Nem várt helyen tűnt fel Orbán Viktor miniszterelnök VW Transportja. A fekete kisbuszt Graz egyik előkelő magánklinikájának hátsó, zárt parkolójában kapták lencsevégre. A Privatklinik Kastanienhof magánklinika leginkább ideggyógyászati kezeléseivel vált világhírűvé. Az intézmény a skizofréniától az akut ideggyengeségig bezárólag vállal akár rövid, akár hosszútávú gyógykezelést. Arról, hogy pontosan milyen kezelés miatt járhatott itt Orbán Viktor, és hogy mikor készült a fotó, nincs információnk. Minden esetre az évek óta fel-fellibbenő pletykák után ez az első valós bizonyíték arra, hogy a miniszterelnök Grazba jár kezelésre.

Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Ez egy márciusi fénykép.A választási győzelem talán időlegesen kigyógyította,ugyanis rettegett a bukástól,joggal.Szerintem többet kellene innia a demizsonos pálinkából,az leszedálná.Mindenki jól járna.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@Horizont: Hát, nem nagy sikerrel járt a kezelés! Ne nagyon reklámozzák!
kereső
@Nessy: ettől,még büntethető lesz,vagy nem?
szaboria1
Tegnap épp abban a pozícióban látható volt Orbán amikor a zakója úgy ráfeszült, hogy a golyóálló mellény vonala meglátszott a zakón keresztül. Fél az istenadta azért is rohangál Grazba. Már üldözési mániája van.
colibri
Előbb-utóbb kiderülnek róla a dolgai és beigazolódik mindaz, amit eddig csak találgattak sokan.
Csizmás Kond
...nahát...ez tényleg fekete...:)
...szerintem annak kéne oda járjon akinek csak ilyen gagyi izékre futja...:)
papa.49
A mellékelt ábra azt mutatja teljesen hiábavaló a kezelés, mert eredménytelen, esetleg meglehet próbálni a nagykalapácsos kezelést fejbe hogy meg ne sántuljon !!!
Komolyra fordítva a szót ez bizony KÖKEMÉNY NEMZETBIZTONSÁGI KOCKÁZAT, HA A ME: IDEGBETEG KEZELÉSEKRE JÁR MÁSIK ORSZÁGBA !!!
Ő pillanatnyilag az ország ME. nem a sarki fűszeres !!!
karma1
@Nessy: Dragam, Neked tudnod kell, hogy vannak sikertelen esetek is...:o))) Ez pont az... Az orvostudomany meg fejlodesben van...:o))
advocat
Az nem baj, hogy ott van. Az a baj, ha kiengedik.
Commenter
@advocat: mivel önként ment oda kiengedik sajnos, igen.
Commenter
@papa.49: azért orvosi titoktartási kötelezettség az vonatkozik az orvosaira is, vmint tegyük fel, hogy nem pszichátriai, hanem neurológia betegségben szenved, ezt már soha nem tudjuk meg, valamint azt sem, hogy nem machinált-e a kép.Kastaniehof azaz gesztenyeudvar, de szép neve van, de tényleg. Miért is nem a Merényiben kezelteti magát a kedves vezető ha már ennyit magyarkodik? Nem is értem...
kokopelli
@advokat: gondolod,hogy a három Napoleon,és a két Putyin mellett,
mint második Orbán Viktátor azért még elmegy? ;-)))
Commenter
@karma1:amúgy meg hogyhogy kásler vagy csókay nem alkalmazzák rajta az ördögűzést meg a tízparancsolat mormolását? tömjén meg füstölög körülöttük...
Pálinkás Pál
Így lenne ötösöm a lottón,egy másik cikk alatt épp erre tippeltem:)
karma1
@Commenter: Na, ez lenne az egymillios kerdes!...:o)))
levarosbukta
Naa majd utánanézek úgyis jövőhéten megyek Grázba!
Commenter
@karma1: Próbálkozhatok? Úgyis le vagyok égve anyagilag. Tic-kel rágatózik, tehát Tourette szindrómás lehet hogy önkéntelen mozdulatokat tesz és a szája rángatózik és nyalogatja beszéd közben, ugyanakkor ez lehet csupán a gyógyszerek egyik mellékhatása is a számtalan közül. Politizálása, emberi viselkedése, minden gesztusa, mondata arra vall hogy minimum borderline, ha nem (paranoid) skizofrén. A skizofréniára való hajlamát (ti. hogy képes teljesen kivülről szemlélni önmagát ő maga vallotta be. Egyébként amilyen nyomorult gyerekkora volt és amennyit ütötték az biztos hogy nem maradt mentáhigiénés nyomok nélkül. Egyszer egymás mellé tették Bajnai Gordon és OV gyerekkori képét valamelyik újságban. Előbbi boldogan mosolygó, utóbbi a semmibe meredő, sötét, szomorú és tekintetű kisgyerek volt, én az egyik legszomorúbb gyerekfotó volt amit valaha láttam. A sovány arcban két hatalmas nagy szem, ami könyvtárakat mesélt az átélt erőszakról. De ez ma már az én szememben nem menti fel semmi alól, történelmi bűnöket követett el...nem írom újból mindazt amit itt már számtalanszor leírtam...
