Az LMP felfüggeszti Barta János párttagságát és visszavonja jelöltségét, miután a választáson a főváros XIV. kerületében induló jelölt elismerte: a Fidesz is gyűjtött számára ajánlásokat.

A párt szerdán azt közölte az MTI-vel: a Fidesszel semmilyen együttműködés nem megengedhető.

A zuglói LMP-snek a Fidesz is gyűjtött aláírást, vissza is vonták a jelöltségét

MTI Fotó: Mónus Márton

A Fidesz számtalan helyen bizonyíthatóan visszaélt az állampolgárok személyes adataival, ehhez egy ellenzéki párt sem asszisztálhat, sőt ha bárki ilyet tapasztal, akkor feljelentést kell tenni – írták.

Mivel Barta János a fenti elvárásoknak nem tett eleget, ezért a párt elnöksége felfüggeszti a párttagságát, megindítja a kizárási eljárást, és nem tekinti az LMP hivatalos jelöltjének.

Barta János a Civil Rádió szerda reggeli műsorában mondta, hogy a Fidesz is gyűjtött számára aláírást, "annak ellenére, hogy nem kértem. Meg is lepődtem rajta". Szerinte azért tette ezt a kormánypárt, mert az ellenzék megosztottságában érdekelt. Közölte azt is: nem volt szükség ezekre az ajánlásokra, hamarabb leadták azokat, mint ahogy "az ő adagjuk befutott".

(MTI)

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Emberek, a 800 hamis aláírásos tapolcai fidesznyik még aspirál?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Shikari: na ennek," Annak írsz alá, és annyiszor, ahányszor szeretnéd!"-ugorgyá neki még egyszer.Hozzam a Ve.tv-t?A magyar törvényeket kéne ismerned,nem más államokét,mielőtt a hazug kijelentéseidet megtennéd.
quadrocopter
Ez az aláírásgyűjtési hiszti abból is eredhet, hogy a Gwci és bandája valóban gyűjtött az Lmp-nek, de csak azért, hogy utána benyomhassa a választók elé, hogy lám lám, velünk vannak ezek is!
bencemacska
@Shikari: március 28., 16:00
Egyetértek veled abban, hogy "MINEK".
Sok a hivatásos rajongó is meg a segítő is, nincs rá szükség, hogy más is gyűjtsön nekik. Első nap meg volt a szükséges ajánlás többszöröse.
De az ajánlásgyűjtő fullajtárok túlteljesítettek. Ingyen, vagy pénzért,- esetleg más ellenszolgáltatásért - ki tudja, egy, két/ vagy több ajánlóívet átadnak másolásra olyan gyűjtőknek, akiknek nehezen megy a gyűjtés.
Akinek nevében gyűjtöttek, azok nem is tudnak az üzletről!
Ha valamelyik jelölt pénzért gyűjtet, annak nagyon oda kell figyelni, mikor átveszi a munkát és fizet! A felelősség az övé!
Akinek barátságból gyűjtenek, annak meg jobban meg kell válogatni a barátait!
kereső
@Shikari: ," Annak írsz alá, és annyiszor, ahányszor szeretnéd"-ez nem azt jelenti,mint amit 07:53-kor ide irtál. Te ugorgyá!,
Mert az ajánló a választókerületében több jelöltet is támogathat,de mindegyiknek csak egyszer irhat alá.!!
Vesd össze az eredeti baromságodat ezzel.
Utána ugorgyá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.