A lap úgy tudja, több milliárd euró vándorolhatott közel-keleti vagy szingapúri számlákra, hogy aztán strómanokon keresztül befektetésnek álcázva jusson vissza Magyarországra. Az ügyben az FBI is nyomoz. A Magyar Nemzet hétfői számában arról ír, hogy az FBI tanúvédelmi programja véd az Egyesült Államokban egy magyar állampolgárt, aki Magyarországon elsikkasztott uniós pénzek külföldre juttatásában játszhatott szerepet. A lap szerint az elmúlt években összesen három-négy milliárd euró, vagyis ezerháromszázmilliárd forintnak megfelelő összeg szivároghatott ki Magyarországról arab és ázsiai számlákra, ebben játszhatott szerepet futárként a szóban forgó férfi. A lap azt írja, hogy az FBI gyanúja szerint a pénzeket - a kormánypárti politikusoknak visszaosztott jutalékot - jellemzően az MKB-ból, vagy más, a kormány által ellenőrzött magyar bankokból vették fel készpénzben, alkalmanként néhány millió eurós összegben, majd a futárok gyémántban, vagy az arab világ párhuzamos...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@1magyar: Nem gondoltad végig. 1300 milliárd csak az "alkotmányos költésg", amit a túlszámlázásból termeltek ki. Ez azt jelenti ,hogy 1300 milliárd forint nem hasznosult Magyarországon, azaz nem tornaterem, játszótér, gyerekotthon, kórház épült belőle, hanem fideszesek magánvagyona lett belőle amit tisztára mosnak és villákat vesznek itthon, a tengerparton amihez persze jacht is jár.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Míg a fidesz 100 milliárdokat lop el addig a választóik a Simon Gábor 200 millióján és egy meg nem valósult sukorói telekcserén vannak kiakadva.
Pálinkás Pál
Érik a narancsbukta...az FBI-hoz kevés lesz a polpot narancsmarhák!!!Menekülhettek majd putyinhoz,vagy a baltásékhoz,de a világ civilizált felére be sem tehetitek majd a lábatok!!!
1magyar
@human: Akkor 200 millát már lehet lopni?
human
@1magyar: Hol olvastad ezt tőlem??? Furcsa, hogy ez jut eszedbe az írásomról és nem az, hogy arra gondolok ezzel, hogy akkor talán a fideszeskeknek is a börtönben kellene lenniük. Ugye érzed a hozzászólásodon, hogy eleve negatívan értelmezed amit írok?
Ezek után amik kiderülnek a kormányról még mindig nem látod, hogy a migránshisztit azért erősítik, hogy hatalmon maradhassanak és megússzák a börtönt?
human
@1magyar: Jó, akkor csak neked csak most pontosítok. Hogy lehet az, ha 200 millióért bilincsben visznek el egy szocit, vagy egy meg nem valósult telekcseréért évekre tesznek börtönbe egy szocit, akkor 100 milliárdos (nem milliós) sikkasztás, hűtlen kezelés esetén nem intézkedik a hatóság?
De ha ebből még mindig azt olvasod ki, hogy bármelyik oldal tolvaját mentegetném, akkor itt abba is hagyhatjuk a beszélgetést.
1magyar
@human: Na jól van, igazad van. A lopás az lopás kis- és nagymértékben egyaránt. A különbség csak annyi,hogy a nagyobbat visszahozzák befektetni Mo-ra.
silber13
@1magyar: Képzeld, 200 millát sem lehet lopni,de súlyos milliártdokat sem, azt csak az istenített fityiszeseidnek lehet!!!
Csizmás Kond
...hogy nem unjátok ezt a szarakodást ?
Az még elhihető hogy sokaknak ez a kedvenc szórakozása de hogy értelmes emberek is ezen csámcsogjanak...
human
@1magyar: Nem gondoltad végig. 1300 milliárd csak az "alkotmányos költésg", amit a túlszámlázásból termeltek ki. Ez azt jelenti ,hogy 1300 milliárd forint nem hasznosult Magyarországon, azaz nem tornaterem, játszótér, gyerekotthon, kórház épült belőle, hanem fideszesek magánvagyona lett belőle amit tisztára mosnak és villákat vesznek itthon, a tengerparton amihez persze jacht is jár.
