A Fidesz-KDNP kormány legfontosabb társadalompolitikai intézkedése a családtámogatásról szól, "arról, hogy legyenek gyerekeink, legyen jövőnk" – mondta a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter kedden Debrecenben, amikor a város polgármesterével elhelyezte az új család- és gyermekjóléti központ alapkövét.

Kósa Lajos hozzátette: ezt a rendszert szeretnék megóvni, megvédeni a következő választásokon és azután is.

Ne felejtsük el, hogy a családi adókedvezményt mindegyik ellenzéki párt meg akarja szüntetni", a Debrecenben induló szocialista jelölt gyed extra és a gyes extra azonnali eltörlését helyezte kilátásba, Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje pedig a csok-ot szüntetné meg azonnal

- sorolta a miniszter.

Papp László (Fidesz-KDNP), Debrecen polgármestere jelezte: az új család- és gyermekvédelmi központot 500 millió forint központi és 100 millió forint önkormányzati forrásból építik fel.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Aha, Debil, azért egy kis "befektetni való örökség" is jól jön - közpénzből! Szarházi!
RonaGyuri
rendkívüli pillanat, ez a retardált barom véletlenül igazat mondott: a családtámogatás ártunk és qurmányunk legfontosabb célja!!! A saját családjuké! =))
jancsipapa
Például a kb. tíz éve azonos összegű családi pótlék ...
Clavigo
Aha... az anyámnak,,ha lehet,,igényelnék ,,kb. 800 millát,először..Aztán,,szeretnék örökölni valami 60 éves picsától 1300 mrd-ot,,,lepapírozva...Oszt ennyiből már meg tudom támogatni a családomat. Szarházi.
peterkelemen
Orbánék családirtó politikája. Kivéve kósa nyuggermamát, aki a 800 millát is kevesli.
human
Kósánál nem lehet a témában illetékesebbet találni. Ő a családját 800 millióval kívánja támogatni.
Grafix69
Már itt mindenki lelőtte amit akartam írni , no mindegy , Anyák napjára sertéstelep meg 800 milla , család barát .:))
justhpeter
A családirtásban már annyira elöl járnak, hogy a falurombolást már észre sem vesszük. Olyan nagy perspektívát jelent a fideSS-családtámogatás, hogy folyamatosan kevesebb gyerek születik itthon.
quadrocopter
@Shikari: Szopacsova Nyikorogna, nem szégyelled magad, egy bűnöző, hazudozó mocskos génhulladék-tömeget támogacc?
kissé felnőttem
nem kellett volna szétlopni az országot avagy össze akkor nem kellene tán családtámogatás ha érted e miről irok. 1,300 milliárdból a családok is vigabbak lettek volna. 600 ezer sem indult volna szerte a világba mert nektek utba voltak ? Tudd nyugdijatok nem lesz mert az aki ezt kitermelje már nem itt adózik ti meg egyetlen fillért sem érdemeltek . Ezek után Megloptátok a saját hazátokat, a népet a nemzetet és ti hazaárulóztatok a választások után??? na ,... Ceglédit félreállitottátok mert tán mindezt tudta?
nezelodo
fakari! Orbán a Dr Flórival a "gyerekgyártó lumpen munkakerülők szavazataira hajtak". Különben miért nem a bíróság előtt áll a rokon?
Yeromos
Ne végre egyszer igazat mond nekik tényleg a család támogatás a legfontosabb,
már, hogy a saját családjuk támogatása.
quadrocopter
@Shikari: Szopacsova Nyikorogna, nem szégyelled magad, egy bűnöző, hazudozó mocskos génhulladék-tömeget támogacc?
Grafix69
Azért csak egy dolog a családbarát kormánytól. 2010 -ben a feleségem a Vagyonvédelmi Kamaránál dolgozott. Mikor is Fideszék egy tollvonással megszüntették a teljes országos Vagyonvédelmi kamarai rendszert , akik a vagyonőrök jogait képviselték , érdekes módon , biztosan véletlen szinte csak egyetlen vagyonvédelmi cég maradt ( volt vagy 200 forintos órabér ott is ) mit gondoltok kié? Olajos Sanyi bácsié aki 1996 után milliárdos lett a söféri székből . Igen a feleségem munkanélküli lett a család barát kormány levette 3 hónapra a segélyt . A második 2014 volt amikor teljesen tönkrementünk volna , ha ... azóta élek külföldön a rohadt Fidesz nagyon besegített.
cs.n.
"Ne felejtsük el, hogy a családi adókedvezményt mindegyik ellenzéki párt meg akarja szüntetni"
Ezt a kerítésbontás előttre, vagy utánra tervezik? Esetleg közben?
cs.n.
Kósát ledobja magáról a Fidesz, mint gyík a farkát, ha elkapják. Neki már befellegzett fő fideszakárkiként, leváltották az alelnöki posztjáról, a frakcióvezetőségről, kapott egy pár hónapos tessék-lássék miniszterséget, oszt' csá. Ha Orbánék huszonöt harmaddal nyernek, ő akkor is el fog tűnni az országos politikából, de még ezt se fogja fel, midőn a hattyúdalát is a fideszkampánynak szenteli. Igazi hős! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.