Eladott Ország
Ahogyan aggódott annak idején Orbán Viktor is Antall József egykori miniszterelnök egészsége miatt. Akkoriban még lehetett a televízióban követni a parlamenti eseményeket és én tisztán emlékszem arra, mikor Orbán felszólította Antallt – akiről akkor már tudható volt a rákbetegsége – hogy mivel nem képes ellátni feladatait, jobb lenne, ha lemondana posztjáról. A sokszor véreres szemek, a zavaros tekintet lehet akár kimerültségtől is. De a kényszeres szájnyalogatás, a szintén kényszeres nyakkendőigazgatás, zakósimogatás minden, csak nem természetes jelenség. Az sem megnyugtató, hogy Orbánt nem engedik – vagy ő maga nem hajlandó, bár én nem hiszem, hogy ez az ő döntése – egyetlen nyílt vitában, interjúban sem fellépni. Az, hogy egy felnőtt ember, aki ráadásul egy ország miniszterelnöke, ne legyen képes egyetlen egy kérdésre sem fejből, önállóan válaszolni, egyenesen félelmetes dolog. Hogy mennyire pofátlan, tapló dolog az ország első emberének részéről egy papírfecniről elszavalni a választ arra az egyszerű kérdésre, hogy ki az a Habony Árpád, aki közel húsz éve ott van mellette, minimum rémisztő. Az még ennél is félelmetesebb, amit és ahogy válaszol – pontosabban papírból elszaval – ez az ember.
Commenter
@Eladott Ország: még szép hogy aggódott egykori mentoráért. antall a legalja volt, mert úgy indult a miniszterelnöki posztért hogy már kiújult akkorra a betegsége ez pedig olyasféle hazug, erkölcstelen megtévesztése a választóknak amire nincsenek is szavak. Aki a sír szélén táncol, vagy onnan táncolt vissza, az ne akarjon egy országot vezetni. Az idős szovjet pártfőtitkárokat is hiába "tuningolták" ugye...szégyen, hogy ez megtörténhetett, bár csurka rondán hátba döfte antallt, de már ezért sem lehetett sajnálni, ahogy csurkát sem, akit később szintén a rák vitt el. antall volt itt a vég kezdete...azt nem írom le hogy mifenéje volt itt mindennek.
levarosbukta
@interceptor: Áh! Én koncertre járok oda!
szep napot
Mint altalaban a legtobb, gazdag befolyasos ember o is eljar "beszelgetni".
human
Csak meglátogatta a másik énjét. Már azt sem szabad?
Edmond Dantes
Ez egy márciusi fénykép.A választási győzelem talán időlegesen kigyógyította,ugyanis rettegett a bukástól,joggal.Szerintem többet kellene innia a demizsonos pálinkából,az leszedálná.Mindenki jól járna.
interceptor
@papa.49: Bár a sarki fűszeres valszeg több értelemmel és józan ésszel vezetné az országot...
papa.49
@interceptor: Az biztos, ettől a terhelttől nem nehéz jobban csinálni bármit !!!
Yoda69
Hogy telik neki erre, amikor csak par szazezer megtakaritasa van?
papa.49
@Yoda69: Összekalapolja mint tegnap ))))))))))))))))))))))
nevemnick
Az a bajusz, hogy lehet igen, de az is lehet, hogy nem az OV1G buszocskája. Akkor hiteles a fotó, ha a rendszám is látható lenne. De mivel nem látható, így lehetséges, hogy nem az.
(naponta három ugyanilyen volksvagánnyal találkozom, kettő magántulajdonban és egy pedig pénzszállító.)
Vagy lehet, hogy ideköltözött a paciens?
Borsodi
Üldözési mániája is van? Nem csak abban nyilvánul meg,hogy retteg.Hanem el üldözi a kétkezi munkásokat diákokat Orvosokat igaz az Ózdi kórházban van is olyan idős orvos aki jobb lenne ha elmenne,mondjuk Grazba.De sajnos a legjobbak hagyják itt az országot,Borsodban jó a maradék,pár év és közmunkásokból lesznek Orvosok,Ápolók, Tanárok Óvónők.
bakegya
Aki itt kezelést kap,azt nem tudják bevinni-a vőjéről mikor a vizsgálat megállapította a lopás csalás,jogtalan EU-MILLIÁRDOK ELTÜNTETÉSÉNEK GYANÚJÁT-AKKOR AZT IS ÁTMENTETTÉK IDE AMÍG A KÉTHARMATOS KÉTHARMADÁT KI NEM CSALOGATTA A MAGYAR ZEMBEREKBŐL,aZTÁN MÁSNAP MÁR ELŐ IS KERÜLT A PITYU-vidáman ebédelgettek az újra áldásos koronahercegnővel a belvárosban-ez ilyen eccerű@Borsodi: @nevemnick: @papa.49: @Yoda69: @Edmond Dantes:
terlasz
Ez a fotó semmire sem bizonyíték. A jól ismert nyelvöltögetése viszont elég beszédes.
Jozefina
Nem zörög a haraszt, ha ...
Korábban már egy ottani ápolótól is lehetett tudni, hogy odajár a mi m.elnökünk!!
Előbb-utóbb lesz firkász, aki ki fogja nyomozni!
Minden esetre a fidesz-kdnp szégyene, hogy nem tud egy ép eszű miniszterelnököt találni!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.