A szegénység az egyik fő témája a kampánynak Miskolcon. Van, aki a Fidesztől, van, aki a migránsoktól félti a az országot.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Ez a sok nyugger látott már egyetlen migráncsot is. Jó! Miskolcon van régebbi. Még Indiából Bihar államból indultak. Vagy 600 (?) éve.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Ez a sok nyugger látott már egyetlen migráncsot is. Jó! Miskolcon van régebbi. Még Indiából Bihar államból indultak. Vagy 600 (?) éve.
Yoda69
Nem a migrans viszi el a nyugdijat, hanem a fideSS altal beteliptett ukran nyugdijasok, aki 1 percet sem dolgoztak magyar foldon.
kissé felnőttem
annak mondod aki ezzel riogat / tudd a fele sem igaz annak sem amit kérdeznek nem amit mondanak. Ha meg annyi eszed van hogy ezt beveszed akkor megérdemled.
csak 20-50 ezer az akit hivatalosan kötvényvásárlás utján ideengedtek azok akik ma riogatnak
F_Viktor
Bebizonyosodott már, hogy kitől kell félteni a nyugdíjakat!

Attól aki ellopta a magánnyugdíj megtakarításotokat, attól aki megalkotta és pártkatonáival megszavaztatta azt az alaptörvényt amiben már a kormány nem garantálja, hogy nyugdíjat fog fizetni, hogy TB ellátást fog biztosítani!!!
Hellcat
Vicces, hogy migránsokkal riogatnak, holott az idehaza random kampányoló fideszes fanatisták sokkal rémisztőbbek...letámadnak az utcán, és ha ellent mersz nekik mondani kifordulnak magukból és terrorizálnak.
justhpeter
Engem is megelégedettséggel tölt el, amikor az az ember retteg a migráncstól, aki még életében nem látott migránst saját szemével.
tudode
Többségében NEM A MAGYAR "NYUGGEREK"-re számíthat O1G, hanem azokra a külhoni magyarokra, AKIK FIKTÍV IGAZOLÁSSAL kaphatnak nyugdíjat úgy, hogy NEM Magyarországon szerezték meg a NYUGDÍJ JOGOSULTSÁGUKAT:
.
------ 300 ezres nyugdíjt szerezhetnek olyanok, akik nem is Magyarországon élnek
24.hu/belfold/2017/12/01/300-ezres-nyugdijt-szerezhetnek-olyanok-akik-nem-is-magyarorszagon-elnek/
.
Bennszülött "nyuger" csak úgy juthat hozzá JOGOS JÁRANDÓSÁGÁHOZ, miután ELUTASÍTOTTÁK, hogy eredeti igazolásokkal KELL igazolni Á-Z-ig, mivel a nyubizt. rendszerét 2010-től töltötték fel a "bennszülöttek" adataival!
.
Valójában a FÉLREVEZETETT nyuggereknek, és a KÜLHONI MAGYAROKNAK köszönheti a bőréből kihízott, EZEK UTÁN, az esetleges R E P E T Á J Á T!!!

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.