Alig egy hónapja, hogy Márki-Zay Péter átvette Hódmezővásárhely vezetését, máris botrány tört ki.

Máris botrány van Hódmezővásárhelyen

Fotó: Ujvári Sándor – MTI

Néhányan azt sérelmezik, hogy a polgármester hangfelvételeket készít a beszélgetésekről. Ezt a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (NAIH) is megpanaszolták, amely eljárást indított a polgármester ellen.

"A megbeszéléseinken mindent felírt egy füzetbe, úgy, hogy mellette diktafonon is rögzíti a beszélgetést" – nyilatkozta a vasarhely24.com-nak a Fideszes Végh Ibolya aljegyző, akit a polgármester egyhétnyi közös munka után menesztett.

A beszélgetések rögzítése Péterfalvi Attila, a NAIH elnöke szerint is aggályokat vet fel, ez ugyanis személyes adatnak minősül.

"Munkabeszélgetések során a diktafont jól látható helyre teszem az asztalra, és a beszélgetőpartneremnek is jelzem, hogy rögzítem az elhangzottakat. Több jogásszal is konzultálva nem találtunk kifogást ebben" – nyilatkozta a Blikknek Márki-Zay.

"Fontosnak tartom, hogy a nyilvánosság az igazat tudja meg a városházi történésekről. Ezért a közgyűléseket is élőben közvetítjük a közösségi oldalunkon: az az igazság, ami ott hangzik el. Ezeket a munkabeszélgetéseket ha nem is hozhatom nyilvánosságra, ha a tartalmuk miatt eljárás indul, a bíróságnak bemutathatom őket. Ez bizonyára nagyon kellemetlen lehet azoknak, akiknek van takargatnivalójuk."

(Blikk.hu)

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

BALKÁN KOBRA
Péter, Péter! Ha hangfelvétel készül, előtte kell a résztvevő felek hozzájárulása! Elég szar jogászokkal lehetsz körülvéve... Vagy csak blöff, hogy kikérted a véleményüket? Baj lesz! Ja, egy fecske nem csinál nyarat! Ott hagynak a baloldaliak a szar közepén, kihátrálnak majd mögüled...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Nem kormányülés az, ahol még jegyzőkönyv sem készül! Nem volt az szokásban a másolt keresztapáknál sem.
kulabombaafityiszre
Mivel ezek a fideszkdnp nagy magyar "igazmondó" keresztényi pártfunkcik képesek saját magukat is meghazudtolni egyik napról a másikra, képzelem mit tennének azzal az emberrel aki Hódmezővásárhely nagy fideszes emberét a jancsit lealázta.A fideszes Végh Ibolya aljegyző,
nem véletlenül van felháborodva,ugyanis ő is tudja,a délelőtt tőrténteket nem lehet délben másként hazudni,mert a szó elszáll viszont a diktafon hang megmarad.
Equus1
a rögzített beszélgetés csak a sunyi férgeket zavarja. A panaszos kiállította magáról a bizonyítványt.
A polgármestert meg tökéletesen megértem.
mackoka46
Ha nem az alvilág győz, egyből botrány lesz... Csak a fidesz.
F_Viktor
Meg kell szokniuk a vásárhelyi fityeszes testületi tagoknak, hogy nem hazudozhatnak tovább!
Megértem, hogy nem tetszik nekik, hogy 8 év minden következmények nélküli hazudozásaiknak vége, ezentúl felelősséggel tartoznak minden kiejtett mondataikért!
Csizmás Kond
Szerintem sem helyes. Az ilyen műveleteket csak közös megegyezéssel és közös hozzáférési lehetőséggel szabadna megoldani. Az ilyen magánfelvétel manipulálható tehát a felhasználását sehol nem veszik törvényes bizonyítéknak.
CsipkeRózsa
Nem titokban történik a felvétel, tudnak róla a megszólaló emberek.