human
@Csizmás Kond: Panaszkodj az FBI-nál.
1magyar
@human: Anno a Demszkiről is az a hír járta, hogy szigetet vett jacht-ot a horvát-tengeren.
Ebből sem tudjuk mi igaz.
Csizmás Kond
@human: ..semmi bajom velük..sőt azokkal sincs akik ilyen alkalmi szarakodással szórakoztatnak titeket...csupán a jószándék vezérelt hogy szóljak...mert többre sokatokat tartalak annál, hogy ilyen elemi butaságba belemenjetek. ...de a te dolgod...viszont szerintem ezt később még szégyelleni fogod...vagy az is lehet nem.
nyanya001
@szaboria1: Lesz.
Ez csak az egyik atombomba. Gondolom.
lusta
@human: Ebben csak az az érdekes, hogy sem Császy, asem Tátrai nem szocik, hanem kegyvesztett, mert a dolgukat a törvényt betartva végezték, jobboldaliak.
Béla333
Csak úgy jelzem, hogy ez az 1300 milliárd nagyon közel van ahhoz az 1300 milliárdhoz, amit Kósa akart befektetni, mint a csengeri hölgy öröksége...
human
@Csizmás Kond: Inkább szégyenlem, hogy felháborít a mértéktelen korrupció híre, mint hogy azt szégyeljen, hogy próbálom mentegetni őket. Ahogy egy fidesz szavazó mondja: "Fejlődik a város, a többiről nem akarok tudni.". Ez ami elfogadhatatlan.
CsipkeRózsa
@1magyar: A 200 millióról nem derült ki, hogy lopott pénz, csak ráfogták, hogy eljárhassanak.
CsipkeRózsa
@Béla333: Erre gondoltam én is. Persze, ez csak az "alkotmányos költség" a beruházások részletezésénél.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Mit gondolsz, Orbánt és tsait miért akarják kitiltani az USA-ból?
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...nem akarják, csak néhányatokkal el akarták hitetni...és lám van aki elhitte...:)
advocat
Azért arról ne feledkezzünk meg, hogy az egykori Nyugat-Német kormányban ilyennek nevezték az azon országokba helyezett pénzt, ahol azt "eltették". De a németeknél azért ezt is illett előbb adózni. Afrika, Dél-Amerika és néhány ázsiai ország! Itt tartunk! Dicsőségére az uniónak.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ..ha te azt akarod hinni ...:)
bencemacska
@1magyar: ma, 07:40
Amíg ítélet nincs, tolvaj sincs!
Senkit nem lehet bűnösnek tekinteni, míg jogerő ítélet nincs!
Hogy mikor lesz? Azt mi nem tudjuk befolyásolni!!!
Edmond Dantes
Ezzel a hírrel kapcsolatban nekem csak egy bajom van.Az,hogy hihető.A Mészáros,Rogán,Kósa,Tiborcz,Orbán pereputty Gizivel együtt...stb.viselt dolgai hitelesítik.
human
@1magyar: Tényleg. Emlékszem, még én is puffogtam Demszkyre, de aztán már én sem tudom, hogy az rendben volt-e vagy sem. Mindenesetre nem vitte el miatta a fideszes ügyészség láncra verve.
De azért nézd meg Demszki házát az Adrián:
nol.hu/data/cikk/14/53/45/cikk_145345/4205.jpg

És nézd meg Mészáros Lőrinc szintén adriai 700 milliós villáját
img2.hvg.hu/image.aspx?id=beac47f7-c849-4236-8118-9c2300240ed7&view=da658e97-86c0-40f3-acd3-b0a850f32c30

Valamint jachtját:
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--m4dkyuqi--/c_limit,w_1160/6u3vC5a2LKkCQrESs.jpeg

És magángépét:
zoom.hu/wp-content/uploads/2018/01/all-1-1024x683.jpg

És még ki tudja miét.
Ezért kell éjjel-nappal migráncsozni, hogy ezek a dolgok megmaradjanak.
quadrocopter
"Nekünk az ország az első" -...ahonnét piszok jó, lehet személyi-gazdagodni, a többiek rovására!
Ezért nincs az embereknél pénz! Az ellopott léből egy garis, vadi új országot lehetett volna felépíteni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.