Alig egy hónapja, hogy Márki-Zay Péter átvette Hódmezővásárhely vezetését, máris botrány tört ki.

Máris botrány van Hódmezővásárhelyen

Fotó: Ujvári Sándor – MTI

Néhányan azt sérelmezik, hogy a polgármester hangfelvételeket készít a beszélgetésekről. Ezt a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (NAIH) is megpanaszolták, amely eljárást indított a polgármester ellen.

"A megbeszéléseinken mindent felírt egy füzetbe, úgy, hogy mellette diktafonon is rögzíti a beszélgetést" – nyilatkozta a vasarhely24.com-nak a Fideszes Végh Ibolya aljegyző, akit a polgármester egyhétnyi közös munka után menesztett.

A beszélgetések rögzítése Péterfalvi Attila, a NAIH elnöke szerint is aggályokat vet fel, ez ugyanis személyes adatnak minősül.

"Munkabeszélgetések során a diktafont jól látható helyre teszem az asztalra, és a beszélgetőpartneremnek is jelzem, hogy rögzítem az elhangzottakat. Több jogásszal is konzultálva nem találtunk kifogást ebben" – nyilatkozta a Blikknek Márki-Zay.

"Fontosnak tartom, hogy a nyilvánosság az igazat tudja meg a városházi történésekről. Ezért a közgyűléseket is élőben közvetítjük a közösségi oldalunkon: az az igazság, ami ott hangzik el. Ezeket a munkabeszélgetéseket ha nem is hozhatom nyilvánosságra, ha a tartalmuk miatt eljárás indul, a bíróságnak bemutathatom őket. Ez bizonyára nagyon kellemetlen lehet azoknak, akiknek van takargatnivalójuk."

(Blikk.hu)

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

BALKÁN KOBRA
Péter, Péter! Ha hangfelvétel készül, előtte kell a résztvevő felek hozzájárulása! Elég szar jogászokkal lehetsz körülvéve... Vagy csak blöff, hogy kikérted a véleményüket? Baj lesz! Ja, egy fecske nem csinál nyarat! Ott hagynak a baloldaliak a szar közepén, kihátrálnak majd mögüled...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
Feljelentem a szolgáltatókat, a Bankot, mert felvették a telefonon történő beszélgetéseinket.
Eladott Ország
Amikor a fidesz bűnöző tolvaj banda a valóságot lehazudja, a pofánkba röhög, és ráadásul még kérdőre is von, visszatámad, nem várható más. A nyilvánosságot kerülik, fenyegetnek stb. Ezeket a gerinctelen bűnöző "patkányokat" bíróság elé kell állítani és el kell takarítani a közéletből.
division
@Csizmás Kond: Hagyd őket a francba, már itt vernék a tamtamot ha ezt Orbán vagy Lázár csinálná.
tudode
Márky Zaj Péter SAJÁT BŐRÉN ÉRZÉKELTE hmvhelyiként, hogy DARÁZSFÉSZEKBE nyúlt!
.
Jogos a bizalmatlansága, mert sem a PATÁS ÖRDÖG, sem a KRAMPUSZAI nem alszanak, és az... E L Ő D J E ...annak ellenére, hogy TALÁN A LEGJOBB FEJ, de ha ÉLETBEN SZÁNDÉKOZIK MARADNI a HATALOM, és PÉNZÉHES GAZDI SZEKERÉT kell tolnia, ha nem akar úgy járni, mint pl. Ángyán dr és a többiek! (L. Navracsicsot, ahogy kikerült a darázsfészekből)
.
Valójában az ÁTLAG ÁLLAMPOLGÁROKAT "is" lehallgatják a szolgáltatók bármely ügyének intézésekor, sőt KAMERÁK KUKKOLJÁK úton útfélen! Csak hát az átlagállampolgár legtöbbjének NINCS FÉLNIVALÓJA!
quadrocopter
@durbincs: Mi van debil? Erősen zavart idegállapotban vagy (ismélt!)

Anyád tudja, hogy egy pondrót etetett?
Bánja, hogy nem a kiskutyákat hagyta meg helyetted!

Lopjátok még a mósószert a multitól?
MIért vagy kitiltva Romániából?

Megnéznéd, meg is fogdosnád, szádba is vennéd, mi?
Mit akartál kinyögni, román "migri"?

Látod barom, piti trükkel etetnek meg téged, mert buta vagy! Lesül rólad a primcsiség!
Bruhahahahah...hihihihi..

Gatyaturkesz volt már?
Szádba is jutott?
Szőrszálakkal, csicska?
Matyar még nem menni stupid?
Ha megsimizik buta fejed, akkor elköpöd magad, csicska?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.