Fegyveres rablót fogtak el a rendőrök a TEK segítségével, a férfi Pestszentlőrincen rabolt ki egy autókereskedést még januárban.

A BRFK közleménye szerint még január 5-én ment be egy pestszentlőrinci autókereskedésebe az 50 éves kismarosi Sz. Gábor, ahol egy fegyverrel megfenyegette az alkalmazottat, majd a széfben lévő pénzt követelte. Mivel a kereskedésben nem volt széf, ezért az alkalmazott pénztárcáját vette el a benne lévő 80 ezer forinttal. Miután ezt megkapta, a sértettet egy másik szobába kísérte, ahol megkötözte és elmenekült a helyszínről.

A BRFK Nyomozó Főosztályának nyomozói a Terrorelhárítási Központ munkatársaival együttműködve Sz. Gábort 2018. március 23-án elfogták. A férfi budapesti lakásán a rendőrök házkutatást tartottak, ahol megtalálták a rabláskor viselt ruháját és az elkövetésnél használt fegyvert is.

Sz. Gábort a nyomozók rablás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Na ne röhögtessenek már..egy rablóra TEKet hívni?? A rendőrség alkalmas még valamire trafipaxozáson,diákok vegzálásán kívül???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.