“Soros emberei” már gőzerővel keresik a lakásokat a migránsok betelepítéséhez. Az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely, Vágó Gábor és a “Soros-hálózat” is hozzálátott a lakások összeírásához a migránsok betelepítéséhez – mondta Zsigó Róbert, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdán újságíróknak. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: DebMédia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ezt a programot nem lehet tételesen számon kérni! Mindennek, mindenkor Soros az oka! Még a múltkori hideghullámnak is. Olyan szánalmas az egész. A plakátjaikat elnézve, meg kell állapítani, hogy egy papucsállatkába több kreativitás, értelem szorult, mint az egész plakátakciót kivitelező társulatba!
nyanya001
Az ENSZ nem jött be, marad a jó öreg Soros.
Perwool
@Nessy: Nem tudom van-e még olyan komolyan vehető párt tőlünk Nyugatra, aki egy választási kampányba azzal gördül be, hogy kiplakátolja az országot valakinek a fejével, és megpróbálja elhitetni, hogy ő az ellenség, és az a kormányprogram, hogy megvédenek tőle.Soros-fóbiában szenvedő, szellemileg lerobbant társaság, rohadt ez az egész államszervezet! A Fidesz már csak a buta prolikra épít: nézd meg az állami médiát, a plakátkampányok segg buta vállalhatatlan színvonalát, a síkegyszerű ultrademagóg központi propagandát.
Nem is akarnak azokhoz szólni, akiknek van agyuk. Azok nincsenek elég sokan a hatalom megtartásához, tehát le kell őket szarni, csak a birkák manipulálása számít.
Perwool
Szerintem ha Soros akarna ilyesmibe belefolyni, akkor az ország összes közútja mellett 2 méterenként lenne egy-egy Orbánt fikázó óriásplakát. Mindkét oldalon, kivilágítva. Mert Soros mondjuk rááldozta a fél napi jövedelmét... Eddig a Soros által támogatott dolgok közül a leginkább bizonyított a fél Fidesz vezetés taníttatása. Bár nem látszik meg rajtuk...
"Féljetek, gyűlöljetek, addig se azzal vagytok elfoglalva, hogy miért is lett a hazánk Európa trágyadombja!"
verőce21
De az elegendő is lesz a Fidesz biztos újraválasztásához!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.