A helyi választási bizottság elutasította az ellenzéki pártok és képviselők Orbán Viktor kormányfő óvodai látogatásai miatt tett kifogásait. Komárom-Esztergom megye 3-as számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottsága azt állapította meg: nem történt jogellenes kampánytevékenység.

A választási bizottság az MTI-hez vasárnap este eljuttatott határozata szerint Sólyom Jöran, az MSZP-Párbeszéd országgyűlési egyéni választókerületi képviselő-jelöltje; Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje; az Együtt – a Korszakváltók Pártja; a Momentum Mozgalom Párt, továbbá Karácsony Gergely az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje nyújtott be kifogást Czunyiné Bertalan Judit a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje és Orbán Viktor miniszterelnök március 21-én óvodai és bölcsődei látogatásai miatt. A kifogásokhoz videofelvételt is csatoltak, s a kormányfő Facebook-oldalán megosztott bejegyzésre is hivatkoztak.

Választási bizottság: Orbán Viktor nyugodtan kampányolhat óvodában

A helyi választási bizottság úgy értékelt: a „fentiekben vázolt magatartás nem valósított meg jogellenes kampánytevékenységet" tekintettel arra, hogy a helyszínen nem hangzott el a választók magatartásának befolyásolására irányuló beszéd, továbbá nem adtak át olyan tárgyakat sem, amelyek a párt szimbólumait, vagy a jelölt nevét tartalmazzák. Mindezek nyomán a választási bizottság úgy ítélte meg, hogy a választási eljárás alapelvei nem sérültek.

(MTI/mno.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
ORBÁN VIKTOR KOMÁROM-ESZTERGOM VÁRMEGYE CUKROS BÁCSIKÁJA IS LEHET!-eljátszadozhat az őt óvó nénikkel is ERŐVEL-KEMÉNYEN SZABADON ÉLVEZETTEL A KERÍTÉSEN TÚL IS.Hajrá "MINISZTERELNÖK" BÁCSI!
Pálinkás Pál
A választási bizottság tagjait,ugyanilyen gyorsan kell lecsukni majd 2-4 évre...és fellebezésnek helye nincs...
tudode
Nyugodtan tehet ezt azt az az "európai állampolgár", aki MÉG A SAJÁT ÁRNYÉKÁTÓL "is" fél amiatt, amit ELKÖVETETT az országa ellen, megragadva az ORSZÁG ARANYALMÁJÁT, amelyből az alattvalókká silányítottak részére "csak" az ehetetlen C S U T K A ... marad/t!
.
Önmagát kárhoztathatja csupán amiatt, hogy minden szinten ANTAGONISZTIKUSSÁ vált azok élete, AKIKRE FELESKÜDÖTT ez a NEM IS TUDNI MINEK NEVEZHETŐ "sokat akart a szarka, csak nem bírta/ja a ré
répája!
.
Kénytelen még a GYEREKEK CUMIJA mögé is bújnia, egy-két .. v o k s ... reményében!
papa.49
A ,,választási bizottság,, a kezéből eszik mást nem is lehet várni tőlük !!!
Desischado
Undorító. A voksokért mindent?! A gyereke nem is értik, ezt az egészet. A választási vazallusok meg remélem, mennek majd a börtönbe! Pfujj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.