Amióta napirenden van az 1300 milliárdos "örökösödési" ügye, fejvesztve rohan az újságírók elől. Pécsen az autót is meghúzták.

Kósa Lajos megszólalt a miatta kirúgott 73 éves biztonsági őr ügyében
Fotó: Facebook/Kósa Lajos

Akkorát menekült Pécsen az őt faggató riporter elől Kósa Lajos, hogy a tárca nélküli miniszter autója látta kárát. A járművel nem sikerült elsőre bekanyarodni, és rendesen meghúzták az oldalát.

A Blikk kedd este arról írt, hogy kirúgták azt a biztonsági őrt, akinek az lett volna a dolga, hogy biztosítsa a pécsi városháza előtti utat, hogy elférjen az érkező Kósa Lajos autója.

"Kedden 10 órára vártuk a minisztert, ezért megkértek, hogy biztosítsam az épület előtti utat, hogy az autója elférjen. Negyed 12-ig kint vártam, de szólított a szükség, így be kellett mennem. Mire visszaértem, egy gyógyszerszállító furgon már velünk szemben rakodott. Ekkor pedig megérkezett Kósa Lajos is, akinek az autója így nem tudott ráfordulni a kapura, s meghúzhatták a kocsi oldalát"

- mondta el a lapnak a 73 éves Molnár József.

Azóta pedig újabb fejlemény látott napvilágot: a 444.hu vette észre, hogy a portás elbocsátásáról szóló hírek megjelenése után Kósa Lajos az MTI-n keresztül küldött el egy levelet Páva Zsolt fideszes pécsi polgármesternek, azt kérve, hogy ne rúgják ki a portást, mivel, mint írta

„az ott kialakult incidensért nem tartom őt felelősnek, ezért arra kérem Polgármester urat, hogy gyakoroljon méltányosságot, és ha egyetért a javaslatommal, intézkedjen, hogy az idős úr továbbra is elláthassa feladatát”. 

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Az az egy szerencséje a biztonsági őrnek, hogy ekkora publicitást kapott az ügy. Ha tényleg igaz, és maradt az állásában. Mert ebben a mai világban már azt sem szabad elhinni, ha egy politikus kérdez.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@durbincs: A tudod a másik nick-el is lákolj magadra...! :)
SystemError
@durbincs: Robot válasz? Aztán lájkolod magad? Elbaszott egy habonybérenc vagy te...:)
human
@simmering73: tegnap 18:42-re. Hát ja. Én kinézem Kósából, hogy kiadja ezt a közleményt, majd odatelefonál, hogy ettől függetlenül rúgják ki a portást. Ahogy Orbán mondta, ne azt nézzék mit mond, hanem hogy mit csinál.
Grafix69
Most tényleg , hát megint befostam de nem a történteken , inkább egy tényen. Biztonsági őr ,::)) érted eddig , már legalább 4,5 millióan dolgoznak hihetetlen siker , egyedülálló Európában , az illiberális bolsevik kapitalista szocializmusban , megvan? Érted még mire gondolok , baszki 75 éves biztonsági őr ? Mindenki dolgozik . És ez az ember garantálja ott a biztonságot ? Hát persze ,hogy el kellett menni neki pisálni , én csak 50 vagyok de nekem is ki kell mennem már este vagy 3 szor :)))))))))))))))))) Aztán a többi : kérem a polgármester urat vegye vissza az idős bácsit a munkába, hogy eltudja látni a feladatát ??? :)))))) Ilyen ország nincsen sehol a világon az biztos . Alkalmaznak egy 75 éves terminátort ez a lószar politikus meg bele rongyol a falba illetve a sofőr , mert fél ,hogy megint hazudozni kell az újságíróknak, kirúgják a bácsit mert elment pisálni , ez meg arra kéri a polgármestert ,hogy alkalmazza tovább .Bocsánat a Kósa az egy jellemtelen trágya domb , de hát a biztonsági őr BÁCSI -nak már az is biztonság , ha nem üti el valaki munkába menet :)))))))))))))))))))))))))
CsipkeRózsa
@Pegero: Nyugodtan köszönd meg, mert, ha nem maradt volna el a kérdőjelem, akkor nem tudtál volna ilyen sok hozzászólást írni. Már megérte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.