A Momentum elnökségének tagja visszalépett Csepelen az Együtt jelöltje javára, ezzel viszonozva Juhász Péter hasonló lépését.

Újságírók előtt jelentette be vasárnap Dukán András Ferenc, a Momentum elnökségi tagja, hogy visszalép Szabó Szabolcs, az Együtt jelöltje javára Csepelen – olvasható a Magyar Nemzet cikkében.

A Momentum jelöltje visszalépett Csepelen az Együtt javára

Fotó: részlet a videóból

Csepelnek az az érdeke, hogy ne Németh Szilárd képviselje a Parlamentben, (..) ezért úgy döntöttünk, hogy visszalépek Szabó Szabolcs javára

- mondta el a sajtótájékoztatón Dukán, ezzel viszonozva Juhász Péternek, az Együtt listavezetőjének szombati akcióját, aki a belvárosban lépett vissza a jelöltségtől, hogy ezzel is segítse, csak egy ellenzéki jelölt álljon szemben a kormánypárti jelölttel.

A Momentum videója a bejelentésről:

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
No most...Szabó Szabolcs az esélyes ellenzéki??? Kérdezem,mert nem ismerem Csepelt ilyen szinten...mert ha nem akkor csak sz@rcséplés a dolog!!!
kereső
@Pálinkás Pál: igen.2014-ben ha az lmp-sek őt támogatták volna,akkor most ott nem németh szilus a parlamenti képviselő. Most viszont az mszp.-is elinditotta itt Bangónét -bár ennek ellenére Szabó Szabolcsot mondják esélyesebbnek.Majd meglátjuk,hogy ki gondolja komolyan.
lampa laz
@Pálinkás Pál: 2014-ben Szabó Szabolcs verte meg disznófejü rezsi szilárdot és most is ő az esélyes.
quadrocopter
Csak okosan és hasznosan, gyerekek, ki kell vágni az ország testétől az Orbán-rákos daganatot!
Más gyógymód nem ismert!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.