A 24.hu szúrta ki Lázár János Facebook-os oldalán feltöltött videót, mely szerint a kormányfő Lázár Jánosnál töltötte az éjszakát. Március 26-a hétfő, tegnap 25-e volt – állapítja meg Orbán Viktor a Lázár János oldalára feltöltött videó elején, majd elárulja, hogy az éjszakát a miniszter hódmezővásárhelyi házában töltötte. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: DebMédia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Kissé viseletes a feje a g Orbánnak.
Csak nem terá-pia volt ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Atyaisten. Elröhincséljük a dolgot, csak jópofizunk és a legfontosabbról szó se esik.
Mit fog ehhez szólni a KDNP? Hogy lesz a keresztény erkölcs megmagyarázva?
Yoda69
Gondolom jutott neki kulon szoba luzer kastelyaban.
nezelodo
Lehet, hogy csak a menekülő útvonalat járták be, ez volt a főpróba nehogy eltévedjenek és útjukat állja saját kerítésük.
Eladott Ország
A lőtéri döglött kutyát sem érdekli, hogy hol aludt őkelme. Ha az árokparton hált volna, az sem érdekelne. A két diszpinyt megbeszélte, hogy mennyit kell még lopni a választásig, mert utána mennek a levesbe. Ezt a két arrogáns, cinikus pofát egyszerre látni, ahhoz erős gyomor kell!
nyanya001
Kissé viseletes a feje a g Orbánnak.
Csak nem terá-pia volt ?
Eladott Ország
Lázár János vadiúj Facebook-huszár pedig boldogan számolt be ezúttal arról, hogy a hódmezővásárhelyi taknyolás után nem esett ki ő a pixisből egyáltalán se. Miután kölcsönösen leszopták egymást, az Elios gyerekcsináló hangulatvilágítás mellett, ugye Elios még ugye elmentél, egy jó éjt puszival szentesítették eddigi teljesítményüket, mi idióták már azt hittük,hogy ezt a görényt megint felturbózzák Grazban ,hogy április 8-án nehogy harakirit kövessen el magán, megnyugodhattunk, hogy Graz helyett az olcsóbb közös maszturbálással állították helyre egójukat Viktor bolti fogával egyetemben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.