"Soros emberei" már gőzerővel keresik a lakásokat a migránsok betelepítéséhez. Az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely, Vágó Gábor és a "Soros-hálózat" is hozzálátott a lakások összeírásához a migránsok betelepítéséhez.

Mindezt Zsigó Róbert, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdán újságíróknak.

Zsigó Róbert: "Soros emberei már gőzerővel keresik a lakásokat a migránsok elhelyezésére"

Fotó: MTI

A Fidesz azt kéri a kormánytól, hogy adja ki azt a dokumentumot, amely igazolja, hogy a Magyar Helsinki Bizottság embereihez köthető a lakáslistáról szóló közadatkérés – tette hozzá.

Zsigó Róbert hozzátette: Karácsony Gergelyék a magántulajdonban lévő üres lakások összeírását kezdeményezték, a "Soros-hálózat" pedig már a nemzeti vagyonkezelőnél érdeklődik az állami tulajdonú lakások iránt.

Ezt ugyan tagadják, mert ezúttal is lebuktak

- jegyezte meg a politikus.

A Fidesz ezért azt kéri a kormánytól, hogy adja ki azt a dokumentumot, amely igazolja, a Magyar Helsinki Bizottság embereihez köthető a lakáslistáról szóló adatkérés – mondta Zsigó Róbert.

(MTI)

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
És hol vannak a migránsok? Mert a déli határnál egutóbb összesen 2 darab migráns volt. Nevetséges!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
És hol vannak a migránsok? Mert a déli határnál egutóbb összesen 2 darab migráns volt. Nevetséges!
Zeta
Illő lenne , ha bizonyítékkal is előállnának. Mert eddig csak köpködnek , hírtelen jött
ötletekkel! Sajnos a híveknek ez elég!
csipetke
Ezeknek ugyanazt a szoftvert építették be.De ezen már tényleg csak röhögni lehet.Erről sehol nem tud senki,sem a Magyar Helsinki Bizottságnál,se máshol,csak a fidesznél.Elmeroggyantak.
Azt gyanítom,hogy aki a legjobban,legtöbbet tolja ezt a nyilvánvaló hazugságot,az jutalmat kap.
Orbántól egy meleg kézfogást,vagy valami ilyesmi...
CsipkeRózsa
@peterkelemen: Az a 2 fő is csak azért volt itt, mert erőszakkal itt tartották őket, hogy be lehessen mutatni létezésüket.
nemfideszes
Robika, csak a választások idejére általatok betelepített ukránoknak keresnek lakásokat, hogy ne kelljen több száz embernek egy lakásban "nyomorognia".
CsipkeRózsa
"Karácsony Gergely, Vágó Gábor és a "Soros-hálózat" is hozzálátott a lakások összeírásához a migránsok betelepítéséhez."

Ezt a bizonyítékot miért nem kéri a kormánytól, miért csak a Magyar Helsinki Bizottság embereihez köthető dokumentumra kíváncsi?
RonaGyuri
Robika megnyugszik, s csöndben marad! =))
kokopelli
@CsipkeRózsa: és egy "hű" fideszes honpolgár megbuherált iránytűt adott el nekik? ;-))
Yeromos
Te idióta az ne zavarjon, hogy a lakások tulajdon joga, és a bérlő kijelölési joga jellemzően a FIDESZ által vezetett önkormányzatok kezében van. Lásd várbeli lakások bérleti szerződései.
Azt tervezi a FIDESZ, hogy ki utalja a migránsoknak?
quadrocopter
Bruhahahah...hihihihi...már régen tele lenne a dokumentummal a nyalogány sajtó, ha igaz lenne!

