Szombaton a Kósa család egyik mátészalkai érdekeltsége előtt megjelenő, felháborodott állampolgárokra valakik rendőröket küldtek. A hatóság emberei igazoltatták a jogaikkal törvényesen élő állampolgárokat és felírták az adataikat. Ez egy pitiáner aljas kis megfélemlítés volt. Ahova nem tudnak kopaszokat küldeni, oda kivezénylik a rendőrséget. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: DebMédia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Miért is? A rendőrség alapjában véve nem erre van. Jobb helyeken? Ideje lenne végre európai szolgálati szabályzatot kidolgozni. A rendőr csak akkor írhatja fel bárkinek az adatát, ha valami jogelleneset tesz. Olyan ez mint a
Kádár rendszer!!! Sőt! És mindig akad egy-két nyalonc.
advocat
Ja! És ki, miért, mi alapján jelentette be! Válasz az lenne, hogy megtehetik. De a telefon jöhet bárhonnan. Akár még a rendőrségről is! Van ilyen! És a névtelen bejelentésre intézkedtek. Bár arra nem kötelező. Főleg ilyen esetben! Disztingválni is kellene!!! De a főnökök meg ragaszkodnak a székükhöz. Jó. Nekik is van családjuk. De szépen vissza lehet(ne) vonulni.
nemkati
@advocat: A NER-ben nem gond nyomós indokot találni az igazoltatásra, főleg ha a kormány számára valaki kellemetlen ember.
quadrocopter
@Pegero: Kérdezd meg a rendőrség ügyeleti szolgálatát, ott feljegyzik! Kiadni nem fogják, de feljegyzik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.