A parlamenti választás előtt akarja blokád alá venni az egyik taxisegyesület a Liszt Ferenc nemzetközi repülőteret.

A Magyar Nemzet birtokába jutott elektronikus körlevél szerint az Európai Taxisegyesület a szavazás előtt két nappal, április 6-tól akarja lezárni a ferihegyi légikikötőhöz vezető utat, egészen vasárnap reggelig.

Taxisblokád lesz a választások előtt?

A szervezet honlapján többek között az olvasható, hogy nem hajlandók elfogadni Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatójának nyilatkozatát, miszerint elégedettek a jelenlegi szolgáltatóval, és nem kívánják sem felmondani, sem módosítani a szerződést.

Ezért forgalomlassításra és ferihegyi blokádra készülnek, ha nem teszik lehetővé, hogy a repülőtérre rendelt taxisok öt percnél hosszabb ideig is várakozhassanak az utasokra a 2-es terminál előtt, a belső körben, majd pedig nem biztosítják minden taxis számára a jelenleg csak a hivatalos szolgáltatót megillető jogokat.

(mno.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szep napot
Mar megint a gurulo koldusok. Ahogy anno a tanarnom mondta: Tanulj fiam mert taxis lesz beloled.
gazdag dezső
A taxisok már eddig is horror áron fuvaroztak !! ASgyrém,hogy még tovább szeretnék emelni a díjakat !Miértaz állami Dijszabást kell alkalmazni? MIÉRT NEM SZABADÁRAS MINT MÁS VÁLALKOZÁSOKNÁL? Azt gondoljákmár megint csavarni lehet a kormányon egyet? Beijednek most éppen a választások előtt és emelnek a tarifákon ? Abszurd !! Teljes mértékben jogtalan lenne tovább emelni !!A Taxisok mit képzelnek magukról? Mennének el kőműves mellé,és megtudják hogy milyen az élet!!
idppp
@gazdag dezső: @gazdag dezső: Milyen marhaságokat beszél? Ma már ne igyon többet! Szemlátomást nem érti miről van szó! Akkor kellett volna tülekedni, amikor az észt osztották, most már késő! A taxisok csupán annyit akarnak, hogy hasonló jogok illessék meg őket, mint a Főtaxit! Az, hogy ilyen magas áron fuvaroznak, a kormánynak köszönhető, az játszik egyenlősdit velük! A piacnak kellene eldönteni mennyit hajlandók az utasok fizetni! Ezt lényegében Ön is leírta, de azután kuszaság támadt a fejében, és zöldeket beszél! Mindenesetre ne felejtse el a gyagyás, hordóhasú, félkegyelműnek megköszönni!
idppp
@szep napot: Ritka nagy marha lehetett a tanárnője! És csak ezt sikerült megtanulni tőle?
gazdag dezső
@idppp: @idppp: Maga egy barom!! Tanúljon meg viselkedni !!! Tiszteletet adni másoknak! Nagyon rossz családból került ki biztosan azért vitte csak taxizásra!! Tanúl volna többert,és akkor talán felnőhetne a normális emberek szintjére !
gazdag dezső
Nos most látni lehet,hogy milyen műveltek a taxisok !!! Tisztelet a kivételeknek .Nagy munkakerűlő ,lehuzós emberek ! Tisztelet a kivételeknek,de kevés a rendes ember !
idppp
@gazdag dezső: Dezső, Dezső! Ilyen primitív helyesírással , hogy mer kommenteket írni, csak lejáratja magát! Ha az ember hülye, lapítani szokott, mint hugyos disznó a búzában, nem melldöngetve kikiabálni ország-világ számára: hülye vagyok, hülye vagyok!
idppp
@gazdag dezső: Kedves Dezső! Semmi közöm a taxisokhoz, még jogosítványom sincs, csak fejlett az igazságérzetem! Szívesen kihívnám egy műveltségi vetélkedőre, még jelentős előnyt is hajlandó vagyok adni! Ne haragudjon, de nem tudok napirendre térni az elképesztően primitív helyesírása fölött! Ez arra utal, hogy az IQ-ja nem lehet több, mint a cipőjének mérete!
gazdag dezső
@idppp: Hát ilyen beképzelt emberrel nem is lehet beszélni! Nincsen értelme !Hát most nagyon nagyot tévedett ,de legyen boldog.Több diplomám is van! Negy úgy vásároltam .Ugyhogy gondolom az írásábol,hogy van még sok tanúlnivalója.Nekem 50 éve van jogosítványom,és több autóm.Ne ítéljen sohasem ilyen korán.Tanuljon még sokat hogy fölérhessen hozzám.Tudja itt ez nem a helyesírásról szól.Én még hallgatója voltam Lőrince Lasosnak.Tudja kivolt ?Szóval maradjon csendben ,és tanúljon még sokat.
gazdag dezső
@idppp: @idppp: Igy aztán mindenki írhat bármit is álnéven !Tegye kji a nevét !De így is tudom ki maga! Bújjon el !! Meg ne lássák !Álnév mögé!
idppp
@gazdag dezső: Ne, nem elég, hogy primitív marha még dicsekszik is! Attól, hogy több autója van, nem lesz sem intelligensebb, sem okosabb! És mit csinál több autóval, hány keze van, hogy többet is tud vezetni egyszerre? Milyen diplomája lehet egy ilyen szörnyen buta embernek? Olyan, mint Farkas Flóriánnak? Együtt szerezték? Ilyen helyesírással a csoda kategóriába tartozik, hogy egyáltalán el tudta végezni az általános iskolát, jobb helyeken nem engedték volna át! Én nem voltam hallgatója "Lőrince Lasosnak", sőt azt sem tudom ki volt! Viszont személyesen ismertem Lőrincze Lajost, és az sem semmi! Még annyit, miért is vagyok beképzelt? Indokolja meg, ha tudja, okos tojás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.