A Fidelitas feljelentést tesz Janiczak Dávid, a Jobbik alelnöke, Ózd polgármestere ellen a korábban nyilvánosságra került, egy női beosztottját nemi erőszakkal fenyegető hangfelvétel alapján.

A Fidelitas feljelenti a Jobbik alelnökét

Fotó: Jobbik.hu

Párkányi Eszter, a Fidesz ifjúsági szervezetének szóvivője vasárnap, Budapesten újságíróknak nem kívánta idézni a polgármester trágár szavait, de kijelentette, azok megvalósítják a zaklatás büntetőjogi tényállását.

"Láthatjuk, hogy Juhász Péter is belebukott a nőverésbe" – mondta, hozzátéve, senki sem bántalmazhat és gyalázhat meg nőket Magyarországon büntetőjogi és egyéb következmények nélkül.

A Fidelitas szóvivője szerint Janiczak Dávid érdemtelenné vált a közéletben való részvételre, ezért távoznia kell és szégyellnie kell magát amiatt a hangnem miatt, amit megenged magának. Párkányi Eszter megjegyezte, kíváncsi, hogy Dúró Dórát nem zavarja-e, egy párttársa hogyan beszél a nőkről.

Kiemelte, felháborító, hogy Ózd polgármestere lemondás helyett azzal védekezik, illegálisan készültek a felvételek.

Párkányi Eszter szerint amennyiben Janiczak Dávid nem távozik a közéletből, akkor Vona Gábornak, a Jobbik elnökének ki kell zárnia őt soraikból. "Ha nem teszi meg, akkor úgy gondoljuk, hogy egyetért vele" – mondta, hozzátéve, Vona Gábor szombat esti fórumán "bevédte a nőgyalázó politikust", amikor azt mondta, ez előfordul az emberrel, bár nem illik.

(MTI)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
A vak komondort is fel kellene már jelenteni,,,gyökér csicskák.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
A vak komondort is fel kellene már jelenteni,,,gyökér csicskák.
Nessy
Drága hölgyem! Szépen hangzik amit mondott! Gondoljon bele, ha minden nőt bántalmazó férfit bíróság elé állítana, lecsukatna, ki dolgozna?
Az nem zavarja, hogy pártunk és kormányunk nem csatlakozott az unió nők védelmére, családon belüli erőszak elleni törvényéhez?
CsipkeRózsa
Mint a "nagyok", a kis párt is megy a nagy példa után, ők is feljelentgetnek, lemondatnak.

A sok 100, vagy 1300 milliárd Ft nem kíván feljelentést?
Equus1
Esztike lány vibrátorában lemerült az elem.
Kell neki az izgalom. Hithű katolikusként már csak nem fog összefeküdni a nyálzó szájú kis patkány társaival, akik amúgy is egymssal lennnének elfoglalva...
Kell egy férfi... de azt így nem lehet megszerezni. Marad a kézimunka, partfisnyél, dezodoros palack...
quadrocopter
A fidelitf@szos repedt eltévedt!

Zaklatás

Btk.222. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, v. más magánéletébe, ill. mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon,őt rendszeresen/tartósan háborgatja,ha súlyosabb bcs. nem valósul meg,vétség:1 év

Be lehet bő nyállal suppantani a jobbikosnak!
desiro
és mi van a vak komondorral, nyugdíjasokat zebrán rugdosó takony árpival???
RonaGyuri
ha sikerül elzavarni Orbánékat ezekre a kis férgekre külön oda kell figyelni, mert olyanok mint az MSZMP-kegyenc fiatal Orbánék voltak: GÁTLÁSTALAN TÖRTETŐK! =))
Pálinkafőző Rézüst
Kicsit zavaros elméjűek ezek a jövő reménységei...
nezelodo
Gyerekek, nem lenne baj ha valaki felvilágosítana benneteket a 2002 április hónap "nőügyeiről"! Jobban jártok, ha nem keveritek a kakit, hamar úgy járhattok mint a narancsos busztársaság!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.