Az április 8-ai országgyűlési választás tétje, hogy a magyar családokat vagy a bevándorlókat támogatja-e az ország a jövőben – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: DebMédia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
A választás tétje többek között, hogy Novák Katalinnak megmarad-e a nagyon jól fizető, zsíros állása...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Nini, micsoda fontos adat született!
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/11/ovi.jpg
Több minden kiolvasható ebből a grafikonból. Elsősorban az, hogy folyamatosan csökken a gyermekek száma, bár ez senkinek nem újdonság, esetleg csak Novák Katalin tud rácsodálkozni a dologra. Mielőtt még nagy boldogan bejelentené (ő, vagy bármelyik tetszőleges fideszes), hogy ímelám, hogy megugrott a szülési kedv az Orbán kormány hatalomra kerülésekor, szeretném jelezni: azok a gyerekek három évvel korábban születtek és közel négy évvel korábban fogantak. Az szemmel látható, hogy jóval több az óvodai férőhely, mint ahány gyerek van, de ezt sem kellene sikerként elkönyvelni. Ugyanis hiába van Kiskunhalason szabad óvodai férőhely, ha mondjuk Kakucson meg nincs. Vagy fordítva. Azt kellene valahogy megoldani, hogy ott legyen a férőhely, ahol a gyerek.
Eladott Ország
Bevallom, nekem Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára az egyik kedvencem. Amióta Selmeczi Gabriella eltűnt a színről (sajnálatosan a nyugdíjvagyonunkkal egyetemben), azóta Novák képviseli a nőiséget a kormányban. Szakmaiságot ugye nem nagyon tud képviselni, az értelem lángját se igazán tudja körbe hordozni. De kedves a mosolya és biztosan jó édesanya. Az sem mellékes, hogy nincs az az eszement baromság, amivel ne lenne hajlandó kiállni a kamerák elé és a kétség legapróbb jele nélkül felmondja a leckét. Teljesen függetlenül attól, hogy a józan ésszel, a realitással, de még a statisztikai adatokkal is szembemegy olykor a mondandó, neki a szeme sem rebben. "Első a család". Na igen, pont úgy, mint a maffiában.
Eladott Ország
@Ludmilla: Sok papírja van nekije, csak... A magyar kormány – végtelen jóságáért örök hála – most a fiatalokat és a vidéket borítja virágözönbe. Novák Katalin, aki akkor érte el karrierje csúcsát, amikor anyuka lett, elmondta az ország vezetőinek legújabb, szenzációs, fantasztikus és természetesen zseniális ötletét. Már megint értünk, a mi érdekünkben tesznek éjt nappallá. Hogy nekünk jó legyen. Most éppen úgy boldogítanak minket, hogy a fergeteges sikerű Gyere haza fiatal program után meghirdetik az Esély Otthon fantázianevű akciót. Novák Katalin – akit én eddig is a nagy esze miatt szerettem és tiszteltem – talán élete legnagyobb alakítását nyújtja az alábbi videóban. Kedves, nőiesen szelíd mosollyal mondja el nagyjából ugyanazt az egy mondatot ezerkétszázszor. Tényleg megható produkció, érdemes megtekinteni.
www.facebook.com/kormanyzat/videos/1388390557900327/
Miután letöröltük a meghatottság könnyeit, számoljunk egy picit. A pályázat 10 milliárd forintot biztosít erre a nemes feladatra. Ez településenként nagyjából 3,2-3,5 millió forintot jelenthet, amennyiben feltételezzük, hogy majdnem minden magyar település megragadja az alkalmat és pályázik. Pályázik, nyer és mit kezd ezzel a horribilis összeggel? Jön Mészáros Lölö és épít belőle 30 méter járdát? Attól majd vonzóbb lesz a fiataloknak vidékre költözni? Élhetőbbek lesznek a falvak idősnek, középkorúnak, fiatalnak? A vidék haldoklik, az állam nem teljesíti a feladatait, munkahelyek pedig csak ott jönnek létre, ahol van infrastruktúra. A falvak egy része élhetetlen, gyermekvállalásra alkalmatlan, reménytelen hely lett. És nem azért, mert a vidéki emberek így érzik jól magukat. Ezen csak egy nagyon árfogó állami stratégia és az erre a célra fordítható sok pénz tudna segíteni. Nem pedig Novák Katalin kedves mosolya és az odavetett alamizsna.
Ludmilla
@Eladott Ország: megnéztem,tényleg képzett nő,de én a mosolyát nem kedvesnek,hanem cinikus hazugnak tartom
papa.49
@Ludmilla: Az képzettség nem jelent egyben tudást is, meg emberséget sem !!!
Eladott Ország
@Ludmilla: Olyan képzettek mint a vett diplomások, Orbán és Hintőporos Deutsch Tomi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.