A Telekom vagy más szolgáltató is készít hangfelvételt az utólagos viták elkerülése érdekében. Ez természetes. Persze a Fidelitas feljelentheti azokat is.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Te elbaszott picsája a világnak, ez a TITOKBAN készült felvétel majd "törvényes bizonyíték" lesz polt számára, te nagyon hülye?

A Fidelitas feljelenti a Jobbik alelnökét
propeller.hu/itthon/3342553-fidelitas-feljelenti-jobbik-alelnoket#v2125658
simmering73
Azért lehet rá szükség, mert ezek még a csillagot is lehazudják az égről.
evacica
Jól teszi ez a szemét banda minden aljasságra képes! Az adófizetőnek meg joga van tudni, hogy mi van a Polgármesteri hivatalba!Nem kell hazudni, tisztességesen kell dolgozni, és nincs probléma! Csak ez a banda nem ismeri a tisztességet!
Csizmás Kond
@F_Viktor: ...na húzz a büdös anyádba ...
wagabund
már húsz évvel ezelőtt is bekapcsolt diktafonnal jártak jobb munkahelyeken..pedig akkor még csak cicaharc volt a mai kenyérharchoz képest.

a polgi legalább nyílt sisakkal játszik...jobb lesz majd, ha mindenkinél ott lapul a belsőzsebben a bekapcsolt diktafon, vagy a mobil?
Mert ha eltiltják ettől, akkor jön a bepoloskázás, a rejtett kamera, és kulturált társai...

Az lesz csak az igazi gerillaharc...érdemes úgy dolgozni? lehet?

egyébként csak az reklamál, akinek olvad a vaj a fején...aki tiszta, az pont leszarja a magnót.
koszpeko
@Csizmás Kond: Te szőröstalpú mocskos szekus!
Húzzál te anyádba vagy feküdj Ceaușescu mellé.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Ugass te vén hazátlan román geci!
Borsodi
Fidesz lehallgathat bárkit azt lehet,de az ő beszélgetésüket nem szabad rögzíteni, mert így nem tudnak fenyegetőzni zsarolni.Ha tiszta lappal játszik valaki nem sérelmezi a diktafont.
advocat
Itt tartunk! Ha bármikor bármit mondok,nyugodtan felvehetik. De amúgy sem tagadnám le. De ezek szerint nem vagyunk egyformák? Ezek szerint nem.
quadrocopter
Ez a gyakorlat nerm kifogásolható, kedves Fideszfalvi Attila! Tájékoztatva vannak a felek és látják is!
Lehet becuppantani M.-Z-nek!
human
@Csizmás Kond: Készíthetsz hangfelvételt, ha hozzájárul a másik fél. A hozzájárulás rajta van a hangfelvételeken minden esetben. Publikálni valóban nem publikálhatod, csak a hozzájárulásával. Valamiért pont az aki leghangosabban támadta Márki-Zay-t a hangfelvételek miatt pont ő nem járul hozzá a vele készült beszélgetések nyilvánosságra hozásához. De perelni sem perel a volt főjegyző helyettes asszony, ugyanis egy bíróság igenis bizonyítékként kezelni.
Példának az autókba szerelt kamerák felvételeit is bizonyítékként kezeli a bíróság, pedig ott még csak a másik fél beleegyezése sem lett kérve a rögzítéshez.
human
Ez a volt jegyzőhelyettes asszony 3 lakást vásárolt fél áron a fideszes vezetés alatt. Egyenként 9 millió helyett 4,5 millióért. Az 13,5 millió haszon. Nem csoda, hogy ott támadja a polgármestert ahol tudja.
justhpeter
Nem értem ezt a vergődést. Közönséges műbalhé.
nezelodo
Na persze, hogy nem teszik ennek az örökké mindenért perelő pinkóci bandának, meg a szintén odavalósi védelmezőinek, mert akkor okafogyott a pereskedés Ott lesz a bizonyíték a hazudozásukra, és vége a csűrés-csavarásnak.
quadrocopter
@justhpeter: A horda, Hatalmas Történelm Bukta-Fájdalmában és Bánatában gerjeszti a görögtüzet!
Peller Anikó
A bíróságok ezer éve magnót használnak a tárgyalásokon. Személyes adat?