A Helsinkit még nem fogták hazugságon, csak a koszos rezsimet, napi gyakorisággal!
adrenalink
A Graz-i magánklnika Orbán részére lezárt emeletén ennek a bolondnak nem jutna egy ágy?
peterkelemen
Merkel mama megyegyezett Erdogan papával és azóta senki nem jön erre legfeljebb akik elkóboroltak.
CsipkeRózsa
@adrenalink: Turnusokban váltják az ágyat a fideszes "betegek" Grazban.
cs.n.
"Az LMP bérlakásokat ígért, a Fidesz kapásból migránsokat vizionált beléjük"
zoom.hu/hir/2018/03/04/az-lmp-berlakasokat-igert-a-fidesz-kapasbol-migransokat-vizionalt-belejuk/

Ezen rugóznak hetek óta, csak azóta hozzácsapták Karácsonyt, meg utóbb a Helsinki Bizottságot is.
adrenalink
@CsipkeRózsa: 13:46-ra Nem tudom hány emeletes a klinika, de lassan időszerű lenne egy újabb emeletet lezárni ezeknek a bérretegőknek!
Nessy
Te nagyon hülye Zsigó! Mi is volt a cél? Hogy az üresen álló önkormányzati lakások felújítás után olyanoknak kerüljön kiutalásra, normális lakbérét,akik nem tudnak saját lakást venni, az albérlet meg megfizethetetlen. Hány olyan üres épület van, ahol kisebb lakásokat lehetne kialakítani Ez volt a kérdés! Migránsokról nem volt szó, de még gondolati szinten sem merült föl!
Ez már tényleg orvosi eset, ez a paranoia!
Perwool
Minden napi Sorosunkat ad meg nekünk ma!
cikicakk55
Ne hazudj te rohadék! Magatoknak írjátok össze a lakásokat,mert van amiből kihaltak a tulajok,de nem tudtok róla. Anyukám körfolyosós,aládúcolt penészes lakását is elakartátok venni,csak nem volt szerencsétek. A nővérem fiát aki idén lesz 41 éves,anyukám nevelte fel. Iígy Ő oda születésétől fogva be van jelentve mint állandó lakos. Szerencsére volt annyi esze,hogy az elbérletből,ahol a feleségével lakott vissza költözött anyuhoz. Még igy is kiakarták lakoltatni,de szerencsére az ingyenes jogsegély szolgálat segített rajtuk. Aztán meg úgy akartak vissza vágni a IX. Ker,hogy a 42 éve fogyatékosok otthonában élő Édesanyját akarták a nyakába varni,aki 24 órás felügyeletre szorul elme állapita miatt. Ez sem sikerült nekik, mert a Zsirai fogyatékosok otthonának az orvosa nem engedélyezte,mivel ön és közveszélyes. Most a nővérem gyámságát akarják elvenni a fiától,de még nem jöttek rá,hogy azzal magukkal szúrnak ki. Nővérem nyugdíja 71.300 ft. Abból az intézetnek kötelessége havi 1500 ft-ot a nővéremnek mint költőpénzt oda adni,viszont a havi ápolási költség január 1- től 103.000 ft lett. Eddig is a fia fizette ki az ápolási koltséget,ami havi 27.000 ft volt eddig. Ezek ott azt hiszik,hogy bosszúból lenyúlhatják a nővérem nyugdíját,de nekik kell majd fizetni a különbséget,ha rájönnek,hogy vissza nyalt a fagyi.
tudode
Essenek transzba, és elmehetnének MÁR ODA AHONNAN felgyüttek Pöstre szerencsét próbálni!+
.
Ami az ország LAKÁSÁLLOMÁNYÁT illeti .. S Z É G Y E N F O L T J A...az országnak azzal összefüggésben, hogy az ÓCSAI LAKÓTELEP 2,4 milliárdba került TÚLÁRAZOTTAN!!!
.
Felmerül "ám" a kérdés, hogy abból a közel FÉLBILLIÓ Ft-ból, amelyet térkövezésre, focipályára, olyan kastélyok felújítására, stb-re költöttek, amelyet FELÚJÍTOTTAN magukévá tettek!
.
Arról nem is szólva, hogy TÖBB SZÁZEZER család drága albérletekben húzza meg magát akár minimálbérből, v. HÁBORÚK UTÁN SZOKÁSOS közmunkából.
..
Akit TÁMOGATOTT elsősorban az un. SOROS ALAPÍTVÁNY annak idején, akkor, amikor még nem született meg a MA MÁR csúfos, volt FIATAL DEMOKRATA!!!
.
---- 'Orbán Viktor vagyok ...jelen pillanatban pedig a Soros Alapítvány ösztöndíjasa vagyok"
www.youtube.com/watch?v=To07SKwpHIQ
.
Szégyenletes DUMA FRANCIK!

