Arnaud Beltram csendőr a Trébes-nél történt túszejtéses terrortámadásban vesztette az életét. Egy magyar barátnője, Beatrix is gyászolja.

Múlt pénteken négy ember halt meg a franciaországi Trébes-nél történt terrortámadásban, amely során egy marokkói származású férfi túszokat ejtett egy helyi szupermarketben.

Az Iszlám Állam nevében végrehajtott támadásban súlyos sérüléseket szenvedett egy francia csendőr, Arnaud Beltram is, aki aznap este belehalt sérüléseibe a kórházban. 

A 44 éves férfi önként vállalta, hogy a támadóval marad, amíg az utolsó túszt el nem engedi.

A csendőrt magyar barátnője is gyászolja, Beatrix 14 évvel ezelőtt a párján keresztül ismerte meg a férfit. A nő azt mondta a Borsnak, hogy Beltram elragadó, nyitott személyiség volt, tele lelkesedéssel a hivatása, a hazája, az élet és az emberek iránt. Mindig kész volt a gyengébbek védelmezésére.

A tragédia előtt 10 nappal beszélt Beatrixszal, a csendőr nagyon készült júniusi egyházi esküvőjére, és gyerekeket szeretett volna.

Édesanyja azt mondta, nagyon jólesik neki, hogy fiát hősként ünneplik, de minden másodlagos amellett, hogy szülőként elveszítette a gyerekét.

Címlapkép: Twitter/RegainLy30

(Bors)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
@Shikari: - azért egyet ne felejts el! Aki terroristákkal üzletel, az még inkább bűnpártoló bűnöző. És kis hazánkban nem egy és nem kettő van ilyen. Főleg illibsik körében!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Na wazze, a román elüldözött idióta meg a nemzethy nyikorgó, rozoga muff egymásra talált!
Commenter
@Shikari: szerintem csak és kizárólag a politika és a rossz politizálás áldozata. De lehetsz nyugodtan más véleményen!
Commenter
@Shikari: mert rossz azért. Vagy jó politika van, vagy rossz. És ennyi! Ez megint csak pártállástól független...sztem.
Commenter
@Shikari: A "libsik" ahogy te hívod őket, szerint lehet igen. A garázdaság a rosszindulat sem nem nemzetiség függő. Én csak ennyit tudok erről mondani, mert itthon is akadnak bőven gyilkosságok és az nem csak a romák számlájára írhatók.
Commenter
@Shikari: előítélet a rákfenéje mindennek! Ez van! :((( Több bizalom és kevesebb gyűlölet kellene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.