A húsvéti hosszú hétvégén Kőbánya és a Lehel tér között közlekedni fog a 3-as metró – ígéri a Budapesti Közlekedési Központ.

A BKK tájékoztatása szerint a fővárosban közlekedők kényelme érdekében "március 30-tól április 2-ig, a húsvéti hosszú hétvége mind a négy napján Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekedik az M3-as metró, azaz szünetel a hétvégéken megszokott teljes vonalas pótlás. Újpest-Központ és a Lehel tér között ebben az időszakban is pótlóbusz jár.

Egész húsvét alatt jár a 3-as metró Kőbánya és a Lehel tér között

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Kemenymate

Az oktatási intézményekben 2018. március 29-től április 3-ig tart a tavaszi szünet. Ebben az időszakban munkanapokon – azaz március 29-én, csütörtökön és április 3-án, kedden – az iskolaszünetben érvényes munkanapi menetrend lesz érvényben a fővárosi közösségi közlekedési járatokon.

A tavaly óta ünnepnapnak számító nagypénteken, március 30-án az ünnepnapi menetrend lesz érvényben. Március 31-én, szombaton a szombati, április 1-jén, húsvét vasárnap és 2-án, húsvét hétfőn az ünnepi menetrendet kell figyelni. A március 29-ről 30-ra, 30-ról 31-re és 31-ről április 1-re virradó éjszaka az M2-es és az M4-es metró a megszokott módon hosszabb üzemidővel, éjjel fél egyig közlekedik" – olvasható a BKK közleményében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.