Tíz gyanúsított közül hetet őrizetbe vettek a ceglédi rendőrök, velük szemben kábítószer-kereskedelem, valamint új pszichoaktív anyaggal visszaélés a gyanú.

A Ceglédi Rendőrkapitányságon indult nyomozás ismeretlen tettes ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A ceglédi nyomozók adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható személyeket. A rendőrök Cegléden, Tápiószelén, Abonyban, Törtelen, Jászkarajenőn és Újszászon végrehajtott intézkedések során több embert előállítottak bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, továbbá több helyszínen kábítószergyanús anyagmaradványokat foglaltak le.

A nyomozók bűnügyi őrizetbe vételük mellett öt főt kábítószer – kereskedelem bűntett, kettő főt új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, további három főt szabadlábon hagyásuk mellett kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként.

(Police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wpym
Ehhez miért kellenek a terrorelhárítók amikor ez nem terrorista sejt???
Equus1
hány életet is tettek tönkre?... miközben a pszichedelikus misék szervezőit, megtartótit az állam még fizetésben is részesíti...
Mi minősül új pszichoaktív anyagnak? Ha az új barátnőm végre lefeküdt velem és ez engem boldoggá tesz, akkor a barátnőt elkobozzák, engem meg tömlöcbe dugnak?
Ha minden várakozással ellentétben mégis átengedett a prof. a vizsgán, akkor őt is elkobozzák?
Mikor indul már a Gondolatrendőrség?
Uruguayt mikor fogják letartóztatni, merthogy ott szabad a kannabisz termesztés, forgalmazás??
Úgy szeretnék önkéntes jogkövető polgára lenni egy normális országnak, ahol egy doboz sör miatt nem veszik el a jogsit, egy dzsoja miatt nem leselkedik rám a poroszló...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.