Egyre több bonyodalom derül ki a Kósa Lajos 1300 milliárd forintos botrányával kapcsolatban. Kósa ismét lebukott: csak hazudozni tud. Nincs eljárás a Kósa Lajost állítólag átverő csengeri asszony, Szabó Gáborné ellen, aki időközben külföldre utazott (menekült?), mondta el az őt képviselő ügyvéd a Klubrádió reggeli műsorában. Helmeczy László, Szabó Gáborné ügyvédje, aki egyébként a Demokratikus Koalíció által támogatott nyíregyházi egyéni jelölt is, elmondta szerinte gyakorlatilag az egész egy vicc és kitaláció, hiszen Lali anélkül foglalta elmondása szerint közé együtt Györgyi okiratba, hogy államkötvényeket vásárol majd a nő pénzéből, hogy meggyőződött volna arról hogy egyáltalán létezik-e az az örökség.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ezt a 10 napot már átvészeli a Fidesz-média szolgai hallgatása mellett. Utána, ha nyernek--úgyis mindegy. Ha vesztenének--az egész tábornak érik a kóter.
Nincs több alternatíva.
OLAF és társai? Ugyan kérem--szerencsétlen kiscserkészek. Ha nagyon szorulna a hurok, legfeljebb kilépnének az Unióből. Persze a Soros-Gyurcsány-ellenzék ármánykodása miatt. Lesz még élet Putyin-druzja védőszárnyai alatt is.
Clavigo
Szerintem a mi Lajcsink volt az örökhagyó,,,meg a mutterja,, esetlég még Polt... Nagyon bonyolult az ügy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.