.
bencemacska
Legalább ezzel a kijelentéssel Zsigó elismerte, hogy pártjának köze van a köze van a névtelen, jeltelen kampány szórólaphoz, amiben a "migráncsoknak" albérletet keresnek!
quadrocopter
Na wazze, az idegbeteg cukrász megsózta a dobostortát!
justhpeter
Mindenki vegy végre egyszer és mindenkorra tudomásul, hogy Graz minden emelete megtelt, így az ilyen alacsony rangú csicskáknak mint Zsigó Robi marad a közönséges elfekvő. Azt talán még feléri ésszel.
Eladott Ország
Zsigó négyszer kerülte meg a Földet Baja pénzén. A Zsigó vezette bajai önkormányzat 2010-ben engedélyezte, hogy a Superbet magánútjaira is használhassa: 2013 végére össze is jött 163 000 kilométer. A több mint 4 milliós üzemanyagszámla nem szerepel a vagyonnyilatkozataiban.
kep.index.hu/1/0/574/5749/57493/5749380_b5e23ccbc91fcef194badfe071cef5ee_x.jpg
Az ilyen szarházi közpénzsivány óbégat. Nem ég le a bőr a pofádról!
papa.49
Cukrász vigyázz mert a tojásaid fel lesznek verve !!!
Clavigo
@papa.49: :))))))))))))) DDDDDDDDDDDDD :))))))))))))))))))))))))))))))
kissé felnőttem
ti meg idehoztatok 20-50000 kötvényest erről elfeledkeztél hát rövid az eszed a pofád meg viziló méretű agyad szunyognyi ugyhogy kussolj.ez amit teszel rémhirterjesztés vagy erről nem tudtál???
kissé felnőttem
ja és fuss le a boltba vegyél egy borotvát hogy nézel ki ? adhatnál magadra 1,5 millióból ?/ hó
1magyar
Mondjuk nagyot röhögnék ha kidobnák a hülye szomszédot az önkorm. lakásból és helyette muszlimokat raknának be.
Yoda69
Soros emberei?
Szemet hazug gecik vagytok ti fideSSes hazaarulok.

A tegnapi Riasztas c. musorban a Hirteveben az Ex-fradi ultrak vezetoje vall valojaban mi tortent a fideSS-szekhaznal, vagy a valasztasi irodanal. De azt is elmondja ha kellett embert is oltek, amikor Kubatov eltars ugy parancsolta.
Felelmetes mire kepes a fideSS a hatalomert.
nevemnick
Ez tényleg hülye, igaz, úgy is néz ki.
advocat
Mutass egyetlen egyet, aki itt akar(na) letelepedni. Csak lássam, mi is lehet a problémája, mert elmeorvosi eset lenne.
kisrigó
A fidesz azt kéri a kormánytól, hogy adja ki a dokumentumot! Ahhoz is hülye vagy, hogy felfogd, ezzel a kormányodat hozod nehéz helyzetbe, mert lehetetlent kérsz, legfeljebb hamisítanak valamit, ugyanis csak mondják, de hitelesen nem tudják igazolni. Amúgy megérdemlik, hiszen a saját hülyéjük kéri!
simmering73
Állítsd már le magad Robi, te nagyon hülye.
moareka
Nem migránsoknak keresik a lakásokat, hanem feltérképezik az országban lévő igazi zárt osztályokat neked, meg társaidnak, - ahol nincs kilincs...
colibri
Ez már szóvivő korában sem volt ember. Amióta államtitkár lett, különösen egy nimand csicska.
Borsodi
Migránsozás Sorosozás nem is csoda,hogy megzavarodott szegény képviselő.A házunkat nem Soros vette el eddig se.A veszélyt ránk nézve ti jelentitek, és a gyűlölet keltő pártotok.
quadrocopter
Ugye, hogy nem kéne túráztatni a pofádat hazugságokkal, Zsigó csicska, ha szépen bemutatnátok, kinek az aláírása látható az "adatigénylésen"!

