A KDNP-s képviselő megismerkedett egy asszonnyal, aki hazaköltözött Svédországból a bevándorlók miatt. Egy fizikus kutató szerint viszont a politikus videója hamis képet fest az országról. A videóban tényleg vannak olyan felvételek, ahol valakik megütnek valakiket, de azt nem lehet tudni, hogy a felvételeken kik, hol, mikor szerepelnek. Szóval Hollik István is csinált egy Lázár János féle videót, igaz ő nem utazott el külföldre, Budapesten forgatta le a kisfilmet. Emiatt a videó miatt hívta meg Hollik Istvánt Szilva Attila, aki még a politikus útiköltségét is kifizetné. Csak annyit kér, forgassanak le közösen egy videót: Ellátogatnánk közösen az uppsalai dómba, ami egy gyönyörű katedrális a város közepén, a város szimbóluma. Ha vasárnap érkezik, akkor látni fogja, hogy a keresztény kultúra virágzik Svédországban. Az egyetemi könyvtárban megmutatom Önnek az Ezüstbibliát Newton Principiaja mellett. Ha jó idő van ellátogatunk Linné kertjébe is, megnézzük Gamla Uppsalát...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Vegigjartam Uppsalat, rendkivul sokszinu, gyonyoru, egyetemi varos, nyugodt, kedves emberekkel,...A presszokban feketek, sargak, burnuszban, burkaban, az utcan orosz basker zenel, vietnami utcai arus arul isteni finom zoldseges roll-t, teat arul mellette az indiai.

A fiatalok nagy resze biciklivel jar, a parkokban mindenfele vegyes eletkoru, nemzetisegu emberek pihennek.
A barataink mar idos emberek, az egyikuk vezetett vegig Uppsalan gyalog - o a hivatalos esemenyek ujsagiro-fotosa, utazasi magazinoknak is dolgozik. Ismeri a varost mint a tenyeret, mindenhova elvitt az egy het alatt, amit foleg Uppsalaban toltottunk, de elmentunk mas kisebb telepulesre is, napi autokirandulasokat teve meg az ottani atomeromu varoskajaban is. (Most tervezik a bezarasat, es megprobalnak mas leginkabb szeleromuveket kialakitani. A napenergia nem a legjobb megoldas a hosszu sotet teli idoszak miatt...
Szilva ur tudja, mit csinal - hollik meg csak frocsogjon, hazudozzon tovabbra is, a mikropartjanak emleke sem marad...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
staro2
Személy szerint én hollikkal még a tundra közepén ,10 napi járóföldre minden embertől sem mutatkoznék együtt.
Ugye nem gondolta komolyan Szilva úr, hogy egy kormánypárti szóvivőt tényekkel meg lehet győzni?
papa.49
A gyík még válaszra se fogja méltatni a meghívót ...
quadrocopter
Nos, Hollik, ezt a lócicit, amit kaptál, fehélren feketén lóf@sznak hívják és te lógsz le róla!

Mostanában ócska, piti, azonnal bukásos trükkökre futja, gyengék vagytok, érzitek a halál szelét?
Yoda69
Ha annyira szar lenne Svedorszag, akkor semijen a nemzeti fovadasz nem oda jarna renszarvasokat olni. Es testvere is hazakoltozne onnan.
karma1
@Yoda69: Nem mondod??? tomjenzsotinak tezsoja el a fertos Svedorszagban???
E meg a vadaszatra sem kiseri el a tezsot?
(Monnyuk en is kurvara szegyellnem...:o)))
vukkocska
Vadászni kellett volna meghívni. Még hogy kultúrát önteni Hollik agyába? Ne máááá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.