Az állítólagos milliárdos örökösnő elhagyta az országot. Ezt Szabó Gáborné ügyvédje, Helmeczy László árulta el a Klubrádiónak. Helmeczy László interjút adott a Klubrádiónak hétfő reggel. Leszögezte, hogy Kósa Lajos állításával szemben nincs eljárás a csengeri asszony ellen. Ugyanakkor azt is elárulta, hogy az ügyfelét szerdán kihallgatná a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
A mi Lajcsinkat nem akarja kihallgatni senki sem ?? Valami hatóságra gondoltam,,természetesen..
namihami
Kiküldték, amíg elül a balhé? Esetleg abban reménykedik a csaj, hogy 8.-a után is kinnmaradhat, persze Fidesz-költségen (amit mi fizetünk), egy kis ingyennyaralás címén?
Yoda69
Miert ne lehetne julfoldon? Nincs eljaras ellene.
Eljarast kosa ellen kezdeni, amiert elfogadta a 800 millios kenopenzt, megha tenylegesen nem is valosult meg. A lenyeg a szandekon van, magyarul azon, hogy kosa megbizhatatlanna valt. Foleg arra hogy egy tobb ezer milliardos projektet vigyen.
nezelodo
Azt mondja ez a nő, hogy Kósa jó barátja volt. Nem cserélt fel valamit asszonyom? Nem lehet, hogy Mr 20% nem önnek, hanem a 800 millának volt a jó barátja?
tudode
A MINDEN CSODA HÁROM NAPIG tart országban nem kirívó történet, hogy PÁR NAPIG, HÓNAPIG kivonja a forgalomból az ALANY az ÁLLÍTMÁNYT, v fordítva, amíg nem jön ÚJABB CSODA! (Bróker Marcsikát is parkoltatták.)
.
Tényleg mi van BRÓKER MARCSIKA "ügyével", ha egyáltalán ügy az, hogy több száz ÜGYFÉL LÓVÉJA eltűnt, mint az őszi köd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.