Ja, hogy akkor bukna a pici ócó trüköcke?
Desischado
@Yoda69: Te, ez érdekes ám! Elárulják a gazdit?! Talán azt jelenti ez a tény, hogy érzik a bukást? (reménykedik)
zsigó, te nagyon hülye! Pár hónapja még laktanyról volt szó. Legalább összehangoltan hazdnál, te szerencsétlen! A fidesz "programja": migráncsozás, Sorosozás, na meg az Ensz! Gyurcsány most kiment a divatból. Ha lenne papírjuk, már régen lobogtatnák úton, útfélen. Ez is világosan jelzi, hogy hazugság az egész! Komolyan szánalmasak, már csak röhögni lehet rajtuk!
lampa laz
Szerencsétlen cukrász, kapott 2 tojást és most veri a habot...
silber13
Csak ré kelll nézni a "potyográfiájára"! Lehetne akár a Szondi teszt címlapjának nyitó képe!
iluminati
Nagy tévedés erre felé pont a figyesz keresi a lakásokat üres tanyákat...valahova be kell jelenteni a határon túli szavazókat nyugdijasokat!!!
Lepényleső
Ingyen is odaadom,ha tiétek a hatalom,inkább sátorba lakom,de szabadon-ha van olyan
hely a világon,ahol még nem fydes az uralom.
iluminati
@durbincs: Vettem a szöveged üzenetét...ahogy olvasom a megszólalásaid.. amiben csak embereket jellemzel...senki nem szól hozzád, ennek ellenére, írogatsz mindenkinek...
Már régóta figyelem a hozzászólásaid...óva inetelek még ha fidesz támogatója is vagy!!! Ne tedd!!
desiro
Adolf Szocs: a f@szbukon, te olyan sötét vagy, hogy a negró világít szádban, mint a Elios lámpák
nyanya001
Zsigót is keresik élere halálra, mert megszökött a diliházból
desiro
@durbincs: látom rohad a farkad nem valami fitymaSS bajod van???
iluminati
@durbincs: Itt áljon meg!!! Senki nem minősítette önt elsőként...olyan alpár módon ahogyan ön teszi... Sorszám? Igen tegye ön is ezt...csak emlékeztetem nem én rontottam önre...
Legalább legyen tekintettel a Fidesz társaira akik nem így viselkednek ahogyan ön...ne adjon esélyt a minősítésre miszerint minden fideszes ilyen természetű...
mackoka46
Börtönöket keresnek a mentelmi jog lejártával a g€ci galeri számára.
papa.49
Cukrász nem csak a sütid volt ehetetlen eszed sincs mint látható !!!
Yoda69
Lehet hogy en is soros emebre vagyok, csak nem tudok rola?
papa.49
@Yoda69: Aki más véleményen van mint a fütyisz az mind a Soros embere, vagyunk vagy 4-5 millióan !!!
Yoda69
@papa.49: Akkor vasarnap menjunk el szavazni es kuldjuk haza a zsirtahot.
papa.49
@Yoda69: Én megyek, és viszek magammal még egy embert a nejem, ő is ,,kimondhatatlanul utálja a fütyiszt,, ugyanazért amiért én is !!!
advocat
Az adatkérésben egy ügyvéd az után érdeklődött volna, hogy az állam örökölt-e olyan lakást, ahol nem találtak örököst. Mondjuk 1 éven belül. Mert hátha esetleg van "jelöltje", mert örökös van, csak szeretné tudni, mert ma egy szerény - fővárosi - lakás is 10 milla. Mert az örökséget ki kell adni, ha van örökös!
kissé felnőttem
na de ki tudja hol leledzenek elvtársuramék KÖTVÉNYESEI? szerte európában ? na lám lám? ez a simli sem semmi pénz meg a lelkiismeret két más más ut nemde bár?
evacica
Hát ez a pali se normális csak rá kell nézni! Ennyi válogatott idiótát egy kormányon belül már művészet összeszedni!!!
papa.49
@durbincs: Nincs haver felvétel a lápimócoknak ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.