privatklinik Kastanienhof magánklinika leginkább ideggyógyászati kezeléseivel vált világhírűvé. Az intézmény a skizofréniától az akut ideggyengeségig bezárólag vállal akár rövid, akár hosszútávú gyógykezelést. Arról, hogy pontosan milyen kezelés miatt járhatott itt Orbán Viktor, és hogy mikor készült a fotó, nincs információnk. Minden esetre az évek óta fel-fellibbenő pletykák után ez az első valós bizonyíték arra, hogy a miniszterelnök Grazba jár kezelésre.

Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Ez egy márciusi fénykép.A választási győzelem talán időlegesen kigyógyította,ugyanis rettegett a bukástól,joggal.Szerintem többet kellene innia a demizsonos pálinkából,az leszedálná.Mindenki jól járna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Az a bajusz, hogy lehet igen, de az is lehet, hogy nem az OV1G buszocskája. Akkor hiteles a fotó, ha a rendszám is látható lenne. De mivel nem látható, így lehetséges, hogy nem az.
(naponta három ugyanilyen volksvagánnyal találkozom, kettő magántulajdonban és egy pedig pénzszállító.)
Vagy lehet, hogy ideköltözött a paciens?
Borsodi
Üldözési mániája is van? Nem csak abban nyilvánul meg,hogy retteg.Hanem el üldözi a kétkezi munkásokat diákokat Orvosokat igaz az Ózdi kórházban van is olyan idős orvos aki jobb lenne ha elmenne,mondjuk Grazba.De sajnos a legjobbak hagyják itt az országot,Borsodban jó a maradék,pár év és közmunkásokból lesznek Orvosok,Ápolók, Tanárok Óvónők.
bakegya
Aki itt kezelést kap,azt nem tudják bevinni-a vőjéről mikor a vizsgálat megállapította a lopás csalás,jogtalan EU-MILLIÁRDOK ELTÜNTETÉSÉNEK GYANÚJÁT-AKKOR AZT IS ÁTMENTETTÉK IDE AMÍG A KÉTHARMATOS KÉTHARMADÁT KI NEM CSALOGATTA A MAGYAR ZEMBEREKBŐL,aZTÁN MÁSNAP MÁR ELŐ IS KERÜLT A PITYU-vidáman ebédelgettek az újra áldásos koronahercegnővel a belvárosban-ez ilyen eccerű@Borsodi: @nevemnick: @papa.49: @Yoda69: @Edmond Dantes:
terlasz
Ez a fotó semmire sem bizonyíték. A jól ismert nyelvöltögetése viszont elég beszédes.
Jozefina
Nem zörög a haraszt, ha ...
Korábban már egy ottani ápolótól is lehetett tudni, hogy odajár a mi m.elnökünk!!
Előbb-utóbb lesz firkász, aki ki fogja nyomozni!
Minden esetre a fidesz-kdnp szégyene, hogy nem tud egy ép eszű miniszterelnököt találni!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.