A főváros körzetében több gyorsforgalmi útszakaszon is torlódásokra kell számítani különféle munkálatok miatt.

Az Útinform kedd délelőtti tájékoztatása szerint több helyen is erősebb forgalomra, valamint torlódásokra kell számítani.

- Az M51-es autóútról az M0-son Csepel-sziget felé lelassult a forgalom, mert a kis Duna-hídnál a külső sávon aszfaltoznak, a 22-es km-nél.

- Az M0-s autóúton az 5-ös főúti csomópontnál mindkét oldalon a külső sáv lezárása mellett végeznek kábelátfeszítési munkát, ezért mindkét irányban lelassult a forgalom. A le- és felhajtást nem zavarja a korlátozás.

Útinform: több helyen torlódások vannak a gyorsforgalmi utakon

Fotó: pixabay.com CCO

- Az M5-ös autópályán az M0-stól Röszke felé torlódik a forgalom, mert a 25-ös és 30-as km között szakaszosan javítják a szalagkorlátot.

- Az M1-es autópálya Bicske és Tatabánya közötti szakaszán Hegyeshalom felé három hosszabb szakaszon, míg Budapest felé egy 2,5 km-es szakaszon zárták le a külső sávot burkolathibák miatt. Ezért a 39-es és az 53-as km között mindkét oldalon lassabb haladásra, hosszabb menetidőre, valamint csúcsforgalomban az 1-es főúton is erős forgalomra készüljenek! Továbbá napközben ma Budapest felé a 80-as km-nél is dolgoznak, ott is a külső sávot zárták le, több km-es a torlódás.

- Az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál a határátkelőnél a ki- és a belépő oldalon zavartalan a forgalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.