A város tele van videokamerákkal. Személyes adat? Nem kérik a beleegyezésemet.
Csizmás Kond
@human: Egy polgármester nem készíthet zseblehallgatást a közgyűléseken sem beleegyezéssel sem anélkül. Annak van egy törvényes módja és azt kéne alkalmazza. A kocsikamerával meg az a helyzet, hogy arra is van törvény csak sokan nem ismerik ...az is egyfajta lesifotó vagy videó amit tilt a törvény. Ma bárkit még a köztéri fényképezkedésért is felelősségre lehet vonni sőt ha valakinek nem tetszik a felvételt töröltetheti is...
Cicamama55
Én egyáltalán nem csodálkozom rajta, saját védelmére teszi! Ide vezet ez a hazug világ, hogy az ember már lassan csak azt hiszi el, amit saját szemével lát, saját fülével hall. Az elmúlt 15-20, de leginkább az előző 8 év minden normálisan gondolkodó embert kétkedővé, elővigyázatossá tesz. Olyan ország lettünk, ahol börtönbe juttatnak minden megalapozatlan vád nélkül embereket,másokat minden zokszó nélkül kirúgnak állásaikból.
relatív
Az ' adatvédelmi biztos ' biztosan nem beszélt még ' hivatalos ' közüzemi telefonon, ahol minden bejelentést, beszélgetést rögzítenek - a bejelentő hozzájárulása nélkül - minden hozzájuk forduló esetében.

A hivatali helyeken hasonlóan, így nem értem (?) a szerintem erősen pártos állásfoglalást !!!

Az ominózus helyen pedig ismeretes az újonnan választott polgármester elleni bizalomhiány következtében tetten érhető fondorlatos hozzáállása a korábbi polgármestert kiszolgálók álságos politizálása..., ami teljesen indokolhatóvá teszi a jelenlegi regnáló által bevezetett gyakorlat korábbi időkben elfogadottakra való visszaállítását... is !
BALKÁN KOBRA
Péter, Péter! Ha hangfelvétel készül, előtte kell a résztvevő felek hozzájárulása! Elég szar jogászokkal lehetsz körülvéve... Vagy csak blöff, hogy kikérted a véleményüket? Baj lesz! Ja, egy fecske nem csinál nyarat! Ott hagynak a baloldaliak a szar közepén, kihátrálnak majd mögüled...
nihil
Fedélzeti kamerával is lehet rögzíteni mindent, és fel lehet tenni még a youtube-ra is, rendszám letakarásával, te köcsög fideszes!
Az lenne a bűncselekmény, ha nyilvánosságra hozná a felvételeket, névvel, címmel, engedély nélkül - csak úgy.
(Hogy a kamera azt rögzítette, hogy kurváztál, a nejed meg véletlenül meglátta, és kirúg emiatt?
Így jártál, te sumák kis geci.)

