Schiffer András posztolt egy 1990. október 30-ai parlamenti felszólalást az azóta elhunyt képviselőtől, Oláh Sándortól. A kisgazda politikus ebben arról beszél, az előprivatizációt megelőző spontán-, vagy vad privatizáció korszakában Matolcsy György öt társával fejenként 30 ezer forintos tőkével összeállt két állami vállalattal, egy 80 milliót érő vendéglátóipari vállalattal és az Állami biztosító 40 milliós vagyonával, …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Benne volt egy fideszes csalásban? Hát érthető. Miért pont ebből maradt volna ki?
quadrocopter
Kanchal Manch neked is érik a kenderkötél!
karma1
@quadrocopter: polt es orban letartoztatasaval egyidoben kuszaszemen is kattannia kell a bilincsnek, mert o adta a penzt, o ismerte a legjobban a penzmozgasokat, orban azert tette Simon helyett az MNB elere, hogy egyenes utja legyen az orszag penzet tartalmazo trezor fele.
Oriasi bunei vannak a kozpenzek eltunteteseben, meg akkor is, ha mindent orban parancsara, polt babaskodasa mellett kovetett el.
namihami
Benne volt egy fideszes csalásban? Hát érthető. Miért pont ebből maradt volna ki?
karma1
@nihil: Mi a bullshit? Ez a cikk, vagy maga a teny?
nihil
@karma1: Dögkútról nem vásárolunk.
Két napja napon rohadó, legyek által beköpött húsból nem eszünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.