A kormánypropaganda folyton azt szajkózza nekünk, hogy az országban soha nem látott jólét uralkodik. Budapest VII. kerületében közben az önkormányzatinak álcázott, valójában a helyi fideszes jelölt, Bajkai István népszerűsítésére szervezett sonkaosztáson kígyózós sorok állnak. A Fidesz tehát valójában a saját hazugságát leplezte ezzel az akcióval, ami amúgy nem több mint sima szavazatszerzési kampányesemény. Nem az …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Shikari: Nem mindenki "lumpen", akinek a minimálbérből, a kis nyugdíjból nem sok marad, mire minden számláját kifizeti. Akiknek egy elromlott hűtő, vagy mosógép komoly kihívást jelent. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
Sámannus
Ha olyan jó világot ígér a fittyfasz miért kézből adja azt a nyomorék ételt?
Az lenne a normális ha mindenki megvehetné amire szüksége van. Hát ennél züllöttebb bandát nem hordott a föld a hátán.
A megélhetés lehetőségét mindenkinek meg kell adni. függetlenül, attól, hogy van-e munkája. Nem kéne azt gyalázatosan kampányra használni. A fittyfasz így kapaszkodik a hatalomba.
Mára csak árnyéka saját magának, A csillogó 2010-es kisimult arccal ígért jövő, mára egy ráncos homlokú vénember löttyedt nyomoradományává züllött. Fúj fidesz!
namihami
Eccerű jez ké'em. Ha ja Fidesz-korifejus csinyájja, akkor jószivűsség.
Ha gaz ellenyzék, akkor migráncssimogatással együvéköttött propaganda akcijjó.
Csak aki hüjje, az nem érti esztet.
Eriksson
Az embert az különbözteti meg az állattól, hogy dönteni tud (ha akar) saját sorsáról.
Klasszikust idézve, "nagy a jólét". www.youtube.com/watch?v=k7K2pjPXvtk
Sámannus
Az állam mi vagyunk, és rengeteg ember van, aki nem tesz eleget annak amit óbégázol lehet, hogy többen óbégáznak, akik semmit sem tesznek a jobb létért mint akik tesznek is. Tévedésben vagy, vannak akik többet csórnak mint amennyi ezeket a nyomorékokat kihúzza a nyomorból.
Sajnálom, hogy ezt pont azok nem látják be akik épp úgy kívül esnek a hatékony munkavégzés lehetőségén, mint akit fel kell emelni. A mai világban alig van a társadalomnak olyan szegmense amelyik az eltartást biztosítja. szigorúan véve a mezőgazdaság és az ipar. ez terület a fejlett gazdaságban a lakosság néhány százaléka. Ezért álságos a fütyisz hozzáállása.
Sámannus
@durbincs: Te csak egy korhely bagóleső vagy aki a meleg csikkre veti magát,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.