Viszont ha hazudtál, és próbálsz megrágalmazni mást, akkor van bizonyíték ellened, te fideszes köcsög!
Mondjál igazat, és akkor soha nem lesz semmi bajod!
Vágod, geccci!?
JAJMÁR
Nrem ėrtem mi ezzel a problėma? Mėg a zàrt tàrgyalásról is kell jkv., annak elkėszìtėsėt a diktafon megkönnyìti.
Ūzlet tàrgyalàson, megbeszėlėsen miėrt ne lehetne? plàne Jegyzetelni?
(Talán mėg a maffiózók is jegyzrtrlnrk :)
JAJMÁR
De mifėle "ūzleti " megbeszėlės az, aminrk nem lehet nyoma?
Hellcat
"Ez bizonyára nagyon kellemetlen lehet azoknak, akiknek van takargatnivalójuk." Itt a lényeg.
Yoda69
Nagyon helyes hogy rogziti. Igy kesobb a fideSSesek nem hazudtolhatjak meg magukat. Koztudott hogy orban es sleppje mindig mast mond es mast csinal. Ennek az aljas hazug kettos beszednek veget kell vetni.
Nem ertem egyesek miert pampognak a hangrogzites ellen. A parlament uleseit elo adasban kozvetetik, es rogzitik is. Akkor egy helyi onkormanyzat ertekezletet miert ne lehetne rogziteni, Sot mast mondok, meg a legkisebb cegeknel is diktafonnal rogzitiik a meetingeket. Na akkor most mi van?
Kinga2
Van egy jó adag csúsztatás ebben a cikkben, mint az összesben amelyik ezen az oldalon, és még jó páron megjelenik!
Ugyanis, a probléma ott van, hogy az utcán is használja a diktafont jártában-keltében!
Na, ez az, ami törvényellenes! Kicsit talán nem ártana gondolkodni, aztán véleményt mondani!
szaboria1
Ez nem más mint a volt aljegyző asszony sírálma, mert nem tart igényt a munkájára az új pm.. Kérdem én amikor Ő került oda az Ő elődjét mért küldték el?
human
@Csizmás Kond: Milyen "zseblehallgatásról" beszélsz? Figyelj már oda egy kicsit vagy olvasd el végig a cikkeket. A felvételek a másik fél beleegyezésével készültek. Mit nem lehet ezen érteni?

De ha nekem nem hiszel akkor a párttévé híradójának tán csak hiszel:
"Mindent felvesz az autós kamera – De használhatjuk egyáltalán? "
www.hirado.hu/2017/10/04/mindent-rogzit-az-autos-kamera-de-hasznalhatjuk-egyaltalan/
Csizmás Kond
@human: ...figyelek..csupa fül vagyok...de neked sem ártana, ugyanis abba fene nagy beleegyezésbe hogy kerül mégis elégedetlenség ?
A lehallgatás nem beleegyezéses alapon történt hanem kijelentésen...kitette a magnót, a tudomásukra hozta és kész, az anyagot meg zsebrevágja és csak ő rendelkezhet felette...
...törvényesen ez nem így kéne működjön.
nezelodo
A vásárhelyi új polgi lehet, hogy a mézes-mázos fideszes beszédek ellenére nem felejti el Esztergomot, ahol semmi sem volt drága a fideszes maffiózóknak. Jól teszi ha védi magát. Ezek amúgy is hülyének néznek mindenkit. Pl az ország másik felén az áldott emlékű család és polgár szerető néhai KreditJenő képviselő utódlásáért most nagyon tolják a nagyarcút, aki az előző bukta után a telepítendő üzemet bosszúból elvitte más, hithű településre, és a megnyirbált kórházuk laborját is ki akarta piszkálni az intézményből. Most meg alkotó nagyszerű emberként tolja a képét mindenütt, de az érintettek nem hülyék ám!
Sámannus
@Csizmás Kond: Mondjuk a szolgáltatók is ezt teszik az ügyfelekkel, és nincs mód ezt ellenük felhasználni. Ez nem lehallgatás mint azt más munkahelyeken csinyáják.
Az állami médiában még a lehallgatót is lehallgatják. Szép KGB-s szokás szerint.
Csizmás Kond
@Sámannus: ...ma mindenből fegyvert csinálnak.
Aki Én
@Csizmás a buta Kondom: Ez nem valami magánbeszélgetés, üzleti tárgyalás, titkos összejövetel... Ez KÖZ gyűlés, a KÖZ érdekében, a KÖZ által megválasztott képviselőkkel.
Mi a buta fejed titkos itt, mi nem nyilvános, mi ebben a kivetnivaló? Ráadásul nem titokban, nem visszaélve, hanem ami nektek furcsa, a tisztaság, a korrupcióellenesség jegyében.
Nincs valami román oldal, ahol nem nevet ki mindenki, ahol elfogadható a butaságod?
Miért érzed jól magad ott, ahol mindenki rühell?
advocat
A polgármesternek "illik" rögzíteni, hogy miről volt szó. Hiszen az esetekről sok esetben készül valamilyen feljegyzés, jegyzőkönyv, levél, stb. Ha nincs anyag, akkor lehetne arra hivatkozni, hogy nem jól értették. (Ugye ez a Fidesznél is gyakori.) És ha kitette a felvevőt, a másik fél tudott róla. Ha ennek ellenére beszélt? Akkor az bizony beleegyezéssel készült. Látta, mire nyilatkozzon? Látta? Okoskodók! És akkor miért dumál? Ja! Ez így Fideszes?
nezelodo
Hát persze a fijjuk megutálták a kamerát, meg a mikrofont! Mit nem adna pl Orbán, ha nem lenne fent a Yt-on az alkotmánnyal való seggtörlésének kilátásba helyezése, a saját maga által elmondott skizoid hajlama, a fater által való megkalapálás elregélése, a pocakos tábornokokkal való viccelődés, a néhai keresztény politikusának kiszólása a ke. jelölésről hogy a "Viktor nem engedi", stb. Lehet pampogni a kertaljai macskának is, de ezek szaván fogásához sokszor még a kamera és a mikrofon is kevés, úgy hazudnak.
balos
@Aki Én: Sajnos semmi vissza tartó erőt nem jelent "ilyen-ellen-nemzeti-szarban"!
JAJMÁR
@Kinga2: Felveszi az utcazajt? Azt amúgy egy csomó hìradó is, sőt kėpekben is, ės nyilvànosan le is adja :D
Söndör
Az Országgyűlésben is rögzítenek minden mondatot, szót a gyorsírók.
Ott lehet, egy közgyűlésen nem lehet?

