"Mindannyian alkalmas jelöltként tekintünk a másikra" - közölte az LMP-vel és az MSZP-P-vel folytatott egyeztetései után Fekete-Győr András, a Momentum Budapest 1-es, vagyis az I. és V. kerületek egészét, a VIII. kerület Nagykörúton belüli részét, illetve a IX. kerület felét magában foglaló választókerületében induló jelöltje. Ebben a kerületben indult jelöltként Juhász Péter, az Együtt elnöke, aki szombat reggel jelentette be, hogy visszalép.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Én azt tartanám helyesnek és igazságosnak, ha Juhász Péter is részt venne abban a közvélemény kutatásban, hogy ki legyen az ellenzék egyszem jelöltje.
Elvégre az ő visszalépése után világosodtak meg a többiek. Egy esélyt Juhász Péter is megkaphat, így most én megkérem Juhász Pétert, hogy beszélje meg a többi jelölttel és vonja vissza a visszalépését!
papa.49
Végre talán mégis felülkerekedik a józan ész a pártérdekek felett !!!
Madácsi Pali
@Béla333: még a végén nem jut be a fideSSes jelölt!
Béla333
@Madácsi Pali: 11.51
A Fidesz jelöltje nem vesz részt ebben a közvélemény kutatásban!
A korábbi években a Fidesszel közösen közpénzt lopkodó MSZP-re gondoltál, mint Fideszes jelöltre? A Fidesz-MSZP/DK maffiaszövetség jelöltjére?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.