Legalább 2 milliárd forintot kapott a magyar adófizetőktől a Németországban élő zenész, most megnézhettük, hogy mire ment el ennek a kétharmada. Összesen legalább 2 milliárd forint állami támogatást kapott 2013 óta Leslie Mandoki, a Németországban élő rockzenész és producer. A legnagyobb összegű támogatást egy 56-os könyvre és filmre kapta, és a kiadványhoz kapcsolódó három koncertre. A könyv sohasem került kereskedelmi forgalomba, de most szereztünk egy példányt, és részletesen ismertetjük. A könyv, és így a hatalmas állami támogatás legfőbb értelme az lehetett, hogy fontos emberek méltassák Orbánt és Mandokit. Mandoki e szavakkal ajánlotta Orbánnak a könyvhöz tartozó DVD-t: "A film igazi érdeme talán az, ha Európa legfontosabb újságírója Kai Deikmann személyesen mondja el nekem kamerába, hogy Te voltál Európa felszabadításának kulcsembere. " Mandoki koncertekre is sok állami pénzt kapott, és egy játékfilmet is megpróbált finanszíroztatni a magyar kormánnyal.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csalódott vagyok, de nagyon

Azt hittem, hogy a derék firkászok legalább beszámolnak róla

A derék magyar média – na jó a nem egyértelműen kormány-bérencek – számol be róla, hogy egyeseknek sikerült kézbe kaparintani az elmúlt évek könyviparának egyik legkülönlegesebb egyedét, melynek „A címe Szabadságvágy, a szerző Leslie Mandoki, ”!
A cikkek írnak és írnak és írnak, de egy nagyon fontos dolgot nem említenek. Mit írt a kiváló szerző a BESZÉLGETÉS -eiről. Nem, nem a zenészekkel, hanem Őfeneségével.
Az iagazt megvallva ebből is csak egy dolog érdekelne. Mint ismert a minap nyilatkozott ez a derék magyar, hogy „Ő Orbán Viktort nagyon művelt és érdeklődő embernek tartja, ezért gyakran beszélget a miniszterelnökkel Hegelről, Kantról vagy éppen Schopenhauerről.”! =))
Nos ezeknek a beszélgetéseknek a lényeg az kifejezetten kíváncsivá tett.
Bár az igazat megvallva a Kant dolog annyira nem. Lévén a derék Mandoki egykor a „Dschinghis Khan”-t erősítette! =))
nemkati
@RonaGyuri: A "nagyon művelt és érdeklődő ember", 0rbán, így viszonyul a magyarországi kultúrához:

"A Mandoki cégének adott állami támogatás mértéke ahhoz képest különösen nagy, hogy a teljes magyar könyvkiadás támogatására összesen 658 millió forintot költött a magyar állam 2017-ben, vagyis Mandoki könyve és a mellé rakott koncertjei több mint kétszer annyit értek a magyar államnak, mint az összes többi könyv együttvéve Magyarországon." - 444
namihami
Remélem, hogy a magyar sajtó folytatásban (napi egy-egy fejezet) a plebs elé tárja ezt a shakespeari nagyságokat is háttérbe szorító világirodalmat megrengető csodát.
A DVD-t külön kérjük, az összes Magyarországon fogható (és persze a világ nagyobb tv-állomásai se maradhatnak ki) csatorna fő műsoridőben és kötelező jelleggel történő sugárzására. Minimum 5-6 ismétléssel.
Másnap reggel kötelező jellegű beszámolókat kérünk előírni a mű megtárgyalása céljából. (lásd Szabad Nép-félóra)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.