Bármely pl. mobilszolgáltató rögzíti az ügyfélszolgáltatójával folytatott beszélgetést.
Erre fel is hívja a figyelmet.
Neki lehet egy közgyűlésen meg nem lehet?
Csizmás Kond
@Cicamama55: ...saját védelem...ott ő a védelem bástyája, ő kell védjen másokat, nem magát védje mások ellen.
...fordítva ült a lóra, és még henceg is vele.
Cicamama55
@Csizmás Kond: Hát nagyon rosszul értesült a magyarországi viszonyokról! A védelem bástyája a mi Magyarországunkon Orbán Viktor, a lovon pedig Semjén Zsolt szokott ülni!
Nessy
Pártunk és kormányunk szavahihetőségét ismerve, tényleg nem árt rögzíteni, amit mondanak!
Söndörnek igaza van! Ha bejelentem, hogy gond van a tv-vel, ha gondom van valamelyik számlával, felhívják a figyelmemet, hogy az ügyintézővel folytatott beszélgetést rögzítik. Ez biztosítja, hogy nem beszélünk el egymás mellett, nem értjük félre egymást!
Anno, volt olyan munkahelyem sok éve, ahol az értekezleteket magnóra vettük, és nem kellett külön senkinek jegyzetelni. Igaz, nekem rossz szokásom, volt, a főbb dolgokat lejegyezni, saját részemre.
Senkit sem zavart.
Cicamama55
@Csizmás Kond: Bocsánat! Régen én mindig, mindenkit magáztam, nehezen szoktam meg, hogy itt mindenkivel tegeződünk! Nem akarattal történt! :)))
Csizmás Kond
@Cicamama55: ...és miből gondolod, hogy a viszonyokat máshonnan érzékelem ?
Cicamama55
@Csizmás Kond: Mert nem tudod, hogy itt, de egész Európának a védelem bástyája Orbán Viktor! :)
Csizmás Kond
@Cicamama55: ...te mindig azt veszed komolyra amit nem kéne...:)
Eladott Ország
Közölte, hogy felvétel készül a beszélgetésről?Igen. Belekényszerített valakit is a beszélgetésbe ? Nem. Aki vele beszélt az jelezte, hogy nem szeretné hogy rögzítsék a beszélgetést ? Nem.
Nyilvánosságra hozta a beszélgetések tartalmát ? Nem.
Cicamama55
@Csizmás Kond: Lehet, de a páromnak így is jó vagyok, a többi meg nem számít! :)))))
cikicakk55
@nezelodo: ma 11:03
Én is pont ezt a megjegyzést akartam írni. A YouTub tele van Orbán utolsó 28 évének a dokumentumaival.Persze nem csak az övé,ott van minden politikusé,aki valaha is nyomott valamit a latban az ország állapotában.Amit Márki-Zay csinál a felvételekkel,az csak önvédelem,mert jelenleg itt Hódmezővásárhelyen,szinte egy személy áll szemben az egész Önkormányzattal. Ezt meg is mondta,még a polgármester választás estéjén a szavazatok értékelésének lezárása utáni sajtótájékoztatón. Tudja,hogy főleg április 8-ig,de ha országosan nyer a Fidesz,akkor jövő októberig egész biztos nagyon nehéz dolga lesz. Azt is megmondta,hogy senkit nem áll szándékában elküldeni a Polgármesteri Hivatalból.Mindenkire szüksége van,hisz az ott dolgozók jobban ismerik mit és hol lehet megtalálni. Korsós Ágnest sem küldte el és az aljegyzőt sem küldte el.Mind a ketten saját maguktól( vagy Lázár javaslatára) mondtak fel,ezzel is megnehezítve Márkí-Zay dolgát,aki meg mondta,hogy ha nyer,akkor legelső dolga lesz,hogy utána néz az önkormányzat költségvetésének jogosságának és a Tiborcz ügynek is. Alig egy hét múlva már kiderült,hogy a városnak 540 millió forintos adóssága van. Azóta kiderült,hogy ez az összeg,csak az 1,3 milliárd tartozásnak a kamata. Persze,hogy ekkora bukta után legszívesebben felgyújtanák az egész városházát. jaj ilyet nem szabad mondani,hisz egyszer már leégett,és a mai napig nem tudni miért.Rengeteg irat semmisült meg,ami a Kádár rendszer dolgait takarta.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Írod:
"A lehallgatás nem beleegyezéses alapon történt hanem kijelentésen..."

