Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint a röszkei zavargás mögött is Soros-szervezetek aktív munkáját lehet találni.

A rendelkezésre álló adatok azt bizonyítják, s az összes tapasztalat arra utal, hogy a Soros-szervezetek aktívak voltak a röszkei zavargás előkészítésében – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

Kormányszóvivő: a röszkei zavargás is a Soros-szervezeteknek köszönhető

Fotó: YouTube/Magyarország Kormánya

A kormányszóvivő szerint Soros György és szervezetei több mint egy évig tartó kampányt szerveztek – a nemzetközi sajtót is bevonva –, hogy bebizonyítsák: a határzár tiltott átlépéséért és társtettesként elkövetett terrorcselekményért nem jogerősen elítélt röszkei zavargó, Ahmed H. egy ártatlan ember.

A Soros-szervezetek célja Kovács Zoltán szerint, hogy Európából egy bevándorlókontinens, Magyarországból pedig egy bevándorlóország jöjjön létre. "Mindent felhasználnak annak érdekében, hogy az ide egyébként jogellenesen érkezők jogait védjék, ami önmagában egy ellentmondás" – mondta Kovács Zoltán, hozzátéve: olyan értelmezést, információkat és dezinformációkat használnak fel, amelyek alátámasztják az ő felfogásukat.

(MTI)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
Mé vazzeg pesten is ők tüntettek az oktatásér te kis buzi???
nezelodo
Jaj, kár volt ránézni a fotójára, nem sokat lehet rontani rajta ha oldalról is lefényképezik az archívum számára.
lusta
Kupak lali huszár 13000 milkliárdjkát, anyukája disznajait is Sorosnak köszönheti.
kissé felnőttem
zolika kis soroshuszárunk nem kellett volna hergelni őket vagy nem voltál ótt csak hallotál róluk TV mutatta a mozgolódást és a vásár kérem kettőn állt. az elemzés meg egyoldalu
desiro
Mé vazzeg pesten is ők tüntettek az oktatásér te kis buzi???
quadrocopter
Anyagot kéne váltani Kovácska, ,bár erre a kis időre, ami még neked hátra van, nem érdemes!
Elég szarul nézel ki, mint egy temetkezési vállalkozói reklámplakát!
tudode
EZEK küszködnek az O1G vakcina mellékhatásával, ha NEM JUT EL A TUDATUKIG, hogy milyen az, amikor BÁRKINEK becsapják az orra előtt a BEJÁRATI AJTÓ uszkve több száz kilométer gyaloglás után AZT MENTVE, amelyből EZEKNEK "is" egy van a TYÚKSZAROS ÉLETÜK, és még az ÚJSÁGÍRÓK ELŐL "is" menekülnek, mint a FÁBA SZORULT FÉREG! Valójában ŐK "IS" M E N E K Ü L T T É .. váltak, nem Röszke miatt, HANEM SAJÁT GYARLÓSÁGUK MIATT!
.
Szégyentelen BAGÁZS, még a menekültekből "is" ÜZLETET CSINÁLTAK/NAK, amelyből befolyt lóvé átalakult kastélyokká, stadionokká (URI MURIVÁ), miközben az alattvalók, a menekültekkel együtt NÉZNEK KI A FEJÜKBŐL, hogy MEDDIG, AZ ADDIG!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.