Az elmúlt napok újabb leleplezéseket hoztak, amelyekből kiderült, hogy Soros "zsoldoshadserege" a bevándorlásellenes Orbán-kormány eltávolításán dolgozik – mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője vasárnap Budapesten.

Kifejtette: Soros György fizetett zsoldosai migránsszervezeteken, Brüsszelen és a hazai ellenzéken keresztül is Orbán Viktort és Magyarországot támadják.

Halász János szerint ezt most már mind hangfelvételek is bizonyítják.

Fidesz: Soros "zsoldoshadserege" az Orbán-kormány eltávolításán dolgozik

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/Thaler Tamás

Rámutatott: lebuktak, hogy magyarok tízezreinek a munkáját és megélhetését is képesek tönkretenni azzal, hogy német vállalatokon keresztül akarják zsarolni Magyarországot. Lebuktak, mert Soros legalább kétezer embert fizet Magyarországon, hogy az Orbán-kormányt támadja.

Lebuktak azért is, mert beismerték, hogy valamilyen célból illegális adatgyűjtést végeznek a migránsok között – sorolta a kormánypárti politikus.

Halász János kiemelte: Soros brüsszeli szövetségesei is folytatják a Magyarország elleni támadásokat és a hazánkat elítélő Soros-jelentés előkészítését.

Mint mondta: Soros jelöltjei az ellenzéki oldalon is felsorakoznak. Az ellenzék vezetői a Soros-hálózat emberei, és minden helyi választókerületben ott lesz Soros jelöltje – közölte.

(MTI)

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Ez a színjáték már kezd igazi tragikomédiává válni. És röhögnénk is nagyokat ha nem az országgal játszanának.

"
„Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon. Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog. Tiltakozunk az Alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen.”
1992 FIDESZ levele Soros Györgyhöz!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grafix69
A legnagyobb spekuláns nem Soros György , a legnagyobb sumák Orbán Viktor . Ez a Halász meg nemsokára bujkálni fog , mert ennyi szart ami ennek a kripta szökevénynek a szájából kifolyt , nem lehet szégyen nélkül elviselnie a bukás után . Gyakran olyan érzése van az embernek mikor olvassa a hazai híreket mintha egy Monty Python film forgatásán lennék. Ostoba mind , pénz , pénz , pénz és börtön ezek a választás tétjei a FIDESZ-nek .
Eladott Ország
Nincs szó, nincs elképzelés, nincs szándék, nincs akarat az egészségügyről, az oktatásról, a társadalmi felzárkóztatásról, a szociális-demográfiai katasztrófák megakadályozásáról, a drámai kivándorlás megállításáról szóló ajánlatok felvázolására. Egyszerűen nincs már szelete a tér-idő kontinuumnak, ahol meg lehetne úszni az egybites sorosozást, migránsozást. Az agyhalál felzabálja az országot. És akkor még mindig nem beszéltünk arról, hogy a hanyatló Nyugaton senki nem tud a javaslatról, amely Orbán szerint tízezer menedékkérőt irányítana Magyarországra, holott tényként állítják, hogy fosson a kétbites paraszt.
telegdilaci
@Perwool: Ezt nevezik köpönyeg forgatásnak,oda szarnak ahol valamikor enni kaptak!
Perwool
@telegdilaci: Orbánnak az fáj, hogy Soros ma is ugyanaz, aki 25 éve volt. Vannak elvei. Orbánnak nincsenek. Jelleme sincs, mert ő Magyarország egyetlen Soros-ösztöndíjas miniszterelnöke (és miniszterelnök-jelöltje), a Fidesz pedig az egyetlen párt, amely direkt támogatást kapott Sorostól.
Gyuri Géderről
Orbán - román, ukrán - zsoldoshadserege a magyarság eltávolításán dolgozik.
Fegyverbe Magyarok! Vagy minimum menjünk el szavazni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.