Idefigyelj, te elbaszott picsája a világnak!
Megint belepofázol a nagyok dolgába, de fingod nincs miket beszélsz!
Ülj fel a lovas kordédra, hajts a szeredai piacra, s ott a vajdád beleegyezésével oszt meg hazugságaidat!

Mert mikor a polgármester kijelenti, hogy felvételt készít a beszélgetésről (sőt látható helyre helyezi a rögzítő berendezést), s ennek tudatában a másik fél megszólal, azzal megtörtént a belegyezése. A jog ezt úgy nevezi, hogy ráutaló magatartás!

Írod:
" Egy polgármester nem készíthet zseblehallgatást a közgyűléseken sem beleegyezéssel sem anélkül."

Ezt a baromságodat is többen kinevették, mert a testületi üléseken, közgyűléseken mindig készül hangfelvétel, ez alapján készíti el az erre megbízott személy(ek) a jegyzőkönyvet!

Írod:
" A kocsikamerával meg az a helyzet, hogy arra is van törvény csak sokan nem ismerik ..."

Romániában lehetséges... Meg Ausztriában is, mert ott levetetik veled a dashboard cam-et, szerencsétlen esetben még fizethetsz mellé 40 eurót.
De mivel ez egy magyar portál, a magyar törvények külön nem szabályozzák ezeknek a fedélzeti kamerák HASZNÁLATÁT! Tehát használatuk önmagában nem jogellenes!
Csizmás Kond
@F_Viktor: Na idefigyel kis györény---a polgármester nem kényúr hanem egy testület vezetője, Nem dönthet öncélúan csak a testület jóváhagyásával, nem lehet szóbeli megegyezéssel jóváhagyni egy hangrögzítést amit később fel lehet használni. Az ilyen idióta felfogásaid, a ganédombon művelődött beszéded csak az elmaradottságodat a buta paraszt eredetedet bizonyítja...még a picsába se lehet téged elküldeni mert fosból lettél...
...és ha már megtanultál írni és olvasni annyit fogjál fel, hogy ha két beröfögésedre valaki nem ad választ akkor tovább ne erőlködj...
F_Viktor
@Csizmás Kond: Te elbaszott picsája a világnak, már többször tudattam veled, válaszaim nem neked szólnak, hanem azon bizonytalan szavazóknak akik olvassák a propit, hogy lássák milyen húgyagyúak, gerinctelen férgek a fityeszes pártkatonák! Te itt csak a felmosórongy szerepét töltöd be!

