Míg a főváros egyes kerületeiben már csak egy kisebb méretű garzon vásárolható 20 millió forintból, a külsőbb kerületekben elérhető lehet akár egy 65 négyzetméteres ingatlan is ebből az összegből – derül ki a Duna House ingatlanpiaci elemzéséből.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
6 néggyzetméteres max 8 önellátással bármelyik bévé intézmémynél sem tart ki 10 évnél tovább komolytalan az összeg mert létezik ám RÓZSADOMB is Ja hogy külső körön akkor az nem II. de nem is a XII. XVI. már jó csak ott repkednek éjjel nappal.
nem tibi
Ha így megy tovább lassan egy putrira . :-(
peterkelemen
Attól függ hol akar venni ingatlant. Eleve hülye a kérdés.
quadrocopter
Add oda Kósának, "örökségi befektetőként" csak ne hagyd, hogy eltűnjön...a pénzzel!
Equus1
meg kell nézni a devizahitelesek árveréseit! Ennyi zséből többet is lehet venni,banki hitel mellett. Aztán visszaadni a nyomorultaknak bérbe. A bérleti díj fedezi a bankkölcsön részleteit. Kicsit magasabb bérleti díj már hozza a saját célra vásárolt kecó költségét is. Csak ügyesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.