Írod:
"Nem dönthet öncélúan csak a testület jóváhagyásával..."

Te nagyon bolond, M-Z magánszemélyként azt csinál amit akar, amíg jogszerűen cselekszik!
Olcvass B+!
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011.
évi CXII. törvény

"Hangfelvétel készítésének jogalapja tehát a fentiek tükrében vagy az érintett előzetes
tájékoztatását követő hozzájárulásán alapulhat, vagy pedig kötelező adatkezelés formájában
valósulhat meg.
Amennyiben nem kötelező adatkezelés írja elő a hangfelvétel készítését, úgy az érintett
előzetes tájékoztatásán alapuló hozzájárulása szükséges ehhez."

"... akik nem kifogásolták a hangfelvétel készítését, adatvédelmi
szempontból jogszerűnek tekinthető a hanganyag rögzítése."
percsi
Feljelentem a szolgáltatókat, a Bankot, mert felvették a telefonon történő beszélgetéseinket.
Eladott Ország
Amikor a fidesz bűnöző tolvaj banda a valóságot lehazudja, a pofánkba röhög, és ráadásul még kérdőre is von, visszatámad, nem várható más. A nyilvánosságot kerülik, fenyegetnek stb. Ezeket a gerinctelen bűnöző "patkányokat" bíróság elé kell állítani és el kell takarítani a közéletből.
division
@Csizmás Kond: Hagyd őket a francba, már itt vernék a tamtamot ha ezt Orbán vagy Lázár csinálná.
tudode
Márky Zaj Péter SAJÁT BŐRÉN ÉRZÉKELTE hmvhelyiként, hogy DARÁZSFÉSZEKBE nyúlt!
.
Jogos a bizalmatlansága, mert sem a PATÁS ÖRDÖG, sem a KRAMPUSZAI nem alszanak, és az... E L Ő D J E ...annak ellenére, hogy TALÁN A LEGJOBB FEJ, de ha ÉLETBEN SZÁNDÉKOZIK MARADNI a HATALOM, és PÉNZÉHES GAZDI SZEKERÉT kell tolnia, ha nem akar úgy járni, mint pl. Ángyán dr és a többiek! (L. Navracsicsot, ahogy kikerült a darázsfészekből)
.
Valójában az ÁTLAG ÁLLAMPOLGÁROKAT "is" lehallgatják a szolgáltatók bármely ügyének intézésekor, sőt KAMERÁK KUKKOLJÁK úton útfélen! Csak hát az átlagállampolgár legtöbbjének NINCS FÉLNIVALÓJA!
quadrocopter
@durbincs: Mi van debil? Erősen zavart idegállapotban vagy (ismélt!)

Anyád tudja, hogy egy pondrót etetett?
Bánja, hogy nem a kiskutyákat hagyta meg helyetted!

Lopjátok még a mósószert a multitól?
MIért vagy kitiltva Romániából?

Megnéznéd, meg is fogdosnád, szádba is vennéd, mi?
Mit akartál kinyögni, román "migri"?

Látod barom, piti trükkel etetnek meg téged, mert buta vagy! Lesül rólad a primcsiség!
Bruhahahahah...hihihihi..

Gatyaturkesz volt már?
Szádba is jutott?
Szőrszálakkal, csicska?
Matyar még nem menni stupid?
Ha megsimizik buta fejed, akkor elköpöd